הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסים חדשים ותחבורה ציבורית

• פותח/ת השרשור tuki
  • פורסם בתאריך
חוץ מהעובדה שאתה מכיר את העמדה הפוליטית שלי ומתייג אותי כביביסט עיוור, לא אמרתי שום דבר בנושא הזה. סהכ תמוהה לי שמירי רגב לדעתך ולדעת רבים הדבר הכי גרוע שיכול לקרות בכנסת, כשלדעתי יושבים שם עכשיו אנשים עם אמירות הרבה יותר שנויות במחלוקת ועוד בנושאים מהותיים עם פוטנציאל נזק הרבה יותר גדול.
אפשר לסיים פה את הדיון
שוב קופץ לנושאים הכי לא קשורים שיש מי אמר שאני חושב שמירי רגב היא הדבר הכי גרוע שיש?
מי אמר שאני לא חושב שיאיר לפיד הוא לא הדבר הכי גרוע לכנסת או איתמר בן גביר?
אתה סתם מכניס נושאים לא קשורים כדיי לרדת על הממשלה שזה לא קשור בכלל על מה שאמרתי על מירי רגב אתה .
תתעורר

שוב קופץ לנושאים הכי לא קשורים שיש מי אמר שאני חושב שמירי רגב היא הדבר הכי גרוע שיש?
מי אמר שאני לא חושב שיאיר לפיד הוא לא הדבר הכי גרוע לכנסת או איתמר בן גביר?
אתה סתם מכניס נושאים לא קשורים כדיי לרדת על הממשלה שזה לא קשור בכלל על מה שאמרתי על מירי רגב אתה .
תתעורר
כתבת שאתה מאוד שמח שלא היית צריך לשמוע את הקול שלה כמה חודשים, מזה השתמע שעם מה שאתה שומע עכשיו אתה מבסוט, אני אומר שהקולות שנשמעים במקומה לא פחות גרועים לכן אין מה לשמוח. אם בכל זאת זה עושה לך שמחה וטוב מי אני שאתווכח עם זה

כתבת שאתה מאוד שמח שלא היית צריך לשמוע את הקול שלה כמה חודשים, מזה השתמע שעם מה שאתה שומע עכשיו אתה מבסוט, אני אומר שהקולות שנשמעים במקומה לא פחות גרועים לכן אין מה לשמוח. אם בכל זאת זה עושה לך שמחה וטוב מי אני שאתווכח עם זה
אתה ממשיך לטעון המון המון טענות, אך ללא שום ביסוס.
אנא ממך, אולי פעם אחת בדיון הזה תביא הוכחות לדברים שאתה טוען?ותפרט מדוע הם יותר טיפשים לעומת מירי רגב או לעומת שאר הליצנים שיושבים בליכוד.

אתה ממשיך לטעון המון המון טענות, אך ללא שום ביסוס.
אנא ממך, אולי פעם אחת בדיון הזה תביא הוכחות לדברים שאתה טוען?ותפרט מדוע הם יותר טיפשים לעומת מירי רגב או לעומת שאר הליצנים שיושבים בליכוד.
לא.
אתה מוזמן להריץ חיפוש בגוגל על ההתבטאויות האחרונות ושל שנים קודמות של שרי הממשלה הנוכחית, סגני השרים וראש הממשלה המיועד.

לא לך משתמע החרא הזה אתה מחפש ומשלים פרטים מתוך הראש שלך.

לא.
אתה מוזמן להריץ חיפוש בגוגל על ההתבטאויות האחרונות ושל שנים קודמות של שרי הממשלה הנוכחית, סגני השרים וראש הממשלה המיועד.
אתה הדוגמא המושלם לביביסט. המון המון טענות ללא שום ביסוס, כאשר מבקשים ממך הוכחות או הסבר אתה בורח עם הזנב בין הרגליים.

אתה הדוגמא המושלם לביביסט. המון המון טענות ללא שום ביסוס, כאשר מבקשים ממך הוכחות או הסבר אתה בורח עם הזנב בין הרגליים.
אני לא מתכוון לעשות בשבילך ובשביל ה5 ורבע תאים שלך במוח עבודה שחורה, הפנית אותך לאיפה שאתה יכול למצוא את הכל. קח עוד עזרה טלפונית - תכתוב שם של חבר קואלציה בצירוף המילה "התבטאויות" בגוגל.

אני לא מתכוון לעשות בשבילך ובשביל ה5 ורבע תאים שלך במוח עבודה שחורה, הפנית אותך לאיפה שאתה יכול למצוא את הכל. קח עוד עזרה טלפונית - תכתוב שם של חבר קואלציה בצירוף המילה "התבטאויות" בגוגל.
אתה ממשיך לחזק את הטענה שלי.

הנה רק דיברנו - יש כרגע במשק 7,8 תאגידי ענק שחייבות למדינה מיסים במאות מיליונים והם מסרבות לשלם.

מס הכנסה שומר את הנתונים בסוד ככה שכל מי שרוצה לבדוק את העניין(אפילו חברי כנסת) - מקבלים התחמקויות ועירבובים, שזה מה שקרה בכנסת נדמה לי היום.

נערך לאחרונה:
יש לי חלום שיום יבוא ומס הכנסה, דואר ישראל וביטוח לאומי יקרסו. אמן.

תאגידי ענק שחייבות למדינה מיסים
זה תופעה מאוד מאוד מאוד מאוד רווחת, המדינה מעדיפה לקחת מסים מאזרחים ולא מגופים מהסיבה הפשוטה שיותר קל להתמודד מול אזרח מאשר מול גוף גדול, כאשר הגוף קטן לדוגמא עסק קטן המדינה באה עליו עם פטיש 50 ק"ג אבל שזה גוף גדול עושים תספורות בהיקפים של מליארדים
משהו דפוק בשיטה ופוליטיקאים מעדיפים לשים פלסטר ולא להצביע על הבעיה, למה? חלק קוראים לזה קשרי הון שלטון וגוף גדול יש לו צבא של עורכי דין שידאגו שהכסף יישאר אצלם במגוון שיטות אבל אל תקרא לזה שוחד אלא דמי טיפול או דמי ניהול או הטבות כאלו ואחרות, זה לא משהו חדש, לעומת אזרח ועסקים קטנים שנופלים בין הכיסאות

אז מה עושים? מדפיסים עוד כסף והאזרח הקטן משלם 7 שקל על חלב במקום 3, סיפור אמיתי
Screenshot_20210816-171010.png

צריך להקים מפלגת ליכוד יותר 'מזרחית'..
כמו שמירי רגב סיבוני מכלוף אמרה!!
יש עוד הרבה גופים שאפשר להשחית ולדאוג שהם לא ישלמו מיסים 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית