הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קטוטיפן סולו

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
איזה השפעה תהי לו לבד ?
קראתי שהוא מנטרל הורמון בשם TN alpha 1
שגורם לירידה בטסטוסטרון ובהורמון IGF-1
אני פשוט מחפש שורף שומן שאפשר להשיג מבית מרקחת אני לא קונה שום דבר UG הכל יוצא מבית מרקחת .

ספר לי משהו שאני לא יודע
רבים לא יודעים,אבל באיילון לא כדאי לנסוע בשעות 12-2 בצהריים

אחי,סהכ קטוטיפן
שאם אני זוכר נכון,תרופה לאלרגיה
תנסה לקחת לפני שינה,וספר לנו איך היה
חלומות פז דרלינג

ממתי תרופות אנטי איסטמין נהפכו לשורף שומן WTF
גרעון קלורי אירובי וניהול עומסים תקין, תפסיקו לחפש כדורי קסם הזמן שהשקעת לקרוא (אלוהים יודע איפה) על התרופה וההשפעות שלה על ההורמונים בגוף יכולת לעשות אירובי ואימון זה ״ישרוף
שומן״ הרבה יותר מכדורים.

גרעון קלורי אירובי וניהול עומסים תקין, תפסיקו לחפש כדורי קסם הזמן שהשקעת לקרוא (אלוהים יודע איפה) על התרופה וההשפעות שלה על ההורמונים בגוף יכולת לעשות אירובי ואימון זה ״ישרוף
שומן״ הרבה יותר מכדורים.

תתפלא כמה אנשים מחפשים את כדור הקסם. אם היו משקיעים חצי מהאנרגיה שלהם לספירת קלוריות ובניית תפריט יציב ועמיד לאורך זמן כבר היו מאבדים את המשקל שרוצים, אבל למה לעבוד? עדיף לקחת משהו…במקרה הזה ה׳ יודע איך קטוטיפן יעזור 🙁

• פותח/ת השרשור
שומן״ הרבה יותר מכדורים.

אתה יודע למי תספר תסיפורים האלה חחחח
ברור כי חיטוב על EC הוא אותו הדבר כמו חיטוב בלי כלום... נכון כי אפשר להגיע ל4-5% בלי קלן או תירוקסין . לך צחצח שיניים
תתפלא כמה אנשים מחפשים את כדור הקסם. אם היו משקיעים חצי מהאנרגיה שלהם לספירת קלוריות ובניית תפריט יציב ועמיד לאורך זמן כבר היו מאבדים את המשקל שרוצים, אבל למה לעבוד? עדיף לקחת משהו…במקרה הזה ה׳ יודע איך קטוטיפן יעזור 🙁

אתה יודע איך אני נראה ? אתה יודע מי אני ?? שאתה מבלבל תמוח ככה. אני סופר קלוריות עבדתי עם תפריט של 2400-2700 קלוריות ביום . ירדתי ל10.5 אחוז שומן . אני רוצה לרדת ל6-8 אחוז מה אתה משחק אותה כאילו זה אפשרי עם גנטיקה כמו שלי . הייתי עושה קקי פעם ב3 ימים . שאני בmaintance אני מחרבן 5-4 פעמים ביום. תפסיקו להסיק מסקנות כל מי שמחפש חומרים אתם מנסים להוריד אותה מי זה כי אתם רוצים שרק אתם תראו טוב ... צירפתי תמונה לא ייתכן שאני יצטרך לרוץ 45 דקות 3-4 פעמים בשבוע 8 ק''מ בחוץ בגשם בקיץ כמו תנור ואתם תזריקו קצת טסט לתחת ותקחו 80מג קלן תלכו על קצב 6 20 דק בהליכון ותניו 6-7 אחוז שומן כל השנה . למה מי מת ??!?!!?!!?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20210806-160025~3.png
    Screenshot_20210806-160025~3.png
    KB 244.2 · צפיות: 55
ברור כי חיטוב על EC הוא אותו הדבר כמו חיטוב בלי כלום... נכון כי אפשר להגיע ל4-5% בלי קלן או תירוקסין . לך צחצח שיניים

אתה יודע איך אני נראה ? אתה יודע מי אני ?? שאתה מבלבל תמוח ככה. אני סופר קלוריות עבדתי עם תפריט של 2400-2700 קלוריות ביום . ירדתי ל10.5 אחוז שומן . אני רוצה לרדת ל6-8 אחוז מה אתה משחק אותה כאילו זה אפשרי עם גנטיקה כמו שלי . הייתי עושה קקי פעם ב3 ימים . שאני בmaintance אני מחרבן 5-4 פעמים ביום. תפסיקו להסיק מסקנות כל מי שמחפש חומרים אתם מנסים להוריד אותה מי זה כי אתם רוצים שרק אתם תראו טוב ... צירפתי תמונה לא ייתכן שאני יצטרך לרוץ 45 דקות 3-4 פעמים בשבוע 8 ק''מ בחוץ בגשם בקיץ כמו תנור ואתם תזריקו קצת טסט לתחת ותקחו 80מג קלן תלכו על קצב 6 20 דק בהליכון ותניו 6-7 אחוז שומן כל השנה . למה מי מת ??!?!!?!!?
נראה טוב (אתה והאריחים במקלחת)

אבל תבין, קטוטיפן לא יעזור לך
אם כבר שורף שומן,לך על DNP

אתה יודע איך אני נראה ? אתה יודע מי אני ??

אתה איציק וסביר להניח שאתה שרירי אם אני הולך לפי השם משתמש שלך. לא הבנתי מה הגוף שלך קשור לרצון המטומטם שלך להשתמש בקטוטיפן? אתה יודע בכלל בשביל מה זה נועד? ה׳ ישמור. מצטער אבל אנשים שרוצים להריץ קטוטיפן כשורף שומן הם אנשים שעדיף להם לא להתקרב לחומרים.

והנה לך מספר תופעות לוואי בשימוש בתרופה, לקוח מתוך אתר כללית שאם היית קורא אותם לא היית פותח את הפוסט העקום הזה 🤦‍♂️

תופעות לוואי
תופעות שכיחות: נמנום, עייפות, סחרחורת, עלייה בתאבון, כאבי ראש וכאבי בטן. תופעות אלו חולפות בדרך כלל תוך זמן קצר לאחר תקופת ההסתגלות לתרופה. תופעות נדירות: יובש בפה, עלייה במשקל ופירכוסים.

על שאר הפוסט שלך לא אגיב כי יצאת שם ערס שבא להראות כמה יש לו גדול, אבל אני אשמח שתפרט על הקקי שלך במאזן נטרלי. 4-5 פעמים ביום, באיזה צבע? יורד חלק באסלה?

בכלל לא מתפלא היו לי הרבה מתאמנים שהגיעו אליי עם חשיבה כזאת ומגיעים אליי עוד היום כאלה. תופעה מזעזעת.

אני מצטער אבל אתה פשוט מטומטם אני הכי בעד לעזור ולכוון אבל באמת שבמקרה שלך אני אפילו לא אטרח להתייחס.

תכלס אם זה לא היה הוא פותח את האשכול הזה היה פה אשכול מדעי והיה פה מעניין אם תכלס קטוטיפן יכול לעלות טסט וכל מיני דברים מעניינים
שאגב, האם זה נכון שקטוטיפן יכול לעלות טסט או לשפר נשימה?

@איציקהשרירן

בקיצר כל תשובה שתקבל לא תצא חן בעיניך .

מלבד תשובה כמו זאת נראה לי:

תעשה סייקל של :

Gh 8 iu ביום
טסט 750 בשבוע
טרן 400 בשבוע
אנבר 80 מג בשבוע
אינסולין
קלן
אפדרין
א... שכחתי גם t3

למשך שנה בלי הפסקות בלי בלאסט בלי קרוז
אותו מינון
לא צריך אירובי ולא צריך לשמור על תזונה
כי הרי הבודי בילדרים הרציניים רק מזריקים .

דיאטה ואירובי זה לחלשים

נ.ב
תמונה יפה
פיזיק יפה
לא צריך שום כלום מלבד
500 טסט לכמה חודשים גרעון ואירובי כדי להראות טיל...

• פותח/ת השרשור
אתה איציק וסביר להניח שאתה שרירי אם אני הולך לפי השם משתמש שלך. לא הבנתי מה הגוף שלך קשור לרצון המטומטם שלך להשתמש בקטוטיפן? אתה יודע בכלל בשביל מה זה נועד? ה׳ ישמור. מצטער אבל אנשים שרוצים להריץ קטוטיפן כשורף שומן הם אנשים שעדיף להם לא להתקרב לחומרים.

והנה לך מספר תופעות לוואי בשימוש בתרופה, לקוח מתוך אתר כללית שאם היית קורא אותם לא היית פותח את הפוסט העקום הזה 🤦‍♂️

תופעות לוואי
תופעות שכיחות: נמנום, עייפות, סחרחורת, עלייה בתאבון, כאבי ראש וכאבי בטן. תופעות אלו חולפות בדרך כלל תוך זמן קצר לאחר תקופת ההסתגלות לתרופה. תופעות נדירות: יובש בפה, עלייה במשקל ופירכוסים.

על שאר הפוסט שלך לא אגיב כי יצאת שם ערס שבא להראות כמה יש לו גדול, אבל אני אשמח שתפרט על הקקי שלך במאזן נטרלי. 4-5 פעמים ביום, באיזה צבע? יורד חלק באסלה?

מצטער אם יצאתי תוקפני פשוט כל שאלה ששואלים בו באים קבוצה של איזה כמה ילדים שתקעו כמה מחטים בישבן וחושבים שיש לה דוקטור באנדרוקרינולוגיה כי הם קראו כמה פרוטוקולים באינטרנט. כולה שאלתי שאלה לא רציתי להשתמש בקטו כשורף שומן שאלתי איך הוא מתקפד בלי קלנבוטרול אם יש לו השפעה זה הכל. ומי אתה ששופט ותגיד לי אם עדיף שאני אשתמש בחומרים או לא יש פה חברה שלוקחים חומרים ונראים כאילו הם לא היו יום אחד בחדר כושר. אני לא ערס פשוט מעצבן אותי כי זה מזכיר את פורום FXP 1:1 .
והצבע הוא ירוק
@איציקהשרירן

בקיצר כל תשובה שתקבל לא תצא חן בעיניך .

מלבד תשובה כמו זאת נראה לי:

תעשה סייקל של :

Gh 8 iu ביום
טסט 750 בשבוע
טרן 400 בשבוע
אנבר 80 מג בשבוע
אינסולין
קלן
אפדרין
א... שכחתי גם t3

למשך שנה בלי הפסקות בלי בלאסט בלי קרוז
אותו מינון
לא צריך אירובי ולא צריך לשמור על תזונה
כי הרי הבודי בילדרים הרציניים רק מזריקים .

דיאטה ואירובי זה לחלשים

נ.ב
תמונה יפה
פיזיק יפה
לא צריך שום כלום מלבד
500 טסט לכמה חודשים גרעון ואירובי כדי להראות טיל...

לא הבנת את הדעה שלי. הדעה שלי היא גם לגבי כל האושיות אינסטגרם שמוכרים תפריטים ותוכניות אימון ומשקרים למתאמנים שלהם שהם יראו ככה כמו גוף החלומות שלהם. אתה לא יכול לתקוע מחט בתחת לקחת קלן בסוף החיטוב שאתה נתקע להראות מליון דולר ואז להגיד לאנשים תאכל ותתאמן . לא אמרתי שחומרים זה קסם עובדה כמו שאמרתי שוב.. יש פה חברה שנראים כאילו הם בחיים לא היו במכון כושר .

נערך לאחרונה:
יש פה חברה שנראים כאילו הם בחיים לא היו במכון כושר
תאכלס....
כמה אנשים אתה מכיר שמזריקים שנים ונראים כמו תחת ???
- יש המון כאלו !!!
כמה אנשים אתה מכיר שלא מזריקים בכלל ונראים אש ???
- יש המון כאלו !!!

מסכנה :
1. סטרואידים זה תרופת קסם ולא כל מי שמזריק נראה טוב.
2. חשוב שתהיה גנטיקה טובה.
3. הכל הכל מסתכם בסופו של דבר בתזונה ואימונים

כך את זה לאן שאתה רוצה
בהצלחה

תאכלס....
- יש המון כאלו !!!
- יש המון כאלו !!!

מסכנה :

כך את זה לאן שאתה רוצה
בהצלחה
4.התאוששות(שהחומרים מסדרים התאוששות מהירה וטובה יותר)

תאכלס....
- יש המון כאלו !!!
- יש המון כאלו !!!

מסכנה :

כך את זה לאן שאתה רוצה
בהצלחה
לא מבין מה אתה מנסה בכלל הבן אדם ראש בקיר חושב שכולם נגדו הוא מספר לעצמו סיפורים שסטרואידים עושים את האתלט ולא האתלט עושה את הסטרואידים 99 אחוז מהאנשים שמזריקים לא נראים שהם מזריקים בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית