הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

T3

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
סינומל מבית מרקחת עד 50 מקג ביום
כמה זמן צריך לקחת ?
הבנתי שהוא לא סלקטיבי... האם אני יאבד שריר במינון הזה ?
הגוף שלי אוהב לאגור נוזלים ושומן...
יש תוספים שהם חובה בסייקל כזה ?
כמו bcaa,zma,אבקת חלבון ?

יש תוספים שהם חובה בסייקל כזה ?
כמו bcaa,zma,אבקת חלבון ?
750 מג טסט בשבוע...

למה צריך את החרא הזה..
מספיק סייקל רגיל.
דיאטה נוקשה
אירובי שעה ביום

אם נצא מנקודת הנחה שהעלת תמונה שלך לפני כמה זמן ואתה באמת נראה ככה אז אין לך למה לגעת ב טי 3 וכל השיט הזה

• פותח/ת השרשור
750 מג טסט בשבוע...

למה צריך את החרא הזה..
מספיק סייקל רגיל.
דיאטה נוקשה
אירובי שעה ביום

אם נצא מנקודת הנחה שהעלת תמונה שלך לפני כמה זמן ואתה באמת נראה ככה אז אין לך למה לגעת ב טי 3 וכל השיט הזה

אני לא מצליח לחזור לתמונה שראית. לא מצליח לחזור להרכב גוף הזה שהיה לי... הייתי על 9% שומן אולי פחות.. עכשיו אני מלא נוזלים ושומן . בעקרון גם על מינון של 50 אפשר להגיד ביי ביי לשריר ?
כמו שיש אנשים רזים שלא מצליחים לעלות יש אנשים שמנים שלא מצליחים לרדת במשקל גם עם תפריט . כנ''ל לגבי "תאכל הרבה ותתאמן טוב " זה כזה בולשיט זה נשמע כאילו אלה שמזריקים מפחדים שתעקוף אותם ... ברור שיש פיזיק שהוא unattainable בלי PEDS .
סטיתי מהנושא ...
חשבתי כל קלנבוטרול פשוט יש לי בעיה עם חומרים שלא יצאו מבית מרקחת....

כמו שיש אנשים רזים שלא מצליחים לעלות יש אנשים שמנים שלא מצליחים לרדת במשקל גם עם תפריט .
אין דבר כזה !
אלא אם יש איזה בעיה רפואית - טסט ברצפה או בלוטת תריס דפוקה וכו וכו'....
אם אתה אדם בריא
מספיק טסט . תזונה. אירובי ואתה יכול להיות על 10 אחוז שומן בקלות

750 מג טסט בשבוע...

למה צריך את החרא הזה..
מספיק סייקל רגיל.
דיאטה נוקשה
אירובי שעה ביום

נסחפת קצת עם המינון של הטסט אפשר לשמר על המסת שריר גם עם 250 מג טסט בשבוע (כל עוד אין גרעון קיצוני מידי ושומרים על חלבון גבוה) מה שכן חייב לצד שימוש בטי3 טסט אחרת באמת הסכנה לאיבוד שריר עולה. לפי דעתי אם אתה לא מסתדר בדיאטה ללא תוספים אין לך מה לחשוב בכלל על טי3 זה לא תרופת קסם שתעלים לך שומן תתמקד בלסדר את
התזונה שלך להוסיף אירובי בהדרגה לפי הצורך וכמובן לשמור על אימוני כוח ורק שהכל יהיה במקום תחשוב על להוסיף דברים אם בכלל.
אני לא מצליח לחזור לתמונה שראית. לא מצליח לחזור להרכב גוף הזה שהיה לי... הייתי על 9% שומן אולי פחות.. עכשיו אני מלא נוזלים ושומן . בעקרון גם על מינון של 50 אפשר להגיד ביי ביי לשריר ?
כמו שיש אנשים רזים שלא מצליחים לעלות יש אנשים שמנים שלא מצליחים לרדת במשקל גם עם תפריט . כנ''ל לגבי "תאכל הרבה ותתאמן טוב " זה כזה בולשיט זה נשמע כאילו אלה שמזריקים מפחדים שתעקוף אותם ... ברור שיש פיזיק שהוא unattainable בלי PEDS .
סטיתי מהנושא ...
חשבתי כל קלנבוטרול פשוט יש לי בעיה עם חומרים שלא יצאו מבית מרקחת....
כל עוד אין בעיה בבלוטת התריס אין דבר כזה אי אפשר לרדת במשקל אתה חושב שאתה יותר חכם מחוקי הטרמודינמיקה? תכניס פחות קלוריות מאשר אתה מוציא (גרעון שלילי) אתה תרד במשקל בתור אחד שהיה 150 קילו שמן אז אם אני הצלחתי כולם יכולים לרדת במשקל אל תחפש לתת תירוצים ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע שיעזור לך.

• פותח/ת השרשור
נסחפת קצת עם המינון של הטסט אפשר לשמר על המסת שריר גם עם 250 מג טסט בשבוע (כל עוד אין גרעון קיצוני מידי ושומרים על חלבון גבוה) מה שכן חייב לצד שימוש בטי3 טסט אחרת באמת הסכנה לאיבוד שריר עולה. לפי דעתי אם אתה לא מסתדר בדיאטה ללא תוספים אין לך מה לחשוב בכלל על טי3 זה לא תרופת קסם שתעלים לך שומן תתמקד בלסדר את
התזונה שלך להוסיף אירובי בהדרגה לפי הצורך וכמובן לשמור על אימוני כוח ורק שהכל יהיה במקום תחשוב על להוסיף דברים אם בכלל.

כל עוד אין בעיה בבלוטת התריס אין דבר כזה אי אפשר לרדת במשקל אתה חושב שאתה יותר חכם מחוקי הטרמודינמיקה? תכניס פחות קלוריות מאשר אתה מוציא (גרעון שלילי) אתה תרד במשקל בתור אחד שהיה 150 קילו שמן אז אם אני הצלחתי כולם יכולים לרדת במשקל אל תחפש לתת תירוצים ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע שיעזור לך.

טרמודינמיקה וגרעון קלורי תופס לגבי כלל האוכלוסייה לגבי אנשים בריאים מאיפה לך שאין לי בלוטת תריס דפוקה ? או חילוף חומרים איטי ? נראה לך הגיוני שבשביל לרדת ל8 אחוז אני צריך לרוץ 8 קילומטר יום לא יום כן במשך 45 דקות... ולאכול רק ביצים קוטג' ולחם? זה חולני בזמן שאחרים הולכים בקצב בדיחתי 40 דקות פעם בשבוע אוכלים קצת אורז וחזה עוף ונמצאים כל הזמן על 8-9 אחוז זה פייר תגיד לי!?
אם זה לא תרופת קסם למה אתה לוקחים חומרים?
זה נראה כאילו אתם מפחדים שיעקפו אתכם בשייפ אז אתם בוייב של להמליץ לאנשים להתרחק מחומרים שבפועל אלכוהול וסיגריות פי 10 יותר מסוכן .

טרמודינמיקה וגרעון קלורי תופס לגבי כלל האוכלוסייה לגבי אנשים בריאים מאיפה לך שאין לי בלוטת תריס דפוקה ? או חילוף חומרים איטי ? נראה לך הגיוני שבשביל לרדת ל8 אחוז אני צריך לרוץ 8 קילומטר יום לא יום כן במשך 45 דקות... ולאכול רק ביצים קוטג' ולחם? זה חולני בזמן שאחרים הולכים בקצב בדיחתי 40 דקות פעם בשבוע אוכלים קצת אורז וחזה עוף ונמצאים כל הזמן על 8-9 אחוז זה פייר תגיד לי!?
אם זה לא תרופת קסם למה אתה לוקחים חומרים?
זה נראה כאילו אתם מפחדים שיעקפו אתכם בשייפ אז אתם בוייב של להמליץ לאנשים להתרחק מחומרים שבפועל אלכוהול וסיגריות פי 10 יותר מסוכן .
צודק עלית על המזימה שלי אני מטעה אותך כי אני מפחד שתעבור אותי בשייפ.

נראה לך הגיוני שבשביל לרדת ל8 אחוז אני צריך לרוץ 8 קילומטר יום לא יום כן במשך 45 דקות.
טעות אחי.
בשביל לרדת ל8 אחוז צריך לרוץ 8 ק"מ כל יום ! לא כמו שרשמת יום כן יום לא.
אני נאלצתי לחיות ככה תקופה ארוכה מאוד כי היתי על 40 אחוז שומן והגעתי ל 10-12 בסוף.

ולאכול רק ביצים קוטג' ולחם
בלי קוטג - סופח נוזלים.
חזה עוף בקר רזה דג לבן וביצים.
נכון לאדם שמשייט כל השנה על 14-15 אחוז קל לרדת ל10 תוך חודשיים וחצי כי הדרך שלו קצרה.
אם אתה על 20 פלוס כל השנה אז יש לך דרך ארוכה מאוד להגיע ל10 אחוז .
לגבי זה שיש אנשים שכל השנה נמצאים באחוז נמוך .
יותר קל לתחזק מאשר לרדת . כשאתה שם זה כבר לשייט פשוט .
חוץ מזה