הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה אנשים מציקים יש במכון

OmerBit

משתמש מתחיל
236
7
נק' מוניטין:
35
236
7
תראו אני יורד בסקוואט עכשיו בדיוק בסט האחרון וחזרה אחרונה איבדתי שיווי משקל עפתי טיפה אחורה ופגע לי הכלוב באגודל ( חח מסכן האגודל ניהיה סגול חח ) הקיצר הצלחתי לתפוס את המוט ולהחזיר למקום ,
פתאום אני שם לב כולם מסתכלים עלי כאילו נפלתי מהירח או משהו כזה ואז מישהו התחיל להגיד לי תיזהר אולי כדאי שתקרא למדריך וזה וזה הקיצר חפרנים אני צריך לקנות אוזניות נראלי למישהו יש פתרון יותר טוב ? אין לי כח לשמוע אותם למרות שאני לא מתייחס אליהם

חח באמת מעצבן רצח..פעם שמתי מגני ביטחון בצדדים ואז כשירדתי לסקוואט פגעתי בהם וזה עשה רעש חזק.. וכולם ישר מסתכלים במקום לחזור לפמפם..

שים אוזניות באמת יותר כיף ככה..אם יש לך עם מי לדבר בכלל טוב

אם עושים בתוך הכלוב זה יכול לקרות..

powerline_fitness_PPR178_power_rack.jpg

הנה אם נגיד מוצאים את המוט מאיפה שהוא מונח כאן..

תראו אני יורד בסקוואט עכשיו בדיוק בסט האחרון וחזרה אחרונה איבדתי שיווי משקל עפתי טיפה אחורה ופגע לי הכלוב באגודל ( חח מסכן האגודל ניהיה סגול חח ) הקיצר הצלחתי לתפוס את המוט ולהחזיר למקום ,
פתאום אני שם לב כולם מסתכלים עלי כאילו נפלתי מהירח או משהו כזה ואז מישהו התחיל להגיד לי תיזהר אולי כדאי שתקרא למדריך וזה וזה הקיצר חפרנים אני צריך לקנות אוזניות נראלי למישהו יש פתרון יותר טוב ? אין לי כח לשמוע אותם למרות שאני לא מתייחס אליהם

הפתרון הכי טוב (לא ידברו איתך) זה 3 פלטות על הבאר.

זה כמעט בכל מקום חייבים להיות כאלה. מה אתה מתייחס?

עוד עובדה מעניינת - בהרבה חדרי כושר, כמה שהאנשים גדולים יותר, ככה הם מפגרים יותר (בלי להכליל כמובן)

יש אצלנו 3 אנשים שמתאמנים בצורה מקצועית ורצינית, אחד פשוט עצום עם מאסה אדירה
אחד גם גדול וחטוב, ואחד מתחרה באזור ה- 80 קילו משהו כזה ותמיד על אחוז שומן נמוך.

לא יאומן כמה הם מפגרים, לא מבינים שום דבר פשוט ZERO על אימונים או תזונה.

זה כמעט בכל מקום חייבים להיות כאלה. מה אתה מתייחס?

עוד עובדה מעניינת - בהרבה חדרי כושר, כמה שהאנשים גדולים יותר, ככה הם מפגרים יותר (בלי להכליל כמובן)

יש אצלנו 3 אנשים שמתאמנים בצורה מקצועית ורצינית, אחד פשוט עצום עם מאסה אדירה
אחד גם גדול וחטוב, ואחד מתחרה באזור ה- 80 קילו משהו כזה ותמיד על אחוז שומן נמוך.

לא יאומן כמה הם מפגרים, לא מבינים שום דבר פשוט ZERO על אימונים או תזונה.

אם מה שהם עושים עובד (לפחות בשבילם), למה כל השאר משנה?

אצלנו כולם חופרים לי ''תוריד משקל,אתה רק בן 15,אתה תישבור ת'גב'',והם בעצמם לא מבינים כלום מהחיים שלהם,איזה אחד עושה כפיפות מרפקים בסמית משין בלי משקל,אחד עושה פאוור קלין אם ידיים הפוכת ושהוא מגיע לאזור האגן הוא זורק את המוט למעלה,עוד איזה אחד שם 320 קילו ב''לג פרס'' ועושה לחיצות מזעריות שבקושי שמים לב שהוא מוריד את הרגל....וקיצר עוד איזה 7 מטומטמים!

