עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי, אתה מביא את אלון גבאי כדוגמא לטבעי?!אלון גבאי
חולק עליך אח.מי שלא פסל שלא יתאמן
היה בצחוק לחלוטין,כל אחד שרק יהנה מהאימונים הכי חשובחולק עליך אח.
קודם כל יופי הוא בעניי המתבונן
כל אחד אוהב משו אחר
כל אחד ישקיע פחות או יותר
ואחוז ממש קטן יכולים להגיע לשייפ שלך ולשמור עליו לאורך זמן
*מדבר דוב קטן 😃
לא מאמין שחזרנו לזה בכל מקרה כל מה שמיהו בכלל שיראה?
סתם ילד שמתאמן איתי באותו מכון,הוא חא רואה כל אימון שלי
יאללה שחררו אותי ממנו
אחשלע דיברתי איתך פעם אחת במציאות,לא מכיר אותך
או שאחוז קטן מוכן להשקיע ויודע להתאמןחולק עליך אח.
קודם כל יופי הוא בעניי המתבונן
כל אחד אוהב משו אחר
כל אחד ישקיע פחות או יותר
ואחוז ממש קטן יכולים להגיע לשייפ שלך ולשמור עליו לאורך זמן
*מדבר דוב קטן 😃
אז אתה לא יודע להשקיע ולהתאמן?לא מאמין שחזרנו לזה בכל מקרה כל מה ש
או שאחוז קטן מוכן להשקיע ויודע להתאמן
כן אני לא יודע להשקיע(לצערי אני לא אוכל כמו שצריך וכל הכבוד לך שאתה יודע להשקיע), אבל שנינו יודעים כמה כל אחד שוקל וכמה כל אחד מרים:79nb:אז אתה לא יודע להשקיע ולהתאמן?
כמה אני שוקל?כן אני לא יודע להשקיע(לצערי אני לא אוכל כמו שצריך וכל הכבוד לך שאתה יודע להשקיע), אבל שנינו יודעים כמה כל אחד שוקל וכמה כל אחד מרים:79nb:
אז לגבי אימונים אני חושב שעדיף לך שלא ניכנס לזה
אני יודע שאתה יותר גדול ממני (פיזית) ויותר גבוה לא קשה להסיק שאתה סביבות ה80 (או לפחות לא 70)כמה אני שוקל?
וכמה אני מרים?
אני בעצמי לא נשקלתי כבר כמעט שבועיים אז איך אתה יודע שקרן
בוא אספר לך,אתה טועה בשני הנתונים.אם
אני יודע שאתה יותר גדול ממני (פיזית) ויותר גבוה לא קשה להסיק שאתה סביבות ה80 (או לפחות לא 70)
צודק אני לא יודע כמה אתה מרים אני יודע כמה אתה לא מרים 😃
אני באמת לא מבין למה אתה שוב פעם נכנס לזה במיוחד שאתה יודע שאנחנו מכירים (דרך אגב יכול להיות החודש הגיע להתאמן שמה)
אתה דפוק? אתה התחלתבוא אספר לך,אתה טועה בשני הנתונים.
בכל מקרה אתה ממש לא מעניין אותי המשך שבוע נפלא
אתה בן אדם ממש חסר ביטחון שאתה מנסה להוכיח שאתה יותר טוב ממני במשהו מסויים פה בפורום,תטפל בעצמך
שוקל מעל 80אתה דפוק? אתה התחלת
איפה טעיתי אתה שוקל מתחת ל70?
זה בדיוק מה שאמרתי שאתה שוקל מעל 80שוקל מעל 80
יותר חזק ממך בכל תרגיל
לא מתכוון לענות לך יותר
תוסיף את זה שהוא גם שואל אם לעשות סייקל כי הוא רוצה שיגידו לו שהוא סוס עחי ושהוא לא צריך,יותר חשוב לי שתבדוק למה אתה צריך 'אישור' ומחמאות כל יומיים..
אנשים מזלזלים בפוליגרף, אבל למיטב ידיעתי יש שם בדיקת פוליגרף, וזה תופס רמאים.שאלה למביני התחרויות בילדינג של הטבעיים...
מה מונע מאדם להשתמש באנאבוליים טרם התחרות, לצבור מסה ואז להגיע נקי לתחרות כזאת?
איפה האתגר? אתה רוצה לראות את הבדיקות דם שלי מאז הקרוהן עד היום? איזה הוכחה תשביע את סקרנותך?
אנשים מזלזלים בפוליגרף, אבל למיטב ידיעתי יש שם בדיקת פוליגרף, וזה תופס רמאים.שאלה למביני התחרויות בילדינג של הטבעיים...
מה מונע מאדם להשתמש באנאבוליים טרם התחרות, לצבור מסה ואז להגיע נקי לתחרות כזאת?
איפה האתגר? אתה רוצה לראות את הבדיקות דם שלי מאז הקרוהן עד היום? איזה הוכחה תשביע את סקרנותך?
מאז ש @incin לא מנהל אין מי שיאכוף חובות לראק, הראק עומד אומלל בפינה 🙁חוב לראק
ואם לא, אני רוצה פרס מסוים.
מימה שידוע לי מראיונות של פעם , כן .לא הבנתי, אתה מביא את אלון גבאי כדוגמא לטבעי?!
מימה שידוע לי מראיונות של פעם , כן .
אני טועה?
ראיונות זה לא דבר אמין. נדירים האנשים שיודו בראיון שהם משתמשים, ובצדק. רוב האנשים מסתכלים על מוזרקים כמו על עצלנים שמחפשים קיצורי דרך (גם בצדק, יש לא מעט כאלה) ולא מבדילים בין קיצור דרך לפרפקציוניסטיות.מימה שידוע לי מראיונות של פעם , כן .
אני טועה?