5 פלטות של 5.
זה 5X5.
LOLLOLLOL
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5 פלטות של 5.
זה 5X5.
5 פלטות של 5.
זה 5X5.
זה כמעט בכל מקום חייבים להיות כאלה. מה אתה מתייחס?
עוד עובדה מעניינת - בהרבה חדרי כושר, כמה שהאנשים גדולים יותר, ככה הם מפגרים יותר (בלי להכליל כמובן)
יש אצלנו 3 אנשים שמתאמנים בצורה מקצועית ורצינית, אחד פשוט עצום עם מאסה אדירה
אחד גם גדול וחטוב, ואחד מתחרה באזור ה- 80 קילו משהו כזה ותמיד על אחוז שומן נמוך.
לא יאומן כמה הם מפגרים, לא מבינים שום דבר פשוט ZERO על אימונים או תזונה.
זה רק בגלל שאגות הקרב האימתניות שלימתעלמים ממך במצב כזה ?
רועי לקר .איזה רועי ?
איפה אתה מתאמן ?
או שהם פשוט יתנו את התירוץ הפשוט ביותר..."אני לא עושה כי זה פוגע בבירכיים ובגב".מי שבא ומעיר שואלים שאלה אחת קטנה ופשוטה.
"כמה הסקוואט שלך?"
ואז הם יתחילו לענות בסגנון של "אני כרגע עושה תוכנית מותאמת אישית בלה בלה בלה".
מי שבא ומעיר שואלים שאלה אחת קטנה ופשוטה.
"כמה הסקוואט שלך?"
ואז הם יתחילו לענות בסגנון של "אני כרגע עושה תוכנית מותאמת אישית בלה בלה בלה".
פשוט מאוד, אדם שלוקח את התחום ברצינות, מתחרה ומשתמש בחומרים, צריך לפחות מינימום יידע לגבי אימונים ותזונה.
זו דעתי כמובן.
אני הייתי היום המציק ...
ניגשתי לבחורה שעשתה רבע סקווט ... עם פוסי פד ... ומגבת
ואמרתי: "את לא צריכה את כל זה..."
היא אמרה "כן, אבל יש לי בחינה בזה!"
אני התכוונתי לפד !!! היא התכוונה לסקווט !!!
שיט .. לא שמתי לב לצבע העניים ...
אולי כחול ... בוא נגיד כחול ...
אני מניח שאתה לא נולדת עם היכולת לעשות סקוואט בצורה מושלמת, ולא חקרת ופיתחת את SS בעצמך (או כל תוכנית אחרת).🚬🤪🚬
למה?
למה?
למה ביכלל לעזור לסוג של הדפקט של האנשים האלה,הם גועל נפש שצריך להישאר בצד.
אני מניח שאתה לא נולדת עם היכולת לעשות סקוואט בצורה מושלמת, ולא חקרת ופיתחת את SS בעצמך (או כל תוכנית אחרת).
אנשים עזרו לך, תעשה טובה ותנסה לעזור לאנשים. לא רוצים עזרה? שילכו לחפש, אבל אל תסרב לעזור לאנשים.
אני עוזר לאנשים,אני לא מושלם ולא פיתחתי את הSS ולא נולדתי עם יכולת לעשות סקוואט,אנשים לימדו אותי כי רציתי ללמוד,אחרי הכול יש אנשים בחדר כושר שלא באים ללמוד,רשמתי וציינתי אלה אוכלוסייה אחרת,שהם לא צריכים לקבל שום דבר הם לא רוצים את זה,הם טיפשים שילכו הבית.
אגב.. ממש אסור שמדריך יראה אותך מגיע לכשל.. היום היה לשימי שמתאמן איתי כשל בסקוואט והמדריך הסתכל במבט מוזר ואני יודע שהוא יעשה מזה סיפור..
היום ראיתי מחזה מוזר ...
מישהוא (גבר בוגר) עשה בנץ' עם מוט ריק ומדריך עמד ספוטר !!!!! 😳
זהוא ... וונקו צדק !!!!
😣