יש כמה רמות של תגובות בהתאם למספר הפלטות בסקוואט שלך, כמוסבר להלן -
פלטה אחת - צעקות ונזיפות מסוג "ZOMG אתה תשבור תגב", "בן כמה אתה? 15? לא חבל? מה יהיה בגיל 22?"
שתי פלטות - הצעות לשיפור וייעול, כגון "אני חושב סקוואט כזה יהרוס לך את הברכיים", "אני חושב שאתה יורד נמוך מידי, אולי תשאל את המדריך?"
שלוש פלטות - מבטי WTF כגון "🤫", "😲", "😲" וכו'.
ארבע פלטות - בקשה לעזרה ועיצות בטכניקה/תכנית אימונים/תזונה/איך להתחיל עם נשים.
חמש פלטות - התעלמות מוחלטת.
שש פלטות - כשתגיע לשם תודיע לי.

נערך לאחרונה:
התשובה הכי טובה שמצאתי למצב הזה במידה ואתה בלי אוזניות, היא:

"כן אחי שמעתי שזה דופק את הבירכיים אני חושב שאני לא אעשה את התרגיל הזה יותר ואעבור ללחיצת רגליים"

זהו לא מדברים איתך יותר, אחרי זה אתה נכנס לעוד סט 😃

או שפשוט תהיה חסר תאקט כמוני ותגיד "זה לא מעניין גבר", כמעט הלכתי גם מכות במכון שלי בגלל זה אבל זה לא ממש חדש כולם שם עם RAGE עצבני דופקים פלטות אחד לשני במוח

התשובה הכי טובה שמצאתי למצב הזה במידה ואתה בלי אוזניות, היא:

"כן אחי שמעתי שזה דופק את הבירכיים אני חושב שאני לא אעשה את התרגיל הזה יותר ואעבור ללחיצת רגליים"

זהו לא מדברים איתך יותר, אחרי זה אתה נכנס לעוד סט 😃

או שפשוט תהיה חסר תאקט כמוני ותגיד "זה לא מעניין גבר", כמעט הלכתי גם מכות במכון שלי בגלל זה אבל זה לא ממש חדש כולם שם עם RAGE עצבני דופקים פלטות אחד לשני במוח
לפחות יש איך להעביר את הזמן בין הסטים 😛

יש כמה רמות של תגובות בהתאם למספר הפלטות בסקוואט שלך, כמוסבר להלן -
פלטה אחת - צעקות ונזיפות מסוג "ZOMG אתה תשבור תגב", "בן כמה אתה? 15? לא חבל? מה יהיה בגיל 22?"
שתי פלטות - הצעות לשיפור וייעול, כגון "אני חושב סקוואט כזה יהרוס לך את הברכיים", "אני חושב שאתה יורד נמוך מידי, אולי תשאל את המדריך?"
שלוש פלטות - מבטי WTF כגון "🤫", "😲", "😲" וכו'.
ארבע פלטות - בקשה לעזרה ועיצות בטכניקה/תכנית אימונים/תזונה/איך להתחיל עם נשים.
חמש פלטות - התעלמות מוחלטת.
שש פלטות - כשתגיע לשם תודיע לי.

אז אתה טוען שאתה עומד בנתיים על 5 פלטות ?

• פותח/ת השרשור
אז אתה טוען שאתה עומד בנתיים על 5 פלטות ?
חחחח אהבתי ,
דוגרי זה מציק אבל לא נורא מסתדרים אני אלך עכשיו לעשות אימון דדליפט קצת לעבוד על טכניקה נראלי זה היום האחרון שאני עובד על טכניקה ומתחיל לעלות יש לי גם פרס וסקוואט נקווה להצלחה ,
האמת הפלא שלי לא משהו לא כיף להיות עם האוזניות שלו אז נראה כבר מה נעשה .
את האמת אנשים כבר התחילו להבין פתאום כולם שואלים אותי אתה עושה 5X5 SS וכאלה כי יש לי מאמן נמצא גם פה רועי קוראים לו הוא מספר לכולם על התוכנית וכאלה חכם מאוד מצידו האמת בסוף המכון שלי יהיו עם תוכניות רק של SS ו 5X5 וכאלה חח .

חחחח אהבתי ,
דוגרי זה מציק אבל לא נורא מסתדרים אני אלך עכשיו לעשות אימון דדליפט קצת לעבוד על טכניקה נראלי זה היום האחרון שאני עובד על טכניקה ומתחיל לעלות יש לי גם פרס וסקוואט נקווה להצלחה ,
האמת הפלא שלי לא משהו לא כיף להיות עם האוזניות שלו אז נראה כבר מה נעשה .
את האמת אנשים כבר התחילו להבין פתאום כולם שואלים אותי אתה עושה 5X5 SS וכאלה כי יש לי מאמן נמצא גם פה רועי קוראים לו הוא מספר לכולם על התוכנית וכאלה חכם מאוד מצידו האמת בסוף המכון שלי יהיו עם תוכניות רק של SS ו 5X5 וכאלה חח .

איפה אתה מתאמן ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית