הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אליפות ישראל בהורדת ידיים היום בפתח תקווה

• פותח/ת השרשור
הוא נפגע כי הוא פתח אשכול וזה הבייבי שלו
תחשוב שהייתי ממציא את הסגוואי ובמקום לפרגן לך על ההמצאה היו רק צוחקים עליך שזה המצאה מיותרת ונראית כמו חילזון עם רגליים אז הבנאדם פתח אשכול וכל מי שעושה ספאם באשכול שלו כאילו הוסיף סוכר לאבקת חלבון ושיווק את זה כגיינר מבחינתו

המטאפורות שלך מקסימות ומעולות 😍

רק אומר שפתח תקווה עיר הקודש

אחרי האירוח הלבבי של התחרות הזאת היא בהחלט מועמדת לקדושה אצלי

אני טענתי, שזה הומור. וזה מעט שעשע אותי.
אם נפגעת, לא אני צריך לבקש סליחה,
זה לא בדיחה שאני סיפרתי.
אבל אולי תשאל את עצמך למה נפגעת,
אני לא ראיתי אותו צוחק עליך אישית ויורד לפסים אישיים, משהו שאני בעצמי מגנה.

אין לי טענות אליך, וגם לא מדובר באיזו פגיעה קשה בכבודי.

השאיפה שלי, ואני מאמין שגם של הרבה אחרים פה, היא שיח איכותי ומועיל.

לפעמים אין הרבה תועלת מהשרשורים שזה בסדר אבל לפעמים זה ממש גנון חסר גבולות שמוריד את רמת השיח קיבינימט למטה,

שזה ממש מבאס כי זה מסיט את הפוקוס מהנושא וסתם גוזל זמן.

ולגבי הפסים האישיים אז אם פספסת את התגובה הזאת:
"תשמע אני בדרך כלל לא מתייחס לאנשים כמוך, אבל אתה בן אדם מעייף. די סתום כבר, את הרגשי נחיתות שלך תשאיר לפסיכולוג"
היא מאוד אישית ומכוונת לפגוע. והיא גם הגיעה ממי שהחליט לזלזל בנושא השרשור מלכתחילה.

אתה מבין את הכוונה שלי?

המטאפורות שלך מקסימות ומעולות 😍

אחרי האירוח הלבבי של התחרות הזאת היא בהחלט מועמדת לקדושה אצלי

אין לי טענות אליך, וגם לא מדובר באיזו פגיעה קשה בכבודי.

השאיפה שלי, ואני מאמין שגם של הרבה אחרים פה, היא שיח איכותי ומועיל.

לפעמים אין הרבה תועלת מהשרשורים שזה בסדר אבל לפעמים זה ממש גנון חסר גבולות שמוריד את רמת השיח קיבינימט למטה,

שזה ממש מבאס כי זה מסיט את הפוקוס מהנושא וסתם גוזל זמן.

ולגבי הפסים האישיים אז אם פספסת את התגובה הזאת:
"תשמע אני בדרך כלל לא מתייחס לאנשים כמוך, אבל אתה בן אדם מעייף. די סתום כבר, את הרגשי נחיתות שלך תשאיר לפסיכולוג"
היא מאוד אישית ומכוונת לפגוע. והיא גם הגיעה ממי שהחליט לזלזל בנושא השרשור מלכתחילה.

אתה מבין את הכוונה שלי?
מגנה את תגובתו ומבין את מה שאתה אומר.

ופחות קשור,
ניצח אותי בנאדם בהורדת ידיים השבוע וזה הרגיש גרוע. ולא, הוא לא מתאמן בתחום, או בכלל.

• פותח/ת השרשור
מגנה את תגובתו ומבין את מה שאתה אומר.

ופחות קשור,
ניצח אותי בנאדם בהורדת ידיים השבוע וזה הרגיש גרוע. ולא, הוא לא מתאמן בתחום, או בכלל.

מבין אותך, לא כיף להפסיד. אבל אל תיקח את זה קשה מדי, יש מצב טוב שעם אימוני טכניקה מאוד בסיסיים תוכל לנצח אותו.
יש גם אנשים חריגים שזה בא להם טבעי ויש להם נתונים נדירים שמתאימים לזה, אולי נפלת על אחד כזה. קח בחשבון גם הבדלים במשקל, תשישות שלך מאימונים ועוד כל מיני. אין מה להתרגש מהפסד כזה.
תראה את הסרטון שצירפתי באחת התגובות של לארי ווילס אוכל קש מסקול בוי, וזה פאקינג לארי ווילס! זה ברור שהוא הרבה יותר חזק.

אתה זה שפה בינתיים הזונת לייקים שחייב להתערב בשביל עוד נק' מוניטין, אבל מי שם עליך?
להגיד את האמת והדבר הנכון לפעמים נותן לייקים, כי זה הדבר הנכון. זה לא המניע שלי, צר לי שכך אתה רואה את פני הדברים, אבל לא מפתיע אותי שאתה חושב ככה, ברור שתחשוב שמה שכתבתי מגיע מאינטרס אישי, הרי זה בדיוק מה שאתה עושה.

כל הפוסל במומו פוסל.

• פותח/ת השרשור
סקול בוט יותר חזק מלארי ווילס
עובדה שלארי לא הצליח לנצח אותו

לדעתי המדד לכוח הוא ההרמות הגדולות, שם היתרון של ווילס ברור. הורדת ידיים זה ספורט מאוד ספציפי בשרירים שהוא מפעיל, הכוח הכללי חשוב בו אבל גם הטכניקה והניסיון, אז ספציפית בהורדת ידיים יש לסקול בוי יתרון מאוד גדול אבל הוא לא אדם חזק ברמה של ווילס.

השראתי אותך שרוע, עצוב ומייבב על הרצפה,
אתה בטוח שאתה רוצה שוב?

יש תיעוד של זה? 😆

תעירו אותי כשצ׳ייפי מביס את Levan:s85:

מתי זה בכלל? ינואר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית