הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כדורי קפאין של אלפא

מצב
השרשור נעול

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
הזמנתי עכשיו את שלהם היה מבצע של 1+1 ויש בעיה קטנה
למרות שאלה כדורים קטנים בלתי אפשרי לבלוע אותם , מישהו ניסה ? יודע שזה נשמע מוזר אבל הבעיה לא בי , אני בולע כדורים על בסיס יומי ופי2 גדולים מהם

הזמנתי עכשיו את שלהם היה מבצע של 1+1 ויש בעיה קטנה
למרות שאלה כדורים קטנים בלתי אפשרי לבלוע אותם , מישהו ניסה ? יודע שזה נשמע מוזר אבל הבעיה לא בי , אני בולע כדורים על בסיס יומי ופי2 גדולים מהם

יכול לצלם אותם?

אגב, כמה מ"ג קפאין יש לכדור?

• פותח/ת השרשור
יכול לצלם אותם?

אגב, כמה מ"ג קפאין יש לכדור?
200 , מיד אחרי לקחתי של סופרהב את האחרון שנשאר לי ונבלע ברגע
IMG_20210729_101543.jpg

• פותח/ת השרשור
מה אומר? זה אומר לך משהו?

זה נראה די גדול ומחוספס, אולי הכדור באמת לא מתאים לבליעה.
אני מכיר טבליות מציצה בצורה הזו אבל לא הייתי חושב לבלוע כדור כזה בגלל שהוא בצורה של דיסק ולא של קפסולה. תבדוק בהוראות אולי בכלל צריך להשאיר את זה בפה.

מלבד זאת, תקנה כדורים אחרים בפעם הבאה, כאלה שיש בהם קפאין בלבד בלי שטויות אחרות. אין רציונל לתסף מיצוי תה ירוק.

________

רק כדי לוודא, אין לך קשיים אחרים באכילה/בליעה כן? זה מופיע רק עם הכדור הזה?

אני מכיר טבליות מציצה בצורה הזו אבל לא הייתי חושב לבלוע כדור כזה בגלל שהוא בצורה של דיסק ולא של קפסולה. תבדוק בהוראות אולי בכלל צריך להשאיר את זה בפה.

מלבד זאת, תקנה כדורים אחרים בפעם הבאה, כאלה שיש בהם קפאין בלבד בלי שטויות אחרות. אין רציונל לתסף מיצוי תה ירוק.

________

מסכים,
הייתי אומר אולי לנסות לפורר אותו אבל נראה לי התעסקות מיותרת.

• פותח/ת השרשור

________

לא כתוב משהו אולי באמת זה כדור מציצה חח , בולע כדורים מאז שאני קטן מעולם לא היה קודי, מיד אחרי בלעתי כדור , כן הוא די מחוספס

• פותח/ת השרשור
ערבוב קטן, תחשוב שאתה לוקח קריאטין.
תגיד עכשיו ניסיתי הכדור כבר כמה דקות שם והבאתי ערבוב , המים אומנם שינו צבע אבל הכדור נשאר הוא לא התפרק או משהו זה אמור להיות ככה?
לא חושב שזה ככה גם הם היו אמורים לכתוב , להתקשר אליהם? אם הייתי יודע לא הייתי קונה

נערך לאחרונה:
תגיד עכשיו ניסיתי הכדור כבר כמה דקות שם והבאתי ערבוב , המים אומנם שינו צבע אבל הכדור נשאר הוא לא התפרק או משהו זה אמור להיות ככה?
לא חושב שזה ככה גם הם היו אמורים לכתוב , להתקשר אליהם? אם הייתי יודע לא הייתי קונה

התמיסה בכוס היא רק דרך נוספת וקצת פחות פופולרית לבליעה, יש טבליות שמתמוססות בכמה שניות ונתקלתי גם בכאלה שהרבה יותר.

מתישהו זה אמור להתמוסס במים לדעתי, אבל חבל להתמהמה עם זה. תן עוד הזדמנות לבליעה, הכי הרבה תחצה אותו ותיקח בפעמיים יחד עם מים.

לפעם הבאה תקנה פירמה אחרת, אם תרצה אמליץ לך

• פותח/ת השרשור
התמיסה בכוס היא רק דרך נוספת וקצת פחות פופולרית לבליעה, יש טבליות שמתמוססות בכמה שניות ונתקלתי גם בכאלה שהרבה יותר.

מתישהו זה אמור להתמוסס במים לדעתי, אבל חבל להתמהמה עם זה. תן עוד הזדמנות לבליעה, הכי הרבה תחצה אותו ותיקח בפעמיים יחד עם מים.

לפעם הבאה תקנה פירמה אחרת, אם תרצה אמליץ לך
אי אפשר לחצות אותו הוא לא נשבר

לא נבלע, לא מתמוסס, לא נחצה...
לדעתי חבל על המאמץ, תמצא כדורים שיהיו שווים את הכסף שלך.

• אהבתי
Reactions: OA
200 , מיד אחרי לקחתי של סופרהב את האחרון שנשאר לי ונבלע ברגע
צפה בקובץ המצורף 68898

היה לי פעם כדורי קפאין דומים של סופר אפקט (אני חושב שזה אותו מפעל של אלפה) והיה קשה לבלוע אותם + זה שהם היו יקרים יחסית לתמורה שאתה מקבל,
ממליץ לך להזמין מאייהרב את הקפאין של ALLMAX אם אני זוכר נכון זה 22 שקל לחבילה של 100 כדורים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית