עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תביא אריחי גומי לרצפה וסגרת את הפינהאיך אני לא מרסק את הבלטות עם הצלחות (הם אומנם יהיו גומי 20 קוטר ולא ברזל אבל עדיין)
תודה לעוזרים :D
יש פה כמה בפורום שאמרו שמניסיון אישי שלהם זה לא מחזיקתביא אריחי גומי לרצפה וסגרת את הפינה
שברתי בלטות גם עם שכבה כפולה של אריחי גומי.תביא אריחי גומי לרצפה וסגרת את הפינה
במשקל כבד קשה לי להאמין שזה יעזור.אני עשיתי דדליפט בבית ללא הגנה על המרצפות, הנחתי בזהירות ומעולם לא נשבר ולא היה קרוב להישבר. פלטות קוטר אולימפי ציפוי גומי ללא במאמפר.
כרגע יש לי שכבת עץ, ושני שכבות של גומי, ומניח בזהירות.איך אני לא מרסק את הבלטות עם הצלחות (הם אומנם יהיו גומי 20 קוטר ולא ברזל אבל עדיין)
תודה לעוזרים :D
החזיק יפה 200+ ולא מאמין שפותח האשכול מחפש משהו מעבר לזה.[/QUOTE][QUOTE="elchonon, post: 1611012, member
במשקל כבד קשה לי להאמין שזה יעזור
לא יודע איזה ריצוף יש לך, וכמה אתה מניח חלש.החזיק יפה 200+ ולא מאמין שפותח האשכול מחפש משהו מעבר לזה.
יה לי ריצוף אחד שנשבר מתחת לאריח גומי כי משקולת נפלה עליו.
זה ההבדל בין להישבר ולא להישבר.אני עשיתי דדליפט בבית ללא הגנה על המרצפות, הנחתי בזהירות ומעולם לא נשבר ולא היה קרוב להישבר. פלטות קוטר אולימפי ציפוי גומי ללא במאמפר.
בדיוק, המשקל לא תמיד מה שמכריע.זה ההבדל בין להישבר ולא להישבר.
אם מניחים בזהירות אז אין סיבה שהריצוף יישבר, הבעיה זה במקרים לא מתוכננים כמו אם נכשלים, או פתאום יש בעיה כמו כאב חד וחייבים לזרוק/להוריד כמה שיותר מהר.
ככל שהמשקל עולה, הסיכוי ללעזוב את המוט גדל, וכך גם הסיכון, לא?..בדיוק, המשקל לא תמיד מה שמכריע.
נכון, אבל בדדליפט בכל אופן אצלי היה הכי פחות כשל וגם שהיה לא שחררתי בבום.ככל שהמשקל עולה, הסיכוי ללעזוב את המוט גדל, וכך גם הסיכון, לא?..
אחד יכול להיכשל ולעזוב ב 60 והשני ב 300, בשניהם הריצוף יישברככל שהמשקל עולה, הסיכוי ללעזוב את המוט גדל, וכך גם הסיכון, לא?..
הסיכוי להוריד לאט ב60 לעומת 300 באופן כללי...אחד יכול להיכשל ולעזוב ב 60 והשני ב 300, בשניהם הריצוף יישבר
אם ה RM1 של אחד הוא 60 ושל השני הוא 300, נראה לי יש להם אותו סיכוי.הסיכוי להוריד לאט ב60 לעומת 300 באופן כללי...
ואם שני האנשים יתנו 100%, למי הסיכוי להתעלף למשל גבוה יותר?אם ה RM1 של אחד הוא 60 ושל השני הוא 300, נראה לי יש להם אותו סיכוי.