לאחר שביצעתי 6 וחצי בלוקים של טקסס אני רוצה לשפץ אותה קצת לצרכיי
לפני התמונות רק אדגיש שביצעתי את אותה התוכנית חוץ מ הפאוס סקוואט ופאוס בנץ שהייתי עושה פשוט בנץ רגיל וסקוואט רגיל.
והוספתי עוד סט בריקוברי day כי אחרי הכל הורדתי את המשקל בעוד 10 אחוז בגלל הפאוסים. הרגשתי שאולי צריך עוד קצת נפח טיפה..
ועוד משהו הורדתי את קצב ההתקדמות בבנץ והסקוואט אחת הסיבות שהפסקתי באמצע הבלוק הייתה התקדמות מהירה מדיי
החלק הכי חשוב בו אני רוצה קצת להתייעץ איתכם
אפשר לראות אם תשימו לב שביום הנפח הורדתי ל80%\75% משקל מיום העצימות במקום 90% כמו שזה בתוכנית הקלאסית מכיוון שזה פאוסים
השאלה אם הפרש המשקלים ביום העצימות לנפח לא יפגע בי ? למרות שאני מבצע שם פאוסים..
ושאלה אחרונה האם אני אמור לבצע את הפאוסים גם בריקוברי ? או שאין צורך ?
אשמח לתיקונים אחרונים מכם לפני שאתחיל
160kg dl 1rm
squat 152kg 1rm
bench 110kg 1 rm
~דרך אגב ~ לאחר יום נפח ולאחר יום עצימות אני מוסיף תרגילי אקססוריס לפיתוח קצת שני הימים אותו הדבר והם הולכים ככה
חתירה במכונה - 3x10-12
כפיפות מרפקים עם משקולות יד 3x10-12
הנפות כתפיים לצדדים 3x10-12
לחיצה צרפתית 3x10-12
להזרים קצת דם לשרירים כמובן אחרי הכל איך שאני נראה גם קצת חשוב לי.
אני לא מרגיש שזה פוגע לי בהתאוששות כלל הוכחה לכך שבבלוקים הקודמים קבעתי שיאים ללא הפרעה.
תודה לכל מי שישקיע בי קצת סבלנות אני עדיין קצת חדש בכל הקטע של הפווארליםטינג
לפני התמונות רק אדגיש שביצעתי את אותה התוכנית חוץ מ הפאוס סקוואט ופאוס בנץ שהייתי עושה פשוט בנץ רגיל וסקוואט רגיל.
והוספתי עוד סט בריקוברי day כי אחרי הכל הורדתי את המשקל בעוד 10 אחוז בגלל הפאוסים. הרגשתי שאולי צריך עוד קצת נפח טיפה..
ועוד משהו הורדתי את קצב ההתקדמות בבנץ והסקוואט אחת הסיבות שהפסקתי באמצע הבלוק הייתה התקדמות מהירה מדיי
החלק הכי חשוב בו אני רוצה קצת להתייעץ איתכם
אפשר לראות אם תשימו לב שביום הנפח הורדתי ל80%\75% משקל מיום העצימות במקום 90% כמו שזה בתוכנית הקלאסית מכיוון שזה פאוסים
השאלה אם הפרש המשקלים ביום העצימות לנפח לא יפגע בי ? למרות שאני מבצע שם פאוסים..
ושאלה אחרונה האם אני אמור לבצע את הפאוסים גם בריקוברי ? או שאין צורך ?
אשמח לתיקונים אחרונים מכם לפני שאתחיל
160kg dl 1rm
squat 152kg 1rm
bench 110kg 1 rm
~דרך אגב ~ לאחר יום נפח ולאחר יום עצימות אני מוסיף תרגילי אקססוריס לפיתוח קצת שני הימים אותו הדבר והם הולכים ככה
חתירה במכונה - 3x10-12
כפיפות מרפקים עם משקולות יד 3x10-12
הנפות כתפיים לצדדים 3x10-12
לחיצה צרפתית 3x10-12
להזרים קצת דם לשרירים כמובן אחרי הכל איך שאני נראה גם קצת חשוב לי.
אני לא מרגיש שזה פוגע לי בהתאוששות כלל הוכחה לכך שבבלוקים הקודמים קבעתי שיאים ללא הפרעה.
תודה לכל מי שישקיע בי קצת סבלנות אני עדיין קצת חדש בכל הקטע של הפווארליםטינג
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: