הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

CK גבוה

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
בסקאלה של הבדיקת דם הערך המקסימלי הוא 171 ולי יצא 288, חריגה מאוד משמעותית. התאמנתי ביום שלישי בערב והיום בבוקר עשיתי את הבדיקה אם יש לזה קשר.
השאלה שלי היא האם מסוכן להתאמן במצב הזה? קבעתי לשבוע הבא תור לרופא ולא רוצה להחמיר את המצב אם אימון יגרום לזה, השאלה היא אם יש סיבה לדאגה או למנוחה כפויה.
תודה רבה.

אנשים מסתובבים עם 500 בשקט, 288 לא גבוה בכלל בייחוד שבדקת מייד לאחר פעילות גופנית, אתה בסדר גמור,
כמובן אני לא רופא וכולי

הכל טוב, זה מאוד נורמלי לאדם שמתאמן.

תבדוק את המדדים האחרים, כמו תפקודי כבד וכל השאר, אם היה לך בעיה רצינית היה אמור להיות לך הרבה חריגות.

אם ממש מתחשק לך, קח הפסקה שבוע מהאימונים ותבדוק שוב, אבל זה בזבוז זמן לדעתי. תשאל את הרופא.

מדד בבדיקת דם זה חביב, אבל השאלה אם הוא מקושר גם לתסמינים.
CK קצת גבוה לבדו ללא שום תלונה כלשהי לא אומר כלום.

עדיין, אני אולי רופא אבל לא הרופא שלך אז תמיד עדיפה ההערכה של הרופא המטפל מאשר רופא (מומחה ככל שיהיה) בפורום בלי אפשרות לראות אותך, לבדוק אותך ולהציץ בהיסטוריה הרפואית שלך

הכל טוב איש יקר אל תקח עמוק לפחדים או ללב. "זה תקין לאדם מתאמן" ציטוט של רופאת המשפחה שלי
הבעיה מתחילה שהמדד הזה מגיע לאלפיים ומעלה מה שמצביע על בעיות בריאיתיות שונות
או התקף לב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית