הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה אנשים מציקים יש במכון

זה כמעט בכל מקום חייבים להיות כאלה. מה אתה מתייחס?

עוד עובדה מעניינת - בהרבה חדרי כושר, כמה שהאנשים גדולים יותר, ככה הם מפגרים יותר (בלי להכליל כמובן)

יש אצלנו 3 אנשים שמתאמנים בצורה מקצועית ורצינית, אחד פשוט עצום עם מאסה אדירה
אחד גם גדול וחטוב, ואחד מתחרה באזור ה- 80 קילו משהו כזה ותמיד על אחוז שומן נמוך.

לא יאומן כמה הם מפגרים, לא מבינים שום דבר פשוט ZERO על אימונים או תזונה.

זה שאתה עושה תכנית של ריפטו או ביל סטאר לא אומר שאתה יודע הכל והם כלום.אני מניח שבטח ראית אותם עובדים בחזרות גבוהות או מבודדים שריר והחלטת שזהו, הם לא מבינים כלום.

מי שבא ומעיר שואלים שאלה אחת קטנה ופשוטה.
"כמה הסקוואט שלך?"
ואז הם יתחילו לענות בסגנון של "אני כרגע עושה תוכנית מותאמת אישית בלה בלה בלה".

"כמה הסקוואט שלך?"
או שהם פשוט יתנו את התירוץ הפשוט ביותר..."אני לא עושה כי זה פוגע בבירכיים ובגב".

חחחחחחח זה נכון, ברגע שאתה עם 3-4 פלטות אז כבר 95% מהאנשים לא אומרים לך כלום, 5% הנותרים או שהם סבבה ומתעניינים למה אתה עושה ולמה זה טוב ואז אתה מסביר, או שזה אנשים שמזלזלים ואז אתם אומר להם שילכו להזדיין ושיקפצו, אצלנו יש 3 מאמנים, אחד מהם לא מבין כלום, אבל סותם תפה, ו2 האחרים דווקא מבינים בתוכניות האלה, ואחד מהם עובד בתוכנית כוח.

"כמה הסקוואט שלך?"

הם יכולים להגיד בתגובה כל כך הרבה דברים כמו מה הקשר..

שאלתי אחד למה הוא עושה דד ליפט בסמית' משין ולא חופשי אז הוא אמר כי אין פה כוסיות שצריך להרשים אותן..😵

אני הייתי היום המציק ...
ניגשתי לבחורה שעשתה רבע סקווט ... עם פוסי פד ... ומגבת
ואמרתי: "את לא צריכה את כל זה..."
היא אמרה "כן, אבל יש לי בחינה בזה!"
אני התכוונתי לפד !!! היא התכוונה לסקווט !!!

שיט .. לא שמתי לב לצבע העניים ...
אולי כחול ... בוא נגיד כחול ...

פשוט מאוד, אדם שלוקח את התחום ברצינות, מתחרה ומשתמש בחומרים, צריך לפחות מינימום יידע לגבי אימונים ותזונה.

זו דעתי כמובן.

מסכים עם הרעיון מכל הלב. יחד עם זאת, אם הידע והנסיון שלהם מתאים להם, וזה עובד, סביר להניח שיש להם את המינימום הנדרש. גם אם המינימום שלהם שונה משלך ...

חוץ מזה, עזוב אותך משטויות. אתה לא מגיע אל המכון בשבילם (אולי בשבילן 😉)

🚬🤪🚬
אני הייתי היום המציק ...
ניגשתי לבחורה שעשתה רבע סקווט ... עם פוסי פד ... ומגבת
ואמרתי: "את לא צריכה את כל זה..."
היא אמרה "כן, אבל יש לי בחינה בזה!"
אני התכוונתי לפד !!! היא התכוונה לסקווט !!!

שיט .. לא שמתי לב לצבע העניים ...
אולי כחול ... בוא נגיד כחול ...

למה?

למה?

למה ביכלל לעזור לסוג של הדפקט של האנשים האלה,הם גועל נפש שצריך להישאר בצד.

🚬🤪🚬

למה?

למה?

למה ביכלל לעזור לסוג של הדפקט של האנשים האלה,הם גועל נפש שצריך להישאר בצד.
אני מניח שאתה לא נולדת עם היכולת לעשות סקוואט בצורה מושלמת, ולא חקרת ופיתחת את SS בעצמך (או כל תוכנית אחרת).
אנשים עזרו לך, תעשה טובה ותנסה לעזור לאנשים. לא רוצים עזרה? שילכו לחפש, אבל אל תסרב לעזור לאנשים.

אני מניח שאתה לא נולדת עם היכולת לעשות סקוואט בצורה מושלמת, ולא חקרת ופיתחת את SS בעצמך (או כל תוכנית אחרת).
אנשים עזרו לך, תעשה טובה ותנסה לעזור לאנשים. לא רוצים עזרה? שילכו לחפש, אבל אל תסרב לעזור לאנשים.

אני עוזר לאנשים,אני לא מושלם ולא פיתחתי את הSS ולא נולדתי עם יכולת לעשות סקוואט,אנשים לימדו אותי כי רציתי ללמוד,אחרי הכול יש אנשים בחדר כושר שלא באים ללמוד,רשמתי וציינתי אלה אוכלוסייה אחרת,שהם לא צריכים לקבל שום דבר הם לא רוצים את זה,הם טיפשים שילכו הבית.

אני עוזר לאנשים,אני לא מושלם ולא פיתחתי את הSS ולא נולדתי עם יכולת לעשות סקוואט,אנשים לימדו אותי כי רציתי ללמוד,אחרי הכול יש אנשים בחדר כושר שלא באים ללמוד,רשמתי וציינתי אלה אוכלוסייה אחרת,שהם לא צריכים לקבל שום דבר הם לא רוצים את זה,הם טיפשים שילכו הבית.

אה כן ... הבחינה היא בוינגייט ...
ככה מלמדים שמה כנראה !!!

אגב.. ממש אסור שמדריך יראה אותך מגיע לכשל.. היום היה לשימי שמתאמן איתי כשל בסקוואט והמדריך הסתכל במבט מוזר ואני יודע שהוא יעשה מזה סיפור..

אגב.. ממש אסור שמדריך יראה אותך מגיע לכשל.. היום היה לשימי שמתאמן איתי כשל בסקוואט והמדריך הסתכל במבט מוזר ואני יודע שהוא יעשה מזה סיפור..

כל הילדים במכון ככה, לא רק המאמן.
היום, בפעם הראשונ, ביקשתי ממישהו להיות ספוטר בבנץ' והתקשתי בחזרה ה4-5 ואז מיד התחיל להגיד, תוריד משקל, זה קשה עליך, וזה מציק להסביר לכל אחד מה אני עושה, אז אני אומר לו טוב בסדר.
ושלא נדבר על זה שהם מנסים "לתקן" את הטכניקה שלי, אני עושה כמו שטייט אומר, גריפ קצת יותר מהרוחב של הכתפיים, ואמות 90 מעלות(אגב MOO הולך מעולה, תודה), קיצר, הם מתחילים לזיין לי את המוח שלא ככה עושים לחזה(אלא ליד אחורית) ושצריך להוריד את המוט לאמצע חזה לא לבטן, זה משגע!
וחוץ מזה מתחילים הם לא יודעים להיות ספוטרים מה זה, אני צועק עליהם לעזור לי רק כאשר אני ממש נתקע או אומר להם, אומרים לי "בסדר" ואז הם לא מפסיקים לזיין במוט ולגעת בו כל חזרה אם אני מתקשה קצת, ****** כמה שאני שונא ילדי מכון, והם עוד חושבים שהם עוזרים לי ככה (ניסיתי 3 ספוטרים ב 3 סטים, וכל אחד יותר דפוק מהשני), ואגב, אחד מהספוטרים האלה בן 14 הישיג חגורה לא יודע מאיפה, והוא מסתובב איתה כל היום במכון(וזה לא צמוד לגוף שלו, סתם לפוזה) בשביל לעשות בפיפת מרפקים במכונה, וכפיפת בטן.
IFHJK - I Fucking Hate Gym Kids

היום ראיתי מחזה מוזר ...
מישהוא (גבר בוגר) עשה בנץ' עם מוט ריק ומדריך עמד ספוטר !!!!! 😳
זהוא ... וונקו צדק !!!!
😣

שמע ... אמרתי לעצמי זה לא יכול להיות ... הוא רק עומד ומדריך אותו ...
אך כשהוא הושיט יד מתחת למוט ... היתי חייב לעזוב אחרת היתי צוחק ופוגע ברגשות של מישהוא ...
אה כן .... והיתי צריך לספר לחברה !!!!
😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית