הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

Yaki4949

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
עוד כמה חודשים בן 20
מעוניין להיכנס לעולם החומרים
היסטוריה בריאותית עליי
לא שותה אלכוהול לא מעשן לא כלום
מתאמן כמה שנים טבעי כולל הפסקות
רוצה להתחיל סייקל טסט אנטט
האם זה מזיק לבריאות ?
זה ממכר ?
אחרי הסייקל התוצאות ישמרו לי ?
האם שווה לקחת ? כי תמיד יש פעם ראשונה
😛

האם זה מזיק לבריאות ?
חד משמעי כן
חד משמעי כן
אחרי הסייקל התוצאות ישמרו לי ?
לגבי זה תקבלת תשובות שונות - בגדול בגדול ישאר לך משהו כמו 50 אחוז ממה שתשיג אבל זה בתנאי ש.... הכל יעבור כמו שצריך וזה יהיה סייקל אחד יחיד בלבד כמו ששאלת.
לעומת זאת יכול להיות שתתמכר בככל אז זה לא רלוונטי- אתה פשוט תמשיך לקחת סייקל אחרי סייקל או תעלה על אחד ארוך למשך שנים ותמשיך לגדול.
האם שווה לקחת ?
אין לזה תשובה חד משמעית- אולי זה יפגע לך בחיים לתווך הארוך והקצר ומנגד אולי תחייה עם זה בשלום ובסוף תהיה אחד הדמויות המוכרות בארץ בתחום פיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
חד משמעי כן

חד משמעי כן

לגבי זה תקבלת תשובות שונות - בגדול בגדול ישאר לך משהו כמו 50 אחוז ממה שתשיג אבל זה בתנאי ש.... הכל יעבור כמו שצריך וזה יהיה סייקל אחד יחיד בלבד כמו ששאלת.
לעומת זאת יכול להיות שתתמכר בככל אז זה לא רלוונטי- אתה פשוט תמשיך לקחת סייקל אחרי סייקל או תעלה על אחד ארוך למשך שנים ותמשיך לגדול.

אין לזה תשובה חד משמעית- אולי זה יפגע לך בחיים לתווך הארוך והקצר ומנגד אולי תחייה עם זה בשלום ובסוף תהיה אחד הדמויות המוכרות בארץ בתחום פיתוח הגוף
לפעם הראשונה אין צורך בדיאנבול ?
עדיף שלא ?
ובגיל 20 זה בסדר לעשות סייקל ?
חד משמעי כן

חד משמעי כן

אני מת לקחת תמיד רציתי חיכתי שנים לגיל 20 ואיזה חברה הכי טובה
מה עם ורטקס ניסיתה פעם תחומרים שלהם ?

לפעם הראשונה אין צורך בדיאנבול ?
עדיף שלא ?
אין בזה חוקים
ובגיל 20 זה בסדר לעשות סייקל ?
תאכלס בשום גיל זה לא בסדר.
ואיזה חברה הכי טובה
מה עם ורטקס ניסיתה
רוב החברות נותנות בארץ טסט באותו האיכות לדעתי לא הרגשתי אף פעם הבדלים בין החברות מבחינת טסט.

תן לי לשאול אותך כמה שאלות, ולפי זה נבין לאיזה כיוון הרוח נושבת.

את תופעות הלוואי שנגרמות כתוצאה משימוש בטסט׳ חיצוני אתה מכיר? את כולן?
מה לגביי pct? אתה יודע כיצד לבצע אותו? מתי להתחיל ומתי לסיים? ולמה מבצעים אותו בכלל?
מה זה AI ולמה צריך אותו בכלל?

את התשובות לשאלות האלו אתה צריך לדעת מתוך שינה ואם אתה לא יודע אז כנראה שלא בדקת אפילו לא קצת.
בחיאת אחי בקושי סיימת בית ספר, למה שתרצה לשחק עם ההורמונים שלך בגיל כל כך צעיר בזמן שאתה יכול להשיג אחלה תוצאות כטבעי? אני לא אומר לוותר על השימוש בחומרים לגמריי, פשוט לחכות ולקבל החלטה מושכלת יותר.

• פותח/ת השרשור

מה לגביי pct? אתה יודע כיצד לבצע אותו? מתי להתחיל ומתי לסיים? ולמה מבצעים אותו בכלל?

את התשובות לשאלות האלו אתה צריך לדעת מתוך שינה ואם אתה לא יודע אז כנראה שלא בדקת אפילו לא קצת.
בחיאת אחי בקושי סיימת בית ספר, למה שתרצה לשחק עם ההורמונים שלך בגיל כל כך צעיר בזמן שאתה יכול להשיג אחלה תוצאות כטבעי? אני לא אומר לוותר על השימוש בחומרים לגמריי, פשוט לחכות ולקבל החלטה מושכלת יותר.
אני יודע מה זה pct
אני יודע מה זה סייקלים
וpct לוקחים טמוקסיפן וכלומיד 20 20 אחר כך 40 40 שבועיים אחרונים אם אני ירצה להשתמש זה כי אני מאוד רוצה נמאס לי מהטבעי אני רוצה כבר לשבור תפונתציאל

תופעות לוואי אקנה נשירת שיער

מה אתה אומר אבל לפי דעתך גיל 20 זה צעיר מידי בשביל חומרים ?

מה אתה אומר אבל לפי דעתך גיל 20 זה צעיר מידי בשביל חומרים ?

חד משמעית, וכולם יגידו לך את זה.

לגביי פיסיטי אתה לא מדוייק. הבאת פרוטוקול מהאתר. אין חובה להשתמש גם בנולבה וגם כלומיד, בטח לא עבור סייקל יחסית עדין של 400-500 מ״ג טסט׳, לא כתבת האם תשתמש בפרגניל במהלך הסייקל או בסיום.
ראיתי שהתעלמת מהשאלה על ai, מקווה שסתם פספסת אחרת אתה יכול למצוא את עצמך בצרות באמצע הסייקל.

תופעות לוואי כמו אגירת נוזלים, לחץ דם גבוה, חוסר חשק מיני, דיכאון, הגדלת הפרוסטטה ועוד רבים וטובים פספסת…

אתה דוגמה טובה לדור שצומח פה. כולם רוצים הכל כאן ועכשיו. אף אחד לא מוכן לעבוד קשה. עוד לא בן 20 וכבר רוצה לשבור את בפוטנציאל שלו והשתמש בחומרים. אתה חד משמעית יכול להגיע לתוצאות סופר יפות הן אסטטית והן מבחינת כוח טבעי. סייקל ראשון שלי היה בגיל 30 וגם זה לטעמי היה מוקדם מידי כי היה לי עוד מה לתת טבעי, אז בחיאת גבר תעצור שנייה, אתה בחור צעיר שכל העתיד לפניו, אתה באמת רוצה להתחיל להתעסק עם מזרקים ותרופות לשיקום הציר?

• פותח/ת השרשור

לגביי פיסיטי אתה לא מדוייק. הבאת פרוטוקול מהאתר. אין חובה להשתמש גם בנולבה וגם כלומיד, בטח לא עבור סייקל יחסית עדין של 400-500 מ״ג טסט׳, לא כתבת האם תשתמש בפרגניל במהלך הסייקל או בסיום.
ראיתי שהתעלמת מהשאלה על ai, מקווה שסתם פספסת אחרת אתה יכול למצוא את עצמך בצרות באמצע הסייקל.

תופעות לוואי כמו אגירת נוזלים, לחץ דם גבוה, חוסר חשק מיני, דיכאון, הגדלת הפרוסטטה ועוד רבים וטובים פספסת…

אתה דוגמה טובה לדור שצומח פה. כולם רוצים הכל כאן ועכשיו. אף אחד לא מוכן לעבוד קשה. עוד לא בן 20 וכבר רוצה לשבור את בפוטנציאל שלו והשתמש בחומרים. אתה חד משמעית יכול להגיע לתוצאות סופר יפות הן אסטטית והן מבחינת כוח טבעי. סייקל ראשון שלי היה בגיל 30 וגם זה לטעמי היה מוקדם מידי כי היה לי עוד מה לתת טבעי, אז בחיאת גבר תעצור שנייה, אתה בחור צעיר שכל העתיד לפניו, אתה באמת רוצה להתחיל להתעסק עם מזרקים ותרופות לשיקום הציר?
אין לי בעיה לעשות סייקל
כמובן בשימוש נכון והכל
מבחינת גיל אין לי בעיה לחכות לגיל 21 ורק אז להתחיל לחשוב שימוש בחומרים

אני ידחה את זה לגיל 21
מבחינת פרגניל אני יקח אבל הרוב אומרים שלא כל כך צריך פרגניל זה מאוד מפתה אותי אני מת לקחת הסייקל הזה כל כך מפתה....
וגם תסביר לי את זה איך יש אנשים שלוקחים חומרים 20 שנה+ ואני רואה שהם בריאים ולא קורה להם כלום והם בחיים עד היום והם גם מגזימים אני לא מתכוון להגזים בשימוש

מה הפרוטוקול שהיית ממליץ לאנשים להריץ?

לא הייתי ולכן אספר מה עבד לי ומדוע בחרתי בפרוטוקל שבחרתי בו.

חקרתי על כלומיד לא מעט וראיתי שיש קבוצה גדולה של אנשים שסבלו ממנה, בנוסף לזה סייקל ״עדין״ של טסט לא דורש את כל מגוון התרופות הקיים על מנת שאדם בריא ישקם את הציר שלו ולכן בחרתי ללכת על נולבה מבין השתיים, על פרגניל וויתרתי מאותה סיבה.

השתקמתי יפה מאוד עם אפס תופעות לוואי, חשק מיני תקין. אנרגיות טובות בחדכ ושמירה כמעט מוחלטת על משקלי עבודה (למעט סינגלים).
אין לי בעיה לעשות סייקל
כמובן בשימוש נכון והכל
מבחינת גיל אין לי בעיה לחכות לגיל 21 ורק אז להתחיל לחשוב שימוש בחומרים

אני ידחה את זה לגיל 21
מבחינת פרגניל אני יקח אבל הרוב אומרים שלא כל כך צריך פרגניל זה מאוד מפתה אותי אני מת לקחת הסייקל הזה כל כך מפתה....
וגם תסביר לי את זה איך יש אנשים שלוקחים חומרים 20 שנה+ ואני רואה שהם בריאים ולא קורה להם כלום והם בחיים עד היום והם גם מגזימים אני לא מתכוון להגזים בשימוש

תדחה כמה שרק אפשר, זה רעיון טוב.

ההסבר מאוד פשוט, סטרואידים לא הורגים אותך ובטח שלא מיידית. יש אנשים שמריצים סייקלים מגיל 16 ועד גיל 40 והכל טוב איתם, בדיוק כמו שיש אנשים שמעשנים כל החיים והם בריאים, אבל הם לוקחים סיכון גדול…

יש אנשים שלוקחים חומרים
כמו שיש אנשים שיורדים על ליטרים של וודקה על בסיס קבוע ונשארים strong יום אחרי עבודה כאילו ככלום בעוד אחרים מלקקים את הרצפה או מסיימים את הערב מחוברים לאינפוזיה
כנראה שיש אנשים שהם superior לעומת אחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית