עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גנטיקה טובה , ידע נרחב באימונים , השקעה מטורפת , ואימונים מעריך נניח של 15 שנה לפחות , למה לא ?בכל מקרה הוא אחד הספורטאים האיכותיים בארץ לדעתי, והגוף שהוא השיג לא ניתן להשגה כטבעי, הוא ענק על פחות מ10 א.ש.
כי הוא אנושי. או יותר נכון היה אנושי, לפני שהתחיל להשתמש.גנטיקה טובה , ידע נרחב באימונים , השקעה מטורפת , ואימונים מעריך נניח של 15 שנה לפחות , למה לא ?
99.9 מהאנשים יקחו את כל החומרים שבעולם ולא יגיעו לרמה שלוראיונות זה לא דבר אמין. נדירים האנשים שיודו בראיון שהם משתמשים, ובצדק. רוב האנשים מסתכלים על מוזרקים כמו על עצלנים שמחפשים קיצורי דרך (גם בצדק, יש לא מעט כאלה) ולא מבדילים בין קיצור דרך לפרפקציוניסטיות.
בגלל זה לא משתלם להודות שמשתמשים, אחר כך מעריצים לשעבר יסתכלו עליו בצורה עקומה, והגיוני שהרבה מהחברים והמשפחה גם לא יודעים מאותה סיבה.
בכל מקרה הוא אחד הספורטאים האיכותיים בארץ לדעתי, והגוף שהוא השיג לא ניתן להשגה כטבעי, הוא ענק על פחות מ10 א.ש.
למה כתוב שציטטת את מישמיש?😕99.9 מהאנשים יקחו את כל החומרים שבעולם ולא יגיעו לרמה שלו
בטעות כנראהלמה כתוב שציטטת את מישמיש?😕
טעות:79nb:למה כתוב שציטטת את מישמיש?😕
אז להפסיק להתאמן?מי שלא פסל שלא יתאמן
אחי הוא על חומריםגנטיקה טובה , ידע נרחב באימונים , השקעה מטורפת , ואימונים מעריך נניח של 15 שנה לפחות , למה לא ?
לא בהכרח נכון, יש המון דברים שקשורים לזה בסופו של דבר כמו איך הגוף מגיב לחומרים כאלה ואחרים, תזונה טובה, אימונים ועוד99.9 מהאנשים יקחו את כל החומרים שבעולם ולא יגיעו לרמה שלו
כגודל הקנס, כך גודל הפרס.על איזה פרס חשבת?
אני שמעתי 10כגודל הקנס, כך גודל הפרס.
תן הצעה לקנס הוגן, וזה יהיה גם הפרס.
שקל או אגורות.אני שמעתי 10
חח.שקל או אגורות.
אני חושב 10 מוטות אלייקו נשמע צנוע והוגן.
מי שמפסיד בונה לשני חדר כושר בבית ששווה 10000שקל או אגורות.
אני חושב 10 מוטות אלייקו נשמע צנוע והוגן.
50000 +-10 מוטות אלייקו,זה חבילה חבילה בערך בערך כמה שקלים זה יוצא?
חופשי.מי שמפסיד בונה לשני חדר כושר בבית ששווה 10000
בערך 40,000 ש"ח, יעשו לנו מחיר אני מקווה.10 מוטות אלייקו,זה חבילה חבילה בערך בערך כמה שקלים זה יוצא?
כגודל הקנס, כך גודל הפרס.
תן הצעה לקנס הוגן, וזה יהיה גם הפרס.
10 מוטות אלייקו
יש לך בדיקה לזה?נחשוב על זה. אגב שימוש בצמחי מרפא נטורפתים למיניהם, גם אסור
שמעתי שהם נותנים כוחות על 😃
אני כבר מגיע.
גוגל קצר אומר שזה החומר שנותן לצואה את הצבע החוםבילירובין
הפשטה קטנה לדעתי.גוגל קצר אומר שזה החומר שנותן לצואה את הצבע החום