הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגדלת הפין

מצב
השרשור נעול

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
אני בן 23 עוד מעט 24
ונולדתי עם תופעה נדירה שנקראת היפוספדיאס
מי שרוצה לקרוא יש הרבה מידע על זה באתר של כללית . מדובר בבעיה שעוברת בתורשה או בגלל טסטוסטרון נמוך אצל האם בהריון. בעצם חור השופכה ממוקם באשכים או מתחת לעטרה או באמצע הפין . יש דרגות קושי באשכים זה הכי גרוע . כל הדרגות מצריכות ניתוח. אני עברתי 3 ניתוחים . הראשון לא צלח . ושני ניתוחים בבית חולים שניידר בגיל 3.
בגדול אני מאמין שבגלל היפוספדיאס יש לי איבר מין קטן . בזקפה 10 ס''מ . ועם מודדים מהפוביק אז 5 ס''מ . רציתי לשאול אם יש חומרים שיכולים לגרום לגדילה באיבר המין .
ובבקשה תחסכו ממני כמו תגובות של זה הסיבה הכי טיפשית ששמעתי לקחת חומרים וכ'ד. אתם לא יודעים מה אני עובר בגלל הדבר הזה וכמה אני סובל מי זה בחיי המיניים . לכל דבר יש מחיר ואין לי בעיה להשבית את הציר בשביל הגדלת הפין.
אז לכל האנשים שיש להם ניסיון בסטרואידים .
יש הרבה מאמרים באינטרנט שאומרים שכן שTRT , HGH וHCG יכולים לגרום להארכת הפין.
אשמח לקבל תשובות רציניות .

נערך לאחרונה:
אם אתה לא יודע איך קוראים לו, אין טעם לענות לך.
נכון @Whale ?
השאלה הראשונה שלי אליך הייתה- איך קוראים לו
יש בערך 2 אנשים שאם תראה לי תמונה שלהם אני בוודאות אדע מי הם והם הרבי מלובביץ והרב ארנולד שוורצניגר
אז אתה בעצם אומר שאתה לא יודע איך קוראים לו?

יש בערך 2 אנשים שאם תראה לי תמונה שלהם אני בוודאות אדע מי הם והם הרבי מלובביץ והרב ארנולד שוורצניגר

זה מארק ריפטו

מארק ריפטו
לא זה לא
ריפטו זה האיש של הss שהיום הוא מעלה סרטונים ביוטוב של איך לנגב את הישבן ויש לו שיער על הראש ככה שזה לא יכול להיות הוא
וטרנטינו הוא אחד הבמאים הטובים בהיסטוריה, כל סרט שלו לפנטיאון

לא זה לא
ריפטו זה האיש של הss שהיום הוא מעלה סרטונים ביוטוב של איך לנגב את הישבן ויש לו שיער על הראש ככה שזה לא יכול להיות הוא
וטרנטינו הוא אחד הבמאים הטובים בהיסטוריה, כל סרט שלו לפנטיאון

חחחח, זה בעייתי השאלה שלך
לא הגיוני שעשית כמה וכמה סייקלים ואתה לא יודע מה השם שלו. זה יותר חשוב מ-PCT...

של הפאוורליפטרים
כן כנראה בגלל זה, בין הפאוורליפטרים היחידים שאני מכיר זה האיש השחור שעושה סקוואטים מאוד כבדים לא זוכר את השם שלו
גוגומיפו כי הוא עושה סלטות ווואלה כיף לעקוב אחריו בנאדם מצחיק
והחברה מהWSM במיוחד מרטין ליסיס כי הוא חבר של ד"ר אהרון ועושה איתו סרטונים ביחד

אל תצפה לתשובה רצינית כשאתה לא מכיר מישהו מפורסם בקנה מידה עולמית.
אם היית מקשיב לו במקום לאהרון מסקוואט אוניברסיטי, כנראה שהסקוואט שלך היה נראה טוב יותר.

אם היית מקשיב לו במקום לאהרון מסקוואט אוניברסיטי, כנראה שהסקוואט שלך היה נראה טוב יותר.
לא מפספס הזדמנות לעקוץ מפה לשם לא ידעת לענות איך קוראים לו, אמרתי שהוא אמור להיות אגדה בתחום ושאלתי אותך לשמו, ציפיתי שתדע איך קוראים לו, אכזבת 😋🍴

אתה מכיר כל אישיות מפורסמת בקנה מידה עולמי?
זה לא שראם פאוורליפטר שחי את העולם הזה בכל רגע נתון. ראה מישהו ביוטיוב והתעניין…עקיצה מיותרת

אתה מכיר כל אישיות מפורסמת בקנה מידה עולמי?
זה לא שראם פאוורליפטר שחי את העולם הזה בכל רגע נתון. ראה מישהו ביוטיוב והתעניין…עקיצה מיותרת
אני פאוורליפטר, אם בחור שואל אותי מה זה סקוואט וכמה אני מרים, אני לא עונה לו כמה אני מרים, כי הוא לא יבין.
בחור שואל מי זה, והאם הוא צודק במה שהוא אומר, מצטער, זה לא שווה התיחסות.

והאם הוא צודק במה שהוא אומר - - לא שווה התייחסות
אחי בסך הכל התעניינתי במה אתה --חושב-- על מה שהוא אמר
פניתי אליך כי אני יודע שאתה חי את העולם של הפאוורליפטינג ותופס ממך וחשבתי שתענה משהו מעניין לגבי מה שהוא אמר ככה שיהיה אפשר ללמוד כמה דברים על הדרך

תשחרר את האגו, יכול להיות יותר כיף ככה אח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית