נק' מוניטין:
2,005
- 1,073
- 1,433
כנראה נכשל בלהבין מה ההבדל בין מנגנון ביוכימי כלשהו לבין תוצאות בשטח. אין הרבה מה להתעסק בזה בלי רפרנסים לטענות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנראה נכשל בלהבין מה ההבדל בין מנגנון ביוכימי כלשהו לבין תוצאות בשטח. אין הרבה מה להתעסק בזה בלי רפרנסים לטענות.
קודם כל סמנטיקה כי אני פלצן: תגובות ביוכימיות תמיד מתקיימות, אבל הן לא מתקיימות לבדן, אלא יחד עם הרבה תהליכים ביוכימיים אחרים, ולאורך זמן. זה משנה את התוצאה הסופית שיש בשטח ויכול במקרים רבים להפוך את התוצאה שנראית ממנגנון מסוים לחסרת משמעות.למה שתגובה ביוכימית לא תתקיים בשטח?
באופן הגיוני למדי, כאשר הנבדקים דילגו על ארוחת הבוקר - חמצון השומן היה גבוה יותר בשעות הבוקר - תגובה תקינה לצום. נשמע מבטיח? ממש לא. בראי של 24 שעות - לא נראו הבדלים בהוצאה האנרגטית, חמצון השומן, הפחמימה והחלבון כתוצאה מדילוג על ארוחת הבוקר, מכיוון שחמצון השומן פחת בסוף היום והאפקט החיובי (לכאורה) התקזז.
*כאן כדאי לעצור ולהבין נקודה חשובה אף יותר* - בכל מקרה, חמצון שומן אינו מעיד על אובדן של מסת שומן נטו או בעל משמעות לשינוי בהרכב הגוף, כך שגם אם מחקרים מסוימים מדגימים חמצון שומן מוגבר מדיאטה מסוימת - אין בכך הבטחה שבסוף היא תביא לאיבוד שומן נטו.
משהו פה לא הגיוני. למה פחות רגישות לאינסולין = יותר טוב לשריר? זה אמור להיות בדיוק ההפך.
אתה או מישהו יכול בבקשה להזמין את הבחור לפורום?
איזה אינטרס יש לו לבוא לכאן? כל מה שהוא אומר זה שיווק נטו כי מטומטם הוא לא, ומהשיווק הזה הוא כבר ייצר כמה מיליוניםלאיזו מטרה להביא אותו לפה? אני לא מאמין שהוא יתרום פה משהו.
אבל אם אתה רוצה אתה מוזמן להביא אותו, שיעמוד מאחורי מה שהוא טוען.
מניסיון שלי איתו הוא פשוט מוחק תגובות ומתעלם מטענות שדורשות ממנו הוכחות, אז אני בספק אם הוא ירצה להיכנס פה לדיונים, אבל שיהיה לו בכיף אם הוא רוצה לבוא לפה