הגדלת הפין

מצב
השרשור נעול

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
אני בן 23 עוד מעט 24
ונולדתי עם תופעה נדירה שנקראת היפוספדיאס
מי שרוצה לקרוא יש הרבה מידע על זה באתר של כללית . מדובר בבעיה שעוברת בתורשה או בגלל טסטוסטרון נמוך אצל האם בהריון. בעצם חור השופכה ממוקם באשכים או מתחת לעטרה או באמצע הפין . יש דרגות קושי באשכים זה הכי גרוע . כל הדרגות מצריכות ניתוח. אני עברתי 3 ניתוחים . הראשון לא צלח . ושני ניתוחים בבית חולים שניידר בגיל 3.
בגדול אני מאמין שבגלל היפוספדיאס יש לי איבר מין קטן . בזקפה 10 ס''מ . ועם מודדים מהפוביק אז 5 ס''מ . רציתי לשאול אם יש חומרים שיכולים לגרום לגדילה באיבר המין .
ובבקשה תחסכו ממני כמו תגובות של זה הסיבה הכי טיפשית ששמעתי לקחת חומרים וכ'ד. אתם לא יודעים מה אני עובר בגלל הדבר הזה וכמה אני סובל מי זה בחיי המיניים . לכל דבר יש מחיר ואין לי בעיה להשבית את הציר בשביל הגדלת הפין.
אז לכל האנשים שיש להם ניסיון בסטרואידים .
יש הרבה מאמרים באינטרנט שאומרים שכן שTRT , HGH וHCG יכולים לגרום להארכת הפין.
אשמח לקבל תשובות רציניות .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לדעתי פותח האשכול הוא לא אדם אמיתי אלא עושה סתם דחקות פה באתר. וזה אני אומר לאחר שקראתי תגובות שלו כבר בעבר.

אבל אם נהיה אינפורמטיבים אז :
שימוש ב Gh+טסט לאורך זמן מגדיל את כל האיברים בגוף כולל הכל.
אז מי שרוצה להגידל את הפין שיעלה על סייקל טסט - gh לחצי שנה / שנה לפחות.

אתה באמת חושב שטרול היה מנסח ככה אשכול וגם מזייף עבר רפואי נו באמת...
אני רציני לגמרי . השאלה אם אתה אישית חווית שינוי ? עזוב מה אומרים.. רשום באינטרנט במחקרים ומאמרים שtrt מגדיל ואף אחד פה בפורום לא יכול לענות על זה .

למה בנות ראו לך את הפין בביה"ס? באיזה מן ביה"ס למדת?
אני לא מזלזל בקטע שזה פוגע לך בביטחון אבל שוב, ממה שידוע לי, לא קיימת היום פרוצדורה שמאריכה פין אלא רק מעבה אותו

• פותח/ת השרשור
למה בנות ראו לך את הפין בביה"ס? באיזה מן ביה"ס למדת?
אני לא מזלזל בקטע שזה פוגע לך בביטחון אבל שוב, ממה שידוע לי, לא קיימת היום פרוצדורה שמאריכה פין אלא רק מעבה אותו

היה טיול שנתי ולא ידעתי שיש לי פין קטן ... והבנים התקלחו ואני יצאתי בסבבה מהמקלחת להתלבש כי הייתי בוגר ולא ידעתי שאיזה ילד מפגר יתחיל לצעוק בכל בצפר שיש לי בולבול קטן הוא פשוט רץ וסיפר את זה לכולם ולא הפסיק לצחוק עלי . היום אני עדיין מכיר אותו מחכה שהוא יעשה טעות לפרק לו תתחת .

אני מניח שאם היה איזושהי פרוצדורה להגדלת איבר המין אז חצי מהגברים היו עוברים אותו.

GH לעניות דעתי רק ירחיב אותו וגם זה לא בטוח

אני מניח שאם היה איזושהי פרוצדורה להגדלת איבר המין אז חצי מהגברים היו עוברים אותו.

GH לעניות דעתי רק ירחיב אותו וגם זה לא בטוח
Gh מגדיל כמעט את כל האיברים בגוף .
אני יודע ממספר בודיבילדרים בוודאות שהוא מגדיל. לא נכנסתי לפרטי פרטים עם הוא מעבה מאריך או עושה ורידים...
אבל ללא ספק מגדיל
אגב גם 1igf עושה זאת.
כמו כן סטרואידים כמו טרן ואנאבר שמעלים את הרמות של ההורומן הזה בגוף בזמן סייקל נותנים לזין מראה יותר עבה

נערך לאחרונה:
ממליץ לך לרדת מעניין החומרים והניתוחים, גם אם זה יגדיל לך מ10 ל11.5 אתה תישאר באותה "קטגוריה" אבל תופעות הלוואי יפגעו ביתר האספקטים התקינים שיש לך כרגע בחיים.

בכל אופן ברמה הפרקטית (ואולי זה ישמע לך קיצוני או בלתי אפשרי, כמובן תלוי ברקע שלך) אני מציע לך לחפש בנות זוג מסורתיות או דתיות לייט, כאלו שאין להן ניסיון מיני עשיר, וקילומטראז'-פין אינסופי + כאלו שתפיסת העולם שלהן לא נוסבת סביב הפופיק של עצמן כחלק מתרבות ה"אני אני אני" כמו שתמצא בקרב חלק גדול אם לא רב החילוניות, אלא יותר ערכי משפחה וסביבה תרבותית שהיא לא היפרסקסואלית מיסודה.

ובגלל שאובייקטיבית 10 ס''מ זה לא מיקרופינס ואתה יכול לגמרי לענג איתו חלק מהנשים ולהביא ילדים לעולם, ככה אולי תוכל לחיות בשלום עם עצמך ועם בת הזוג שלך שלא מכירה משהו אחר ולא העבירה את גיל ההתבגרות בצפיה אובססיבית בפורנו, ולהנות מ99% ממה שיש לעולם להציע מעבר לפין בגודל כזה או אחר

יש פרוצדורה שמגדילה (לפחות אחת) חותכים איזה משהו מעל הזין ואז אפשר להאריך אותו לוקח זמן ושמעריכים מספיק נראה לי מחברים את מה שחכתו יכול להיות זה פוגע במשהו או לפחות זה פוגע עד שמחברים בכל מקרה תכתבו באנגלית הגלדת זין ניתוח תמצאו הרבה הסברים על כל ניתוח בהצלחה חברים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יש לך שיניים עקומות?

א. זה טרול (ואחד גרוע)
ב. יש פרוצדורה שמגדילה (לפחות אחת) חותכים איזה משהו מעל הזין ואז אפשר להאריך אותו לוקח זמן ושמעריכים מספיק נראה לי מחברים את מה שחכתו יכול להיות זה פוגע במשהו או לפחות זה פוגע עד שמחברים בכל מקרה תכתבו באנגלית הגלדת זין ניתוח תמצאו הרבה הסברים על כל ניתוח בהצלחה חברים

זה ניתוח מסובך שבו מנתקים את הפין מהפוביק שזו עצם העגן ובעצם חותכים או מנתקים סוג של פרוצדורה שמנתקים את הפין מהרצועה וזה לא מגדיל אותו רק נותן אשליה שהוא גדול יותר . בעצם תולים את הפין במקום אחר אין לי מושג אני לא רופא זה מה שאני זוכר שקראתי באינטרנט.
אני ממש לא טרול
ממליץ לך לרדת מעניין החומרים והניתוחים, גם אם זה יגדיל לך מ10 ל11.5 אתה תישאר באותה "קטגוריה" אבל תופעות הלוואי יפגעו ביתר האספקטים התקינים שיש לך כרגע בחיים.

בכל אופן ברמה הפרקטית (ואולי זה ישמע לך קיצוני או בלתי אפשרי, כמובן תלוי ברקע שלך) אני מציע לך לחפש בנות זוג מסורתיות או דתיות לייט, כאלו שאין להן ניסיון מיני עשיר, וקילומטראז'-פין אינסופי + כאלו שתפיסת העולם שלהן לא נוסבת סביב הפופיק של עצמן כחלק מתרבות ה"אני אני אני" כמו שתמצא בקרב חלק גדול אם לא רב החילוניות, אלא יותר ערכי משפחה וסביבה תרבותית שהיא לא היפרסקסואלית מיסודה.

ובגלל שאובייקטיבית 10 ס''מ זה לא מיקרופינס ואתה יכול לגמרי לענג איתו חלק מהנשים ולהביא ילדים לעולם, ככה אולי תוכל לחיות בשלום עם עצמך ועם בת הזוג שלך שלא מכירה משהו אחר ולא העבירה את גיל ההתבגרות בצפיה אובססיבית בפורנו, ולהנות מ99% ממה שיש לעולם להציע מעבר לפין בגודל כזה או אחר

ביאסת לי תצורה חחח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

ממש לא כל החילוניות או אפילו רוב החילוניות הן עם קילומטראז' של התנסות מינית. רוב הבחורות הנורמאליות בגילאי ה-20 שכבו עם 5-15 גברים

מוניטין על הכוונה, אבל יש מצב שאתה מסורתי/דתי לייט ולכן אתה רואה את זה בצורה קצת מעוותת?
להגיד שרוב החילוניות מה שמעניין אותן זה רק זין והמסורתיות הן לא והן ערכיות יותר וכו' וכו' וכו' זה פשוט טעות והכללה גסה.
לא חסר כאלה "מסורתיות" שיש להן קילומטראז'-פין מכובד ביותר, פשוט כל עוד לא נכנס לאיפה שאפשר לגלות (קרום בתולים וזה) היא "בתולה" ואף אחד לא יודע כמה כניסות היו לה בדלת האחורית. מצד שני אולי זה הנסיון שלך עם חילוניות אבל ההכללה שלך ממש לא נכונה, זה שהן לא מתפללות לחבר דימיוני לא אומר שאין להן ערכים.

מוניטין על הכוונה, אבל יש מצב שאתה מסורתי/דתי לייט ולכן אתה רואה את זה בצורה קצת מעוותת?
להגיד שרוב החילוניות מה שמעניין אותן זה רק זין והמסורתיות הן לא והן ערכיות יותר וכו' וכו' וכו' זה פשוט טעות והכללה גסה.
לא חסר כאלה "מסורתיות" שיש להן קילומטראז'-פין מכובד ביותר, פשוט כל עוד לא נכנס לאיפה שאפשר לגלות (קרום בתולים וזה) היא "בתולה" ואף אחד לא יודע כמה כניסות היו לה בדלת האחורית. מצד שני אולי זה הנסיון שלך עם חילוניות אבל ההכללה שלך ממש לא נכונה, זה שהן לא מתפללות לחבר דימיוני לא אומר שאין להן ערכים.

אני חילוני גמור שגדל בבית חילוני גמור בסביבה חילונית גמורה

ניסיתי להיזהר מהכללות, לכן כתבתי חלק גדול, כנראה נפלתי שהוספתי "אם לא רב החילוניות".
באופן אישי אני לא מאמין שמדובר ברב, אך באופן שאני מוכן בהחלט להכליל החברה שלנו, החילונית, היא חברה היפר-סקסואלית בכל מה שקשור לתרבות וערכים.

הבנאדם פה צעיר ממני וממך, גדל בדור שגיבורי התרבות הם אושיות אינסטגרם עם מליוני עוקבים שהמוצר שהם מוכרים הוא קודם כל חזות מינית ומתירנית, דור שגדל לתוך הטינדר וחיבור ישיר ולא מבוקר לרשת מגיל 8, לדעתי זה משפיע.

ואני לא חושב שאפשר להתווכח שבאופן גורף התרבות של הציבור הדתי-מסורתי היא כזו של ערכי משפחה, מסורת ושמרנות מסוימת, כזו שלא תראה בה גירושין באחוזים שיש בחברה שלנו, החילונית (50%? אולי יותר כבר)

בכל מקרה נגעתי באופן שטיחי בהרבה דברים שדורשים הרחבה משמעותית יותר, אבל קצרה היריעה וזו בכל אופן דעתי

דיון מטומטם.
אם מפריע למישהו השיניים העקומות של אדם אחר, והפין שלו עצמו, יש כאן בעיה חמורה שניתוח וחומרים לא יפתרו.
מוטב שתשקיע בבריאות הנפשית שלך, יש סיכוי טוב יותר להרשים בחורה עם בריאות נפשית מאשר פין גדול.
טיפול נפשי יהיה זול ובריא יותר, וכנראה יקל עליך הרבה יותר מהגדלת הפין, כי גם אם תצליח להגדיל את הפין, תמצא על מה להתמרמר.
יש חילוניות בתולות ודתיות פרוצות, אבל אי אפשר להשוות. קבוצה שרואה בחוסר נסיון מיני חיסרון ובעיה שצריך לפתור, תתקשה למצוא בחורות בתולות עם תמימות מינית.
לעומת קבוצה שרואה בתמימות מינית מטרה וחשיבות רבה, אין ספק שיהיה הרבה יותר נפוץ בחורות ללא נסיון מיני לטוב ולמוטב.

אני לא בא להטיף או לכפות את דעתי האישית, רק שבלי ספק יש יותר סיכוי שדתיות יהיו בתולות.

מה גם שלצאת עם מגזר בגלל בעיה פיזית או נפשית נשמע לי מתכון לאסון. יוצאים עם דתיה אם אתה דתי, לא יוצאים עם ערביה בגלל שאתה נראה כמו ערבי אבל שונא ערבים.

ולפותח הפוסט, תטפל בעצמך לא הייתי רוצה שאף בחורה שאני מכיר תצא איתך. מעניין לי גודל הפין שלך, שיהיה חצי ס"מ, זה זניח. אבל אם הישבן של הבחורה שלך לא יהיה בפרופורציות שתרצה אתה תעליב אותה?
תטפל בבעיה הנפשית שגוף שונה הוא פחות, תאמין לי שזה מרתיע הרבה יותר בחורות, ובצדק.

אז אתה בעצם אומר לו, לבחור טייפ מסויים של אנשים רק כי אין לו בטחון עצמי.
זבל של טיפ.
הבטחון שלו אף פעם לא ישתפר בצורה כזאת, הוא צריך להגיע להסכמה עם עצמו שהוא שלם עם זה, ולא לדחוף לו בחורה שלא ראתה זין בחיים שלה ופשוט תתאהב לו בזין ותחשוב שהזין שלו מושלם.
זה נקרא בריחה.

אז אתה בעצם אומר לו, לבחור טייפ מסויים של אנשים רק כי אין לו בטחון עצמי.
זבל של טיפ.
הבטחון שלו אף פעם לא ישתפר בצורה כזאת, הוא צריך להגיע להסכמה עם עצמו שהוא שלם עם זה, ולא לדחוף לו בחורה שלא ראתה זין בחיים שלה ופשוט תתאהב לו בזין ותחשוב שהזין שלו מושלם.
זה נקרא בריחה.

אני נוטה להסכים איתך, במובן מסויים, פשוט זה מובן מאליו שעצות כמו לקבל את עצמו ולאוהב את עצמו כמו שהוא הן עצות טובות ונכונות, והוא כנראה קרא אותן למכביר ומבין אותן היטב, הן פשוט לא ישימות ב99.999% מהמקרים כי בני אדם הם לא יצורים רציונאלים - ולכן העיצות האלו לא פרקטיות.

העיצה שלי היא פרקטית, ולכן גם מאד בעייתית עם חסרונות מובהקים.
תזכור שבחיים אין פתרונות מוחלטים, רק שקלול תמורות.

אני נוטה להסכים איתך, במובן מסויים, פשוט זה מובן מאליו שעצות כמו לקבל את עצמו ולאוהב את עצמו כמו שהוא הן עצות טובות ונכונות, והוא כנראה קרא אותן למכביר ומבין אותן היטב, הן פשוט לא ישימות ב99.999% מהמקרים כי בני אדם הם לא יצורים רציונאלים - ולכן העיצות האלו לא פרקטיות.

העיצה שלי היא פרקטית, ולכן גם מאד בעייתית עם חסרונות מובהקים.
תזכור שבחיים אין פתרונות מוחלטים, רק שקלול תמורות.

אין מה לעשות חלק מהדברים שאתה אומר הם נכונים.
אבל כדי להתגבר על אותם דברים, הדבר הראשוני זאת האמונה.
אחרי שאתה מאמין זה כבר אצלך בכיס וזה שייך לך.
אמונה>שאיפה>פעולה.
הדברים שעדיין לא השגתי מבחינתי הם שייכים לי כבר, פשוט לא כרגע.

תקשיב, יש דרך כן להגדיל את איבר המין, אורך ורוחב.
הבעיה היחידה שאתה צריך להתמיד בזה, לעשות את זה בלי הפסקה. תראה את הסרטון:

תתעלם מהשטויות של קונור ותגיע לחלק שהוא מדבר איך באמת אפשר להגדיל את איבר המין

אני בן 23 עוד מעט 24
ונולדתי עם תופעה נדירה שנקראת היפוספדיאס
מי שרוצה לקרוא יש הרבה מידע על זה באתר של כללית . מדובר בבעיה שעוברת בתורשה או בגלל טסטוסטרון נמוך אצל האם בהריון. בעצם חור השופכה ממוקם באשכים או מתחת לעטרה או באמצע הפין . יש דרגות קושי באשכים זה הכי גרוע . כל הדרגות מצריכות ניתוח. אני עברתי 3 ניתוחים . הראשון לא צלח . ושני ניתוחים בבית חולים שניידר בגיל 3.
בגדול אני מאמין שבגלל היפוספדיאס יש לי איבר מין קטן . בזקפה 10 ס''מ . ועם מודדים מהפוביק אז 5 ס''מ . רציתי לשאול אם יש חומרים שיכולים לגרום לגדילה באיבר המין .
ובבקשה תחסכו ממני כמו תגובות של זה הסיבה הכי טיפשית ששמעתי לקחת חומרים וכ'ד. אתם לא יודעים מה אני עובר בגלל הדבר הזה וכמה אני סובל מי זה בחיי המיניים . לכל דבר יש מחיר ואין לי בעיה להשבית את הציר בשביל הגדלת הפין.
אז לכל האנשים שיש להם ניסיון בסטרואידים .
יש הרבה מאמרים באינטרנט שאומרים שכן שTRT , HGH וHCG יכולים לגרום להארכת הפין.
אשמח לקבל תשובות רציניות .
TRT , HGH של טסט וHCG לא יגרום להארכת פין. אבל יגביר מאוד את החשק המיני במיטה.
תביא יבוא אישי מתאילנד משהי חמודה היא רגילה ל-10 סנטים.

מחקתי עכשיו בערך 4 עמודים של ספאם ודיבור מגעיל, בנאדם בא עם שאלה, זה לא המקום לדבר על מה יש או אין לכם בין הרגליים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית