הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קטוטיפן סולו

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
איזה השפעה תהי לו לבד ?
קראתי שהוא מנטרל הורמון בשם TN alpha 1
שגורם לירידה בטסטוסטרון ובהורמון IGF-1
אני פשוט מחפש שורף שומן שאפשר להשיג מבית מרקחת אני לא קונה שום דבר UG הכל יוצא מבית מרקחת .

מצטער אם יצאתי תוקפני פשוט כל שאלה ששואלים בו באים קבוצה של איזה כמה ילדים שתקעו כמה מחטים בישבן וחושבים שיש לה דוקטור באנדרוקרינולוגיה כי הם קראו כמה פרוטוקולים באינטרנט. כולה שאלתי שאלה לא רציתי להשתמש בקטו כשורף שומן שאלתי איך הוא מתקפד בלי קלנבוטרול אם יש לו השפעה זה הכל. ומי אתה ששופט ותגיד לי אם עדיף שאני אשתמש בחומרים או לא יש פה חברה שלוקחים חומרים ונראים כאילו הם לא היו יום אחד בחדר כושר. אני לא ערס פשוט מעצבן אותי כי זה מזכיר את פורום FXP 1:1 .
והצבע הוא ירוק

אני זה אף אחד וזכותך להתשמש במה שאתה רוצה, אבל אם היית עושה מחקר קטנטן על קטוטיפן ישר היית מגיע למסקנה שאין שום סיבה בעולם להריץ אותו לבד. איזו סיבה יש לך להכניס עוד תרופה לגוף?

הפורום פה כלל לא מזכיר את fxp אבל בכל יום ויום עולות שאלות טיפשיות, אנשים שואלים את אותה השאלה פעם אחר פעם במקור להריץ חיפוש פה בפורום, אז קשה לתת את אותו המענה שוב ושוב ושוב ושוב. אני לפניי שעליתי על חומרים עשיתי שנתיים בדיקות, קראתי פה, קראתי באתרים, ב Reddit, ספרים…איפה לא. כמובן שבסופו של דבר אין תחליף לניסיון, אבל עדין את המינימום שלי אני עשיתי וככה שאר החבר׳ה היותר ותיקים פה.

• פותח/ת השרשור
לא מבין מה אתה מנסה בכלל הבן אדם ראש בקיר חושב שכולם נגדו הוא מספר לעצמו סיפורים שסטרואידים עושים את האתלט ולא האתלט עושה את הסטרואידים 99 אחוז מהאנשים שמזריקים לא נראים שהם מזריקים בכלל.

זה בדיוק מה שאמרתי ⁦‍♀️⁩
סטרואידים לא בונים בסיס הם נועדו לto burst your limits . להשיג משהו unattainable . אתה חושבים שאני איזה שחיף ששוקל 60 וחושב שסטרואידים יעשו אותו שור.
לא אני סך הכל הכל בחור בן 23 שדי מיצע את הקטע של להתאמן טבעי זה הכל...

• פותח/ת השרשור
אני זה אף אחד וזכותך להתשמש במה שאתה רוצה, אבל אם היית עושה מחקר קטנטן על קטוטיפן ישר היית מגיע למסקנה שאין שום סיבה בעולם להריץ אותו לבד. איזו סיבה יש לך להכניס עוד תרופה לגוף?

הפורום פה כלל לא מזכיר את fxp אבל בכל יום ויום עולות שאלות טיפשיות, אנשים שואלים את אותה השאלה פעם אחר פעם במקור להריץ חיפוש פה בפורום, אז קשה לתת את אותו המענה שוב ושוב ושוב ושוב. אני לפניי שעליתי על חומרים עשיתי שנתיים בדיקות, קראתי פה, קראתי באתרים, ב Reddit, ספרים…איפה לא. כמובן שבסופו של דבר אין תחליף לניסיון, אבל עדין את המינימום שלי אני עשיתי וככה שאר החבר׳ה היותר ותיקים פה.
רוצה לקחת חומרים קח חומרים
אבל תעשה טובה ותפסיק לפתוח גורה על אנשים שהם לא אתה ולשפוט מי שבוחר מה לעשות עם הגוף שלו ולהזריק או שלא, זה בדיוק ההתנהגות של ילד fxp
רוצה להזריק, תזריק, בחירה שלך מה לעשות עם הגוף שלך
רוצה להתחיל לפתוח גורה על אנשים שמזריקים ולהניח עליהם הנחות? אם זה רצון שלך אז לך קיבינימט וסליחה על השפה, אחלה יום שיהיה לך

אם אתה חושב שזה יפתור לך את הבעיות בחיים לך תעשה את זה אבל תיפטר מה altitude הזה ורצוי שמאוד מהר כי זה יכול להרוג אותך ואני לא צוחק

נגעתי בנקודה רגישה?

צוחק מי שצוחק אחרון 😃
תן בראש כבר, בהצלחה בסייקל
אם אתה צוחק וואלה סבבה כמה שיותר זה בריא וטוב
אם אתה בא בגישה מתבכיינת אז אל תבוא בכלל
בהצלחה בסייקל גבר, תעדכן שאתה מתחיל

• פותח/ת השרשור
תן בראש כבר, בהצלחה בסייקל
אם אתה צוחק וואלה סבבה כמה שיותר זה בריא וטוב
אם אתה בא בגישה מתבכיינת אז אל תבוא בכלל
בהצלחה בסייקל גבר, תעדכן שאתה מתחיל

לא מתבכיין פשוט יש פה צביעות ומסכת שקרים .

נגעתי בנקודה רגישה?

הנקודה הרגישה שלי היא מתחת לשועה, מקווה בשבילך שלא הגעת לשם.

מאחל לך רק הצלחה חבר. קח את החיים בקלות.

אם זה מה שאתה חושב באמת, מה אתה עושה פה? לא הייתי לוקח עצות מצבועים ושקרנים.

emuna_bitahon-20210816-0001.jpg

זה בדיוק מה שאמרתי ⁦‍♀️⁩
סטרואידים לא בונים בסיס הם נועדו לto burst your limits . להשיג משהו unattainable . אתה חושבים שאני איזה שחיף ששוקל 60 וחושב שסטרואידים יעשו אותו שור.
לא אני סך הכל הכל בחור בן 23 שדי מיצע את הקטע של להתאמן טבעי זה הכל...
אני בכלל לא מסתכל על המראה וזה גם לא מעניין אותי יש פה חברה טובים שנותנים מזמנם ומנסים לעזור לך ולשתף מהידע שלהם ואתה במקום לקבל הופך את זה למתקפה זה פורום שנועד לעזור אחד לשני והפכת את זה למתקפה נגדך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית