הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נולבדקס ולטרזול בבדיקת דם

• פותח/ת השרשור J10
  • פורסם בתאריך

J10

משתמש מתחיל
33
12
נק' מוניטין:
12
33
12
בעוד כמה ימים אני אמור להיפגש עם מנתח לגבי ניתוח גניקומסטיה שאני מעוניין לעשות, הוא סביר להניח ישלח אותי לבדיקות דם ומשם לקבוע תאריך לניתוח, אני מעריך שבערך עוד חודשיים אעבור ניתוח אם הכל ילך כראוי.

עד אז אני מעוניין להתחיל סייקל של נולבדקס ולטרזול בשביל לנסות להמנע מהניתוח ולראות אם יש אופציה להקטין את רמת הגנוקמסטיה שלי לרמה שלא תפריע לי.

אני לא בעודף משקל ואני על 13 אש בערך
השאלה שלי היא במידה ואתחיל היום את הסייקל ובעוד שלושה ימים המנתח ישלח אותי לבדיקות דם האם אלה חומרים שיוכלו להשפיע על תוצאות הבדיקות?

האם אני אוכל להמשיך את הסייקל ללא חשש משינוי בבדיקות ? או שעדיף לי לחכןת קודם לבצע את הבדיקות דם ורק לאחר מכן להתחיל את הסייקל

מדובר בתקופה של חודש סהכ
על 20מג נולבדקס
ו2.5מג לטרזול ביום

רלקסופן יותר אפקטיבי מאשר נולבדקס בעשרות אחוזים
תוצאות הבדיקות
בודקים כל מיני דברים שקשורים למדדים עבור הניתוח עצמו

ברמת ההורמונים יכולים לבדוק
פרולקטין ואסטרוגן בעיקר וכן סביר להניח שהם ישפיעו על האסטרוגן
אגב סייקל כמו שתיארת ירסק לך את האסטרוגן יופי טופי

קח בחשבון שייתכן וטיפול תרופתי יקטין את רקמת השד לזמן מה אבל לא בהכרח שיפתור לך את הגינו לגמרי, לעתים זה בלתי הפיך כבר אבל תנסה את מזלך אם תרצה

• פותח/ת השרשור
רלקסופן יותר אפקטיבי מאשר נולבדקס
לא היתה לי אפשרות להשיג רלוקספן..

בכל מקרה אני מאמין שגם עם נולבדקס אקבל תוצאות טובות, אמנם פחות מרלוקספן אך בכל זאת..
רלקסופן יותר אפקטיבי מאשר נולבדקס

בודקים כל מיני דברים שקשורים למדדים עבור הניתוח עצמו

ברמת ההורמונים יכולים לבדוק
פרולקטין ואסטרוגן בעיקר וכן סביר להניח שהם ישפיעו על האסטרוגן
אגב סייקל כמו שתיארת ירסק לך את האסטרוגן יופי טופי

הבנתי שהפרוטוקול הזה עבד להרבה מאוד אנשים
ורמות האסטרוגן יתאוששו אחכ..

מה לדעתך סייקל הגיוני יותר של נולבה ולטרזול?

שהפרוטוקול הזה עבד להרבה
אם ראית פרוטוקול שנראה לך שהוא עובד ואנשים ראו איתו תוצאות טובות אז תרוץ איתו
אני חוזר ואומר שרלקסופן יותר יעיל
ומכין אותך לאפשרות שבוודאות תקרה שרמות האסטרוגן יתרסקו מאוד ולתקופה מסוימת העצמות שלך יהיו פחות חזקות והליבידו טיפה ייפגע כי זה מה שתכלס אסטרוגן עושה, אנחנו לא רוצים שהוא יהיה גבוה מדי אבל אנחנו גם לא רוצים לרסק אותו, הסייקל שאתה מציע ירסק אותו לתקופה ואתה לא תרגיש הכי טוב בעולם אבל זה סביר לחלוף פרק זמן מה אחרי הסייקל
אגב לפעמים לאנשים יש ג'ינו כתוצאה מפרולקטין גבוה ואז להפסיק להב*א ב*ד, או לקחת קברגולין יכול לעזור
קברגולין זה מה שנשים לוקחות כדי להפסיק להניק

• פותח/ת השרשור
אם ראית פרוטוקול שנראה לך הוא עובד תרוץ איתו
אני חוזר ואומר שרלקסופן יותר יעיל ומכין אותך לאפשרות שרמות האסטרוגן יתרסקו מאוד ולתקופה מסוימת העצמות שלך יהיו פחות חזקות ע"י זה מה שתכלס אסטרוגן עושה ואתה לא תרגיש הכי טוב בעולם אבל זה סביר לחלוף
אגב לפעמים לאנשים יש ג'ינו כתוצאה מפרולקטין גבוה ואז להפסיק להב*א ב*ד, או לקחת קברגולין יכול לעזור
קברגולין זה מה שנשים לוקחות כדי להפסיק להניק

לגבי הפרוטוקול הרבה ניסו אותו והעידו על תוצאות חיוביות, לכן אנסה גם..

לגבי רמות האסטרוגן - אני מודע שלתקופת השימוש ארגיש חלש יותר ופחות טוב באופן כללי אך רק ליתר ביטחון אוודא - לא מדובר בנזק בלתי הפיך כן? סהכ תקופת שימוש קצרה ולאחר מכן רמות האסטרוגן יחזרו לנורמה

כך הבנתי לכן אני מנסה לוודא שלא יהיו טעויות

יחזרו לנורמה
סביר להניח שכן אבל לא בהכרח שזה יהיה כל כך מהר כמו שאתה מצייר לך את זה
קח בחשבון שאתה לוקח תרופות על דעת עצמך
וזה המוןן המון לטרזול ושוב רלוקספן הוא הserm הכי טוב לזה

• פותח/ת השרשור
סביר להניח שכן אבל לא בהכרח שזה יהיה כל כך מהר כמו שאתה מצייר לך את זה
קח בחשבון שאתה לוקח תרופות על דעת עצמך
וזה המוןן המון לטרזול ושוב רלוקספן הוא הserm הכי טוב לזה
הבנתי 😃

ובהקשר של הבדיקות דם, האם היית ממליץ לי לחכות עם הסייקל עד שאעבור את הבדיקות דם כדי שלא אסתכן בשאלות מצד המנתח או עיכוב כזה או אחר ?

מלחיץ אותי פשוט שהסייקל ישנה משהו בתוצאות הבדיקה וכשהמנתח יסתכל אצטרך לתת הסברים ויש מצב שהוא לא יהיה מעוניין לבצע את הניתוח או שלא ירצה לקחת סיכון או כל עיכוב כזה או אחר..

או שבכלל אין קשר בין הסייקל לבדיקת הדם הנדרשת לפני הניתוח ושהכל בסדר ולא אמורה להיות בעיה או משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית