הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אליפות ישראל בהורדת ידיים היום בפתח תקווה

פנקייק

משתמש פעיל
989
1,077
נק' מוניטין:
4,023
989
1,077
מישהו מגיע לתחרות היום?

217553030_5748954231812426_3628981557234167637_n.jpg

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
גם אני חושב שזה לא שווק נכון.

בעולם זה מקבל הרבה יותר חשיפה, ואלוף העולם הוא אחלה פרזנטור לספורט

והנה לארי ווילס שנכנס לתחום, אולי זה ימשוך ליפטרים לנסות

כן.. מקשקש בלי הפסקה ובסוף מפסיד

דבר איתי על שיווק נכון, תסביר לי למה אף אחד לא ראה את הסרטונים האלו?
Aanmelden bij Facebook

Aanmelden bij Facebook

• פותח/ת השרשור
דבר איתי על שיווק נכון, תסביר לי למה אף אחד לא ראה את הסרטונים האלו?
Aanmelden bij Facebook

Aanmelden bij Facebook

נראה לי שהשימוש בפייסבוק הוא דווקא בצד החיובי, מי שעוקב אחרי הקבוצה בפייסבוק נחשף לסרטונים ויכול גם לשתף.

השלילי אולי קשור למחתרתיות של הענף. אף פעם לא ראיתי פרסומים בחדרי כושר או מרכזי ספורט, זה עובר מפה לאוזן או חבר מביא חבר כזה.

מה? ממתי יש חוקים להומור?
אולי לכבוד יש חוקים, לא להומור.

הנה, אולי זה לא מכבד,
אבל זה היה במקום מהבחינה השנייה:sarcastic:

אני חושב שהעניין פה הוא גבולות וערכים ולא חוקי ההומור, אפשר לדבר על מה מצחיק ומה לא ויש מקום לדעות שונות. אבל לא לכבד ולזלזל זה כבר עניין אחר, זו בעיה בערכים. הומור הוא לא תירוץ לזלזל באחרים.

יש קושי גדול במשפט השני שלך שאומר שזה בסדר לא לכבד אדם אחד אם זה מצחיק אדם אחר.

השלילי אולי קשור למחתרתיות של הענף. אף פעם לא ראיתי פרסומים בחדרי כושר או מרכזי ספורט, זה עובר מפה לאוזן או חבר מביא חבר כזה
השלילי הוא שיש לנו ספורטאים ברמה גבוה מאוד בארץ בתחום הזה, עם סרטונים יוצאים מן הכלל, תמיכה של משרד הספורט והעירייה, ולא אני לא רבים ידענו את כל זה.

יש כאן את כל מה שצריך לספורט פופולארי ומעניין, בזבוז של כישרון אם יורשה לי לומר.
תשמע אני בדרך כלל לא מתייחס לאנשים כמוך, אבל אתה בן אדם מעייף. די סתום כבר, את הרגשי נחיתות שלך תשאיר לפסיכולוג
תפסיק להיות כזה נרקיסיסט.
במזיד או בשוגג השתמשת בהומור פוגעני ולא מכבד, תפסיק לעשות את זה אשמת הנפגע.
אל תתנצל אם לא מתחשק לך, אבל תניח.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תשמע אני בדרך כלל לא מתייחס לאנשים כמוך, אבל אתה בן אדם מעייף. די סתום כבר, את הרגשי נחיתות שלך תשאיר לפסיכולוג

אני מסכים שהיה עדיף אם לא היית מתייחס אלי או לשרשור, בכל מקרה לא מצאת פה עניין חוץ מלהבהיר שאתה לא מתעניין בהורדת ידיים.

אם אני מעייף אותך אתה לא חייב לקרוא פה, זה אתה שהחלטת להשתתף בשרשור שאני פתחתי בנושא שאני מתעניין בו. ובכל מקרה אני ממליץ לך לעבוד על חוסן נפשי ומנטלי, זה יעזור לך גם בלחימה.

איפה מצאת סימנים לרגשי נחיתות? אני לא חושב שיש כאלה אבל אשמח אם תכווין אותי.

על "די סתום כבר" היית יכול לוותר, סגנון פוגעני ומעליב לא תורם פה כלום.

השלילי הוא שיש לנו ספורטאים ברמה גבוה מאוד בארץ בתחום הזה, עם סרטונים יוצאים מן הכלל, תמיכה של משרד הספורט והעירייה, ולא אני לא רבים ידענו את כל זה.

יש כאן את כל מה שצריך לספורט פופולארי ומעניין, בזבוז של כישרון אם יורשה לי לומר.

תפסיק להיות כזה נרקיסיסט.
במזיד או בשוגג השתמשת בהומור פוגעני ולא מכבד, תפסיק לעשות את זה אשמת הנפגע.
אל תתנצל אם לא מתחשק לך, אבל תניח.

נכון מאוד ונכון מאוד

אני חושב שהעניין פה הוא גבולות וערכים ולא חוקי ההומור, אפשר לדבר על מה מצחיק ומה לא ויש מקום לדעות שונות. אבל לא לכבד ולזלזל זה כבר עניין אחר, זו בעיה בערכים. הומור הוא לא תירוץ לזלזל באחרים.

יש קושי גדול במשפט השני שלך שאומר שזה בסדר לא לכבד אדם אחד אם זה מצחיק אדם אחר.
אני טענתי, שזה הומור. וזה מעט שעשע אותי.
אם נפגעת, לא אני צריך לבקש סליחה,
זה לא בדיחה שאני סיפרתי.
אבל אולי תשאל את עצמך למה נפגעת,
אני לא ראיתי אותו צוחק עליך אישית ויורד לפסים אישיים, משהו שאני בעצמי מגנה.

הוא נפגע כי הוא פתח אשכול וזה הבייבי שלו
תחשוב שהייתי ממציא את הסגוואי ובמקום לפרגן לך על ההמצאה היו רק צוחקים עליך שזה המצאה מיותרת ונראית כמו חילזון עם רגליים אז הבנאדם פתח אשכול וכל מי שעושה ספאם באשכול שלו כאילו הוסיף סוכר לאבקת חלבון ושיווק את זה כגיינר מבחינתו

הוא נפגע כי הוא פתח אשכול וזה הבייבי שלו
תחשוב שהייתי ממציא את הסגוואי ובמקום לפרגן לך על ההמצאה היו רק צוחקים עליך שזה המצאה מיותרת ונראית כמו חילזון עם רגליים אז הבנאדם פתח אשכול וכל מי שעושה ספאם באשכול שלו כאילו הוסיף סוכר לאבקת חלבון ושיווק את זה כגיינר מבחינתו
צחקתי בקול
מישהו מגיע לתחרות היום?

צפה בקובץ המצורף 68830
רק אומר שפתח תקווה עיר הקודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית