זאת דרך הסתכלות לא נכונה על החיים, כי זה לא נכון.מתמיד.
אבל אם יש לך איזה מחקר שמוכיח אני אשמח לראות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת דרך הסתכלות לא נכונה על החיים, כי זה לא נכון.מתמיד.
זאת דרך הסתכלות לא נכונה על החיים, כי זה לא נכון.
אבל אם יש לך איזה מחקר שמוכיח אני אשמח לראות.
אל תבלבל אותו עם עובדות בבקשהמתמיד.
אישית אני חושב שאתה לא העיפרון החד בקלמר אז לכן אתה חושב שאתה יודע דברים שיש לך 0 ידע בהםאתה האחרון שיכול להגיד לי דבר כזה יא ליצן.
אל תבלבל אותו עם עובדות בבקשה
אישית אני חושב שאתה לא העיפרון החד בקלמר אז לכן אתה חושב שאתה יודע דברים שיש לך 0 ידע בהם
תקרא על אפקט דאנינג-קרוגר בול אתה (ביותר מידי תחומים)
בכל מקרה מוזמן להיכנס לסילבוס של מדעי המוח באוניברסיטת תא ושנה הבא להיכנס להרצאות ולגלות שאתה מדבר שטויות
תביא את הרמב"ם, אשמח
יש לך לוג שאפשר להסתכל עליו?זה אני, ומה יש לטעות כבר?
אוכל לפי התפריט שלהם, עולה במשקל לפי מה שקבעו לי פחות או יותר.
מתאמן לפי התכנית שלהם, מצלם סרטוני טכניקה. ישן מעולה..
אתה דביל זה גם בול מה שהבחור השני חושב פשוט הוא נחמד יותרכן כן
בידיוק ערכתי את התגובה, אבל אתה עדין לא מעניין אותי, תמצא חייםיש לך לוג שאפשר להסתכל עליו?
ויכול לשלוח פשוט את התמונות?
אתה דביל זה גם בול מה שהבחור השני חושב פשוט הוא נחמד יותר
יש לך לוג שאפשר להסתכל עליו?
ויכול לשלוח פשוט את התמונות?
אני לא הייתי אמור לנחש שאתה תערוך את התגובהבידיוק ערכתי את התגובה, אבל אתה עדין לא מעניין אותי, תמצא חיים
אף אחד לא אמר שאי אפשר לשפר אבל כמעט הכל זה גנטיקהכן כן, אני דווקא אוהב ללמוד מאחרים ולהחכים, אבל גם אם זה נכון, זה לא נכון ב100% כי אז אתה מפרש את החיים בצורה של שחור ולבן, ופשוט אומר אני קיבלתי מה שקיבלתי מההורים שלי ואין לי דרך לשפר תכונות, או להשיג תכונות מחדש.
אל תרים את האף שלך למעלה, כל תגובה שלך מוכיחה שאתה זה שמנסה להחיות החכם הגדול
אז תבין שמהתגובה שלו הוא ייצג את זה בתור ״ככה זה״ ואין שינויים בחיים, זה קצת הציק לי בעין..אני לא הייתי אמור לנחש שאתה תערוך את התגובה
אף אחד לא אמר שאי אפשר לשפר אבל כמעט הכל זה גנטיקה
נטיה? כן. הצלחה בטווח הרחוק יותר מאחרים עם אותה רמת מאמץ? לא יודע.צפה בקובץ המצורף 68998
תסתכל, יש בני אדם שהמוח שלהם כבר בלידה ינטה יותר לחכמה, באופן דומה - יש כאלו שהמוח שלהם לא נוטה לכך בכלל. כמובן שלאורך זמן עבודה קשה תתעלה על כשרון. אבל, ברגע שהאחד שכבר מלידה נטיותיו הם לחכמה גם יעבוד קשה, הבחור שלא קיבל את הקלפים הנכונים ככל המראה פשוט לא יצליח להשתוות לו.
מצטט מתוך הרמבם
״אדם שכישוריו השכליים נמוכים יותר״
אז תבין שמהתגובה שלו הוא ייצג את זה בתור ״ככה זה״ ואין שינויים בחיים, זה קצת הציק לי בעין..
זה לא דטרמיניזם וגזרת גורל. תמיד אפשר לטפח ולפתח, להתגבר על הרבה אבל מה לעשות שכן יש נקודות פתיחה וסיום שונות לכל אחד/ת.
נטיה? כן. הצלחה בטווח הרחוק יותר מאחרים עם אותה רמת מאמץ? לא יודע.
יש מצב שהתירוץ של גנים יש לו לגיטימציה מסוימת, שוב עוד לא ראיתי הוכחות, אבל יש מצב. אבל כשבחור עם 230 בנץ' תוצאות מטורפות של פיתוח גוף אני מוכן לראות שאולי הוא צודק. לא עם 60 ק"ג בנץ' או מפתח גוף בתחילת דרכו.
ואני לא רואה מדברי הרמב"ם יתרון גנטי של אנשים מסוימים על אחרים מלבד הסבר שאנשים יבחרו גנטית תחומים אחרים מאחרים.
לא. חחח...הוא כותב - אדם שמנטיות ליבו לא מוכן לגבורה בכל זאת יוכל להיות גיבור עם הרבה קושי ויגיעה, בשונה מאדם שנטיית ליבו לגבורה וישיגה בקלות.
אתה מסכים שזה משתמע מדבריו?
לא. חחח...
זה לא אומר כלום על התוצאה הסופית.
הוא רק מסביר מה ההסתברות שמישהו יבחר בפאוורליפטינג על פני ספרות.עזוב את התוצאה הסופית. אתה לא מסכים שמדבריו עולה שאחד ישקיע יותר ואחד ישקיע פחות עבור אותה תוצאה? איך אפשר לא להסכים על זה
ניקח שני אנשיםאז תבין שמהתגובה שלו הוא ייצג את זה בתור ״ככה זה״ ואין שינויים בחיים, זה קצת הציק לי בעין..
כמעט הכל בחיים גנטי אני פשוט חושב שההבדל הגנטי ככל שהוא יהיה אולי לא תיהיה אלוף עולם אבל תוכל להגיע לתוצאותלא. חחח...
זה לא אומר כלום על התוצאה הסופית.
הוא רק מסביר מה ההסתברות שמישהו יבחר בפאוורליפטינג על פני ספרות.
הוא לא מראה איך לחזות את זה, ומה קורה בסוף אם הסופר בוחר להרים ועובד קשה בתחום.
הנה מחקר על הנושא Genetic influence on athletic performanceכמעט הכל בחיים גנטי אני פשוט חושב שההבדל הגנטי ככל שהוא יהיה אולי לא תיהיה אלוף עולם אבל תוכל להגיע לתוצאות
קל וקשה לא חוזה פוטנציאל הצלחה.מצטט מדברי הרמב״ם
״אדם שמזגן נוטה אל היבש ומוחו זך, יקלו עליו הזכירה והבנת העניינים יותר מאדם שכישוריו השכליים נמוכים יותר.״
אין פה עניין של בחירה בתחום, יש פה עניין של קושי בתוך התחום.