הבנתי,קרא לך כדי לקבל ממך תמיכה.
קראת כבר את תגובה 25?
מה קרה?קלטת מי הדפקט?
קראתי את תגובה 25 שחיזקה אצלי את הרושם שאתה אכן דפקט טורבו, לכן אני בוחר באופציה ו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי,קרא לך כדי לקבל ממך תמיכה.
קראת כבר את תגובה 25?
מה קרה?קלטת מי הדפקט?
אתה מתנשא. אני לא מכיר אותך ולא את פותח האשכול כל אחד ויכולותיו אין צורך להתנשא.
בקיצור חלאס כל הפורום פה פתח עליו באמבוש ניראה לי כדאי לנעול את האשכול.
אז אתה הדובר של כל מי שהגבתי לו אי פעם?לא דיברתי עליי,דיברתי על אנשים אחרים שאתה מגיב להם.
איזה כיף לחיות בעולם אוטופי שבו הידע נצבר בעיקר מסרטים של דיסני.ברור,הרי טיפש כמוך חושב שכשרון זה הכל,מצטער לאכזב,עבודה קשה מתעלה על כשרון.
כל מי שהגיב פה בערך אמר לך שאתה מטומטם כי אתה באמת מטומטם, לא כדי ללקק לי.גמרת ללקק לבלבזור<?
לילה טוב אחיחיכינו שyan יתן אישור לנעילת האשכול, עכשיו אפשר ללכת לישון בשקט.
תודה גבר על התמיכה אבל אין צורך.תן להם להראות שהם מלקקים לו עוד קצת,הוא צריך את זה כדי להמשיך.אתה מתנשא. אני לא מכיר אותך ולא את פותח האשכול כל אחד ויכולותיו אין צורך להתנשא.
בקיצור חלאס כל הפורום פה פתח עליו באמבוש ניראה לי כדאי לנעול את האשכול.
אצלי נוצר הרושם שאתה אכן צריך להתבגר.קראתי את תגובה 25 שחיזקה אצלי את הרושם שאתה אכן דפקט טורבו, לכן אני בוחר באופציה ו
עד כמה אפשר ללקק?חיכינו שyan יתן אישור לנעילת האשכול, עכשיו אפשר ללכת לישון בשקט.
אני סבור שלא.אז אתה הדובר של כל מי שהגבתי לו אי פעם?
איזה כיף לחיות בעולם אוטופי שבו הידע נצבר בעיקר מסרטים של דיסני.
מצטער לאכזב,אף פעם לא ראיתי את מה שאתה טוען שראיתי,מה שכן אני מכיר את המקום שאתה מדבר עליו.
כל מי שהגיב פה בערך אמר לך שאתה מטומטם כי אתה באמת מטומטם, לא כדי ללקק לי.
עד כמה אפשר ללקק?
בהצלחה, אני ממליץ יותר לכוון לסמי שמעון/אפקה.אני רוצה ללכת ללמוד בטכניון
תגיד,הבלוט הזה שלך נמצא גבוהה בלקסיקון אני רואה,ולשאלתך התשובה היא כן[לא התכוונתי לכולם,התכוונתי לבלבזור ואליך ועוד כמה,יש פה אנשים שאני מעריך כמו Hanan,White walker,noam505,פסיכו וכו]תגיד יא בלוט, תעודת זהות קיבלת בכלל שאתה קורא לאנשים פה ילדים?
כן,אתה וירטואלי?אתה אמיתי?
לא תודה,יש לי שאיפות ואני אעשה הכל כדי להגשים אותם,אף אחד לא נולד עם הספרים בידיים,ואני לעומתך מסתמך על עבודה קשה ולא על כשרון.בהצלחה, אני ממליץ יותר לכוון לסמי שמעון/אפקה.
תודה על התגובה קודם כל,הרבה פה צריכים ללמוד ממך איך להגיב.כל האנשים שהם חסרי תואר בתחום הוכיחו בדרך כלשהי שהם מספיק שווים גם ללא התעודה. השאלה התאורטית של מישהו שלמד בבית לא באמת מעניינת ולא רלוונטית למציאות.
תודה על התגובה קודם כל,הרבה פה צריכים ללמוד ממך איך להגיב.
אז אתה אומר בעצם שכל מי שלא למד את התחום,אבל הביא את זה בגדול,הוכיח לגבי עצמו שהוא שווה גם ללא התעודה?
האמן לי שגם אם קושרים חמור מחוץ לפקולטה להנדסה באונברסיטה למשך 4 שנים, הוא יצא משם עם תואר... 😆בהצלחה, אני ממליץ יותר לכוון לסמי שמעון/אפקה.