הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Arms Check

• פותח/ת השרשור OA
  • פורסם בתאריך
נראה ואו ! שאפו אח יקר מקצוען אמיתי . בהשוואה לשנה שעברה אני חושב ששברת שיא , איך אתה מרגיש בשלב הזה לעומת שנה שעברה?

מרגיש טוב, היקפים עלו וההרכב גוף במצב טוב.
השנה תהיה תחרות הרבה יותר קשה.

יש המון מתחרים.

יש המון מתחרים.
למרות ריבוי המתחרים יש לי הרגשה שOA יש רק אחד .

ובכלל כתוב אוהב את התוכחות , כמה שתיכשל יותר אתה תגדל יותר , בדר"כ שאדם מגיע לקצה ולוקח מקום 1 הוא מתחיל לדעוך , אז לא הכי כיף לשמוע ואני מאמין שאתה רוצה את זה כבר עכשיו , אבל זה רק עניין של זמן מתי תיהיה מקום 1 , שנה שעברה , השנה , שנה הבאה - בסוף אתה תיהיה .

בכל מיקרה אני חושב שהשנה זאת השנה שלך , נחכה לעוד 3 חודשים : P בהצלחה אחינו המקצוען !

יש המון מתחרים.
תעלה איתי בקלאסיק
למרות ריבוי המתחרים יש לי הרגשה שOA יש רק אחד .

ובכלל כתוב אוהב את התוכחות , כמה שתיכשל יותר אתה תגדל יותר , בדר"כ שאדם מגיע לקצה ולוקח מקום 1 הוא מתחיל לדעוך , אז לא הכי כיף לשמוע ואני מאמין שאתה רוצה את זה כבר עכשיו , אבל זה רק עניין של זמן מתי תיהיה מקום 1 , שנה שעברה , השנה , שנה הבאה - בסוף אתה תיהיה .

בכל מיקרה אני חושב שהשנה זאת השנה שלך , נחכה לעוד 3 חודשים : P בהצלחה אחינו המקצוען !
הוא עולה בנובמבר? הוא אמר מאי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית