- פותח/ת השרשור
אין לי בפלאפון גם SMS אז אני לא מקבל שום הודעות בכתב , אבל הודעות טלפוניות מקבל אחרי שניה מנתק ועושה חסימה למספר.טלפון כשר נכון?
אתה מקבל הודעות ספאם? או שבכשר אין כלום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי בפלאפון גם SMS אז אני לא מקבל שום הודעות בכתב , אבל הודעות טלפוניות מקבל אחרי שניה מנתק ועושה חסימה למספר.טלפון כשר נכון?
אתה מקבל הודעות ספאם? או שבכשר אין כלום
זה בעצם נוקיה עם קו טוקמן?אין לי בפלאפון גם SMS אז אני לא מקבל שום הודעות בכתב , אבל הודעות טלפוניות מקבל אחרי שניה מנתק ועושה חסימה למספר.
לא , זה שים כשר .זה בעצם נוקיה עם קו טוקמן?
אז אם ככה זה דרך חברה סלולריתלא , זה שים כשר .
לא רואה סיבה להגביל את עצמי ב50 ש"ח ולהתעסק עם זה כל חודש שאפשר ב30 ש"ח לחודש לסגור סיפור , אין לי תועלת בטוקמן .אז אם ככה זה דרך חברה סלולרית
למה בעצם לא לקחת סים טוקמן?
ככה אתה קספר
לא מכיר חרדי אחד שקיבל שיחה שהוא היה ליד חולה מאומת .... אבל אולי אני טועה בהקשר לזה .בדרך כלל חוץ מהתשאול איפה היה החולה
יש גם איכון של הסלולרי בטווח של החולה עצמו
גערעדט אויף די טעלעפאָןביידיש
יש באתר דואר אני חושבלמישהו יש חוזה סטנדרטי לשיפוץ ? לא משהו שמתחלק ל10 עמ' ומסובך מידי .
פשוט ברור ושמכסה את שני הצדדים.
לא מצאתי דבר כזה שם..יש באתר דואר אני חושב
כן הנקודה שאני רוצה דברים שמכסים אותי כמובקש הצעת מחיר כתובה ותדרוש שיוסיף/יסיר פרטים לפי הצרכים שלך.
מקווה להגיע בקרוב לקו הסיום .
רציתי לשאול את דעתכם לגבי תמונות , תמונה לכניסה לבית / לסלון וכדו' .
יש הבדל בין תמונה רגילה לתמונת קנבאס ? אם כן , מה ההבדל מה עדיף לדעתכם ? תודה.
שאלה יפה , כעיקרון דעת הרמב"ם הדבר שאסור זה תמונה / פסל שמיועד לעבודה זרה, גם אם לא עבדת אבל זה היעוד אז זה אסור אם אני זוכר נכון .שואל באמת
״אל תעשה לך פסל או תמונה״
מותר?
קשה לי להגדיר מזה תמונה רגילה , אבל יש תמונות רגילות שתולים בסלון .לדעתי קנבס או הדפסה על זכוכית תלוי בסגנון של העיצוב הכללי של הסלון.
מה זה תמונה רגילה?