הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאחר 3 בלוקים של טקסס מנסה לשפץ אותה

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
לאחר שביצעתי 6 וחצי בלוקים של טקסס אני רוצה לשפץ אותה קצת לצרכיי

לפני התמונות רק אדגיש שביצעתי את אותה התוכנית חוץ מ הפאוס סקוואט ופאוס בנץ שהייתי עושה פשוט בנץ רגיל וסקוואט רגיל.
והוספתי עוד סט בריקוברי day כי אחרי הכל הורדתי את המשקל בעוד 10 אחוז בגלל הפאוסים. הרגשתי שאולי צריך עוד קצת נפח טיפה..
ועוד משהו הורדתי את קצב ההתקדמות בבנץ והסקוואט אחת הסיבות שהפסקתי באמצע הבלוק הייתה התקדמות מהירה מדיי

החלק הכי חשוב בו אני רוצה קצת להתייעץ איתכם
אפשר לראות אם תשימו לב שביום הנפח הורדתי ל80%\75% משקל מיום העצימות במקום 90% כמו שזה בתוכנית הקלאסית מכיוון שזה פאוסים
השאלה אם הפרש המשקלים ביום העצימות לנפח לא יפגע בי ? למרות שאני מבצע שם פאוסים..
ושאלה אחרונה האם אני אמור לבצע את הפאוסים גם בריקוברי ? או שאין צורך ?

אשמח לתיקונים אחרונים מכם לפני שאתחיל

160kg dl 1rm
squat 152kg 1rm
bench 110kg 1 rm

upload_2021-7-23_15-55-36.png

upload_2021-7-23_15-55-42.png

~דרך אגב ~ לאחר יום נפח ולאחר יום עצימות אני מוסיף תרגילי אקססוריס לפיתוח קצת שני הימים אותו הדבר והם הולכים ככה

חתירה במכונה - 3x10-12
כפיפות מרפקים עם משקולות יד 3x10-12
הנפות כתפיים לצדדים 3x10-12
לחיצה צרפתית 3x10-12

להזרים קצת דם לשרירים כמובן אחרי הכל איך שאני נראה גם קצת חשוב לי.
אני לא מרגיש שזה פוגע לי בהתאוששות כלל הוכחה לכך שבבלוקים הקודמים קבעתי שיאים ללא הפרעה.

תודה לכל מי שישקיע בי קצת סבלנות אני עדיין קצת חדש בכל הקטע של הפווארליםטינג

קבצים מצורפים

• upload_2021-7-23_15-52-11.png
    upload_2021-7-23_15-52-11.png
    KB 38.7 · צפיות: 35
  • upload_2021-7-23_15-54-20.png
    upload_2021-7-23_15-54-20.png
    KB 37.9 · צפיות: 36
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה אתה קורא בלוק? לשבוע בתוכנית כאילו?
לא
בלוק =3 שבועות 6 שבועות 2 בלוקים

אם אני טועה במה שאני אומר אשמח לתיקון יש מצב אני מתבלבל כמו שאמרתי אני עדיין טרי בכל העניין
למה אתה קורא בלוק? לשבוע בתוכנית כאילו?
עכשיו אני קולט שרשמתי לאחר 3 בלוקים טעות שלי ...

בלוק בגדול זה הזמן שלוקח לך לשבור שיא/להעלות משקל, ככה שבמקרה הנוכחי בטקסס מתהוד "בלוק" זה שבוע.

בכל מקרה, לדעתי סיבכת את העניינים יותר מידי ויותר מידי מוקדם, שינית המון משתנים בבת אחת. מקווה בשבילך שילך לך טוב, אבל אני לא עובד ככה.

• פותח/ת השרשור
בלוק בגדול זה הזמן שלוקח לך לשבור שיא/להעלות משקל, ככה שבמקרה הנוכחי בטקסס מתהוד "בלוק" זה שבוע.

בכל מקרה, לדעתי סיבכת את העניינים יותר מידי ויותר מידי מוקדם, שינית המון משתנים בבת אחת. מקווה בשבילך שילך לך טוב, אבל אני לא עובד ככה.

טעות שלי שמח לדעת את הפירוש הנכון סוף סוף חחח
בכל מקרה הייתי מבצע את אותו הדבר והלך לי האמת מאוד טוב הגעתי לשיאים חדשים והרגשתי טוב עם עצמי
קצת כאבי ברכיים לקראת הבלוק ה6 והאחרון ( בלוק כמו שהסברת לי ) אבל קצת מסאז וקרח עזר לי ובכל מקרה לקחתי שבוע מנוחה עקב חופשה והכל טוב..
בכל מקרה השינויים היחידים זה הפאוס סקוואט ובנץ בימי נפח השאלה אם זה בסדר ככה? או שגם ביום ריקוברי צריך לבצע את הפאוסים ?
והאם הבדלי המשקלים בין יום הנפח לעצימות הוא קריטי ? ( מכיוון שביום הנפח זה פאוס ובעצימות זה לא ) אלו המשקלים האחרונים שעשיתי ביום העצימות.
בקיצור השאלה המרכזית האם לבצע את הפאוס בנץ\סקוואט בוארייצית פאוס גם ביום העצימות ? או שביום העצימות אני אמור לבדוק אם הפאוס עוזר לי ופשוט לתת את הואריאציות הרגילות
עוד שאלה האם עדיף לי להחליף את הדדליפט ליום עצימות במקום יום נפח מהסיבות שאני אבוא פחות גמור לדדליפט וגם יותר מוכן לסינגלים בעתיד כי אחרי הכל זה הסדר (לפי הספר של starting strength ) ובמקום הדדליפט פוואר קלין או אפילו משהו אחר במקום הפוואר קלין שיוכל לעזור לי בדדליפט אבל לפי מה שאני מבין לא רעיון טוב לשים וואריאציה קשה של דדליפט פעמיים בשבוע בטקסס מה אתם אומרים ?

םמה אתה רוצה לשנות? ניתקעת במשקלים? כי לפי מה שקראתי אתה עדיין מתקדם, פשוט בקצב איטי יותר. אם זה המצב, תמשיך את התוכנית כמו שהיא רק עם התקדמות איטית יותר.

• פותח/ת השרשור
םמה אתה רוצה לשנות? ניתקעת במשקלים? כי לפי מה שקראתי אתה עדיין מתקדם, פשוט בקצב איטי יותר. אם זה המצב, תמשיך את התוכנית כמו שהיא רק עם התקדמות איטית יותר.
האמת הגעתי לשבוע 7 בערך ובבנץ לדוגמא הייתי צריך לבצע 2x3 במכיוון ש1x5 היה עליי כבד כבר ולא הייתי מצליח לבצע ובסט השני של ה 2x3 נתקעתי בחזרה השלישית עם המוט למטה ( זזתי כמה סמ למעלה וזהו )
אני חוזר אני מתחיל אולי קצת נבהלתי ואמרתי ישר יאלה נלך לעשות קצת טוויקים

נמשיך עם התוכנית המקורית בנתיים עד שאני באמת אדע מה לעשות במידה ואני רואה שאני עדיין נתקע אפילו ב 2x3 אני אוריד ל80 אחוז ביום הנפח.

• פותח/ת השרשור
אז תעשה ריסט לבנצ' אם אתה נכשל שוב. אם אני זוכר נכון, יש הנחיות מה עושים סמקרה של כשלים
ביום העצימות לפני שאתה מגיע לכשל אתה מוריד ל2x3 כמובן שזה לא נמשך הרבה זמן עד שאתה מגיע לסינגלים....
אם אתה מרגיש שאתה נתקע ואתה תשוש לדוגמא .. ביום הנפח במקום90% אתה מוריד ל80% דכי להתאושש מהר יותר
תקן אותי אם אני טועה אולי אתה זוכר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית