הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חווית שימוש אישית עם טרן

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
נכתב כאן רבות על טרן. רוב המאמרים דרך יד 3 מישהו ששמע ממישהו שניסה..

אכתוב בקצרה ניסיון שלי עם החומר.

אז נתחיל בזה שהיתי על 650 טסט בשבוע לפני השימוש שלי בטרן ונשארתי על אותו מינון אחרי השימוש.
כמו כן אציין שחודש לפני התחלה בטרן ירדתי מדקה (400 מג בשבוע)
ככה שלא אתייחס לפיסיטי והתאששות כי אני עדיין בסייקל.
על מה כן אדבר ??
:s85:תוצאות
:thumbdown:תופעות לוואי

אז ככה זה פעם שניה שאני עושה סייקל טרן . עשיתי גם בקיץ שעבר (עשיתי גם אחד לפני 15 שנה אך לא נתיייחס אליו)

הטרן היה קצר 300/400 מג בשבוע

תוצאות :
זהו הסטרואיד הכי חזק שקיים ללא ספק !
ואני אומר את זה אחרי סייקל דקה.

מבחינת כוח אין שווה לו. גרעון קלורי לא מורגש כלל !!!
מבחינת אגרסיה וריכוז באימון - אין חומר ששוה לו. כל אימון הופך לחוויה !

באחוז שומן נמוך - הטרן נותן פאמפ ומראה וירידי מטורף.
גוף קשיח בטירוף !!!

אתה פשוט מרגיש אש בוערת בתוך הגוף

חרמנות מצורה מפחידה . אפילו נקרא לזה אובססיבית.
לא היה שום חויית טרן דיק (גם דקה דיק לא חוויתי)

אגב עליית שריר נצפתח גם בגרעון קלורי גדול !

תופעות לוואי :

נתחיל בזה שלא חוויתי שום קושי בלעשות אירובי למרות כל האזהרות .
לא היה שום שעולים למרות האזהרות הרבות.

אז מה כן חרא בו ????

יותר מידי אגרסיה - למי שחיי חיי משפחה וחברה נורמליים זה נורא קשה. האגרסיה מתחילה להתבלט כבר בצורת מחשה חשדנית ושלילית.
כאן נפלתי רבותי. גם פעם שעברה וגם הפעם לא הצלחתי למשוך יותר מ7-8 שבועות .

פשוט בלתי נסבל אתה בריב עם עצמך ועם העולם כולו. חחח...

בוא נגיד ככה המקום היחיד שבו הרגשתי טוב בזמן הסייקל זה היה חדר הכושר !!!! בכל מקום אחר פשוט לא הצלחתי למצוא את עצמי וזה הלך והחמיר עם השבועות.

זאת שבוע 2-3 עדיין אין שום תופעות של עצבים ודיכאון אבל עם הימים זה גובר למצב שאתה פשוט אומר לעצמך- די מספיק עם החרא הזה

לסיכום - למי שאין בעיה עם התופעות לוואי שציינתי והוא על אחוז שומן נמוך ורוצה להשיג גוף קטלני בזמן קצר היתי ממליץ כן לנסות טרן 7-8 שבעות. בדגש על קצר.
למטרת מסה לא חושב שכדאי לגעת בו .
למי שרגיש בראש וחשוב לו מצב רוח טוב אני היתי ממליץ להתרחק מהחומר כלל.

נערך לאחרונה:
פששש מטורףףףףף, גם לי הייתה חוויה עם טרן חומר חזק מאוד הייתי מרגיש חנק משהו כמו שיעול אחרי זריקה גם כמו שאתה מתאר אגרסיביות נשבע לך יצא לי לראות את עצמי דופק לאנשים כאפות לפנים ברחוב על רק שחשבתי שהם מסתכלים עלי בצורה לא טובה
לאחד שגם ככה מתוסבך בראש להיתרחקקקק כמו מאשששששש מבחינת אופי, תוצאות מפה עד השמים אתה מזיין את החדר כושר
דרך אגב אתם יכולים לראות סרטון דקירות בחדר כושר זה קרה בראשון רמת אליהו דרך אגב זה אני ואני על טרן שם בלי גאווה כן מישהו שרוצה הוכחות אני יצלם את הפרוטוקול שלי

נערך לאחרונה:
לא באתי הלכתי להביא סיפור ארוך לא בא לי להיכנס
זה בנאדם שהיה לי איתו ריב רציני בחדר כושר כמה ימים לפני ושיצאתי מהחדר כושר הוא הפתיע אותי שם אם חברים שלו הכול התחיל בגלל בחורה
נתתי לך רקע כללי

לא באתי הלכתי להביא סיפור ארוך לא בא לי להיכנס
זה בנאדם שהיה לי איתו ריב רציני בחדר כושר כמה ימים לפני ושיצאתי מהחדר כושר הוא הפתיע אותי שם אם חברים שלו הכול התחיל בגלל בחורה
נתתי לך רקע כללי

מי זכה בבחורה בסוף?

חחחחחחחח
שומע תרשום ביוטיוב דקירות בחדר כושר אתה תרה סרטון של משטרה אני עם קפוצ'ון של אדידס שחור עם פסים אדומים בשרוול ומכנס שחור של אדידס פסים לבנים מקדימה
היום אני צוחק על זה

חחחחחחחח
שומע תרשום ביוטיוב דקירות בחדר כושר אתה תרה סרטון של משטרה אני עם קפוצ'ון של אדידס שחור עם פסים אדומים בשרוול ומכנס שחור של אדידס פסים לבנים מקדימה
היום אני צוחק על זה
ראיתי חחח אתה הדוקר?

אל תדקור יותר אנשים, זה מזיק יותר מסטרואידים גבר

זה בסדר אפשר לצחוק על זה לא אוכל תסביך מזה בגלל זה הרשיתי לעצמי לעלות את זה ,ולגבי מזיק לא מזיק זה הזיק לי בחופש שלי שנתיים וחצי בית סוהר מספיק לך סנגור תגיד משהו לתובע

פששש מטורףףףףף, גם לי הייתה חוויה עם טרן חומר חזק מאוד הייתי מרגיש חנק משהו כמו שיעול אחרי זריקה גם כמו שאתה מתאר אגרסיביות נשבע לך יצא לי לראות את עצמי דופק לאנשים כאפות לפנים ברחוב על רק שחשבתי שהם מסתכלים עלי בצורה לא טובה
לאחד שגם ככה מתוסבך בראש להיתרחקקקק כמו מאשששששש מבחינת אופי, תוצאות מפה עד השמים אתה מזיין את החדר כושר
דרך אגב אתם יכולים לראות סרטון דקירות בחדר כושר זה קרה בראשון רמת אליהו דרך אגב זה אני ואני על טרן שם בלי גאווה כן מישהו שרוצה הוכחות אני יצלם את הפרוטוקול שלי

שלח לינק

זה אולי?

שימו לב איזה מגיב חד אבחנה
upload_2021-7-20_9-34-11.png

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית