עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשכרה יש דבר כזה
הייתי בא אבל יש חדשות ב 20:00
האמת שלא ידעתי, לא שווק נכון.זה בארץ כבר משנות ה80, יש איגוד ותחרויות וגם אלופי עולם ישראליים
האמת שלא ידעתי, לא שווק נכון.
גם אני חושב שזה לא שווק נכון.
בעולם זה מקבל הרבה יותר חשיפה, ואלוף העולם הוא אחלה פרזנטור לספורט
והנה לארי ווילס שנכנס לתחום, אולי זה ימשוך ליפטרים לנסות
כן.. מקשקש בלי הפסקה ובסוף מפסיד
אם גיימינג היום נחשב ספורט אז..אה זה נחשב ספורט?
מה? ממתי יש חוקים להומור?אתה באמת לא מבין למה זה לא הומור?
הנה, אולי זה לא מכבד,אה זה נחשב ספורט?
דבר איתי על שיווק נכון, תסביר לי למה אף אחד לא ראה את הסרטונים האלו?
Aanmelden bij Facebook
Aanmelden bij Facebook
מה? ממתי יש חוקים להומור?
אולי לכבוד יש חוקים, לא להומור.
הנה, אולי זה לא מכבד,
אבל זה היה במקום מהבחינה השנייה:sarcastic:
השלילי הוא שיש לנו ספורטאים ברמה גבוה מאוד בארץ בתחום הזה, עם סרטונים יוצאים מן הכלל, תמיכה של משרד הספורט והעירייה, ולא אני לא רבים ידענו את כל זה.השלילי אולי קשור למחתרתיות של הענף. אף פעם לא ראיתי פרסומים בחדרי כושר או מרכזי ספורט, זה עובר מפה לאוזן או חבר מביא חבר כזה
תפסיק להיות כזה נרקיסיסט.תשמע אני בדרך כלל לא מתייחס לאנשים כמוך, אבל אתה בן אדם מעייף. די סתום כבר, את הרגשי נחיתות שלך תשאיר לפסיכולוג
תשמע אני בדרך כלל לא מתייחס לאנשים כמוך, אבל אתה בן אדם מעייף. די סתום כבר, את הרגשי נחיתות שלך תשאיר לפסיכולוג
השלילי הוא שיש לנו ספורטאים ברמה גבוה מאוד בארץ בתחום הזה, עם סרטונים יוצאים מן הכלל, תמיכה של משרד הספורט והעירייה, ולא אני לא רבים ידענו את כל זה.
יש כאן את כל מה שצריך לספורט פופולארי ומעניין, בזבוז של כישרון אם יורשה לי לומר.
תפסיק להיות כזה נרקיסיסט.
במזיד או בשוגג השתמשת בהומור פוגעני ולא מכבד, תפסיק לעשות את זה אשמת הנפגע.
אל תתנצל אם לא מתחשק לך, אבל תניח.
אני טענתי, שזה הומור. וזה מעט שעשע אותי.אני חושב שהעניין פה הוא גבולות וערכים ולא חוקי ההומור, אפשר לדבר על מה מצחיק ומה לא ויש מקום לדעות שונות. אבל לא לכבד ולזלזל זה כבר עניין אחר, זו בעיה בערכים. הומור הוא לא תירוץ לזלזל באחרים.
יש קושי גדול במשפט השני שלך שאומר שזה בסדר לא לכבד אדם אחד אם זה מצחיק אדם אחר.
הוא נפגע כי הוא פתח אשכול וזה הבייבי שלונפגעת
צחקתי בקולהוא נפגע כי הוא פתח אשכול וזה הבייבי שלו
תחשוב שהייתי ממציא את הסגוואי ובמקום לפרגן לך על ההמצאה היו רק צוחקים עליך שזה המצאה מיותרת ונראית כמו חילזון עם רגליים אז הבנאדם פתח אשכול וכל מי שעושה ספאם באשכול שלו כאילו הוסיף סוכר לאבקת חלבון ושיווק את זה כגיינר מבחינתו
רק אומר שפתח תקווה עיר הקודש