עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הזמנתי עכשיו את שלהם היה מבצע של 1+1 ויש בעיה קטנה
למרות שאלה כדורים קטנים בלתי אפשרי לבלוע אותם , מישהו ניסה ? יודע שזה נשמע מוזר אבל הבעיה לא בי , אני בולע כדורים על בסיס יומי ופי2 גדולים מהם
200 , מיד אחרי לקחתי של סופרהב את האחרון שנשאר לי ונבלע ברגעיכול לצלם אותם?
אגב, כמה מ"ג קפאין יש לכדור?
נראה לי שהוא התכוון שתצלם את הכדור עצמו ולא את האריזה
(מצחיק שהם לא מתרגמים את המילה אקסטרקט, ישראלים 😆)
מה אומר? זה אומר לך משהו?יכול לצלם אותם?
אגב, כמה מ"ג קפאין יש לכדור?
מה אומר? זה אומר לך משהו?
זה נראה די גדול ומחוספס, אולי הכדור באמת לא מתאים לבליעה.
אני מכיר טבליות מציצה בצורה הזו אבל לא הייתי חושב לבלוע כדור כזה בגלל שהוא בצורה של דיסק ולא של קפסולה. תבדוק בהוראות אולי בכלל צריך להשאיר את זה בפה.
מלבד זאת, תקנה כדורים אחרים בפעם הבאה, כאלה שיש בהם קפאין בלבד בלי שטויות אחרות. אין רציונל לתסף מיצוי תה ירוק.
________
רק כדי לוודא, אין לך קשיים אחרים באכילה/בליעה כן? זה מופיע רק עם הכדור הזה?
לא כתוב משהו אולי באמת זה כדור מציצה חח , בולע כדורים מאז שאני קטן מעולם לא היה קודי, מיד אחרי בלעתי כדור , כן הוא די מחוספסזה נראה די גדול ומחוספס, אולי הכדור באמת לא מתאים לבליעה.
אני מכיר טבליות מציצה בצורה הזו אבל לא הייתי חושב לבלוע כדור כזה בגלל שהוא בצורה של דיסק ולא של קפסולה. תבדוק בהוראות אולי בכלל צריך להשאיר את זה בפה.
מלבד זאת, תקנה כדורים אחרים בפעם הבאה, כאלה שיש בהם קפאין בלבד בלי שטויות אחרות. אין רציונל לתסף מיצוי תה ירוק.
________
רק כדי לוודא, אין לך קשיים אחרים באכילה/בליעה כן? זה מופיע רק עם הכדור הזה?
אה חחח לא ידעתי זה מסביר את זה , צריך לערבב או משהו? אין מצב אחרי שאשתה תכוס ישאר משהו?זאת טבליה מתמוססת, שים אותה חצי דקה בכוס עם מים ותשתה, פשוט וקל.
ערבוב קטן, תחשוב שאתה לוקח קריאטין.צריך לערבב או משהו? אין מצב אחרי שאשתה תכוס ישאר משהו?
תגיד עכשיו ניסיתי הכדור כבר כמה דקות שם והבאתי ערבוב , המים אומנם שינו צבע אבל הכדור נשאר הוא לא התפרק או משהו זה אמור להיות ככה?ערבוב קטן, תחשוב שאתה לוקח קריאטין.
תגיד עכשיו ניסיתי הכדור כבר כמה דקות שם והבאתי ערבוב , המים אומנם שינו צבע אבל הכדור נשאר הוא לא התפרק או משהו זה אמור להיות ככה?
לא חושב שזה ככה גם הם היו אמורים לכתוב , להתקשר אליהם? אם הייתי יודע לא הייתי קונה
אי אפשר לחצות אותו הוא לא נשברהתמיסה בכוס היא רק דרך נוספת וקצת פחות פופולרית לבליעה, יש טבליות שמתמוססות בכמה שניות ונתקלתי גם בכאלה שהרבה יותר.
מתישהו זה אמור להתמוסס במים לדעתי, אבל חבל להתמהמה עם זה. תן עוד הזדמנות לבליעה, הכי הרבה תחצה אותו ותיקח בפעמיים יחד עם מים.
לפעם הבאה תקנה פירמה אחרת, אם תרצה אמליץ לך
זה מוזר כי באתר היו תגובות טובות על הכדורלא נבלע, לא מתמוסס, לא נחצה...
לדעתי חבל על המאמץ, תמצא כדורים שיהיו שווים את הכסף שלך.
200 , מיד אחרי לקחתי של סופרהב את האחרון שנשאר לי ונבלע ברגע
צפה בקובץ המצורף 68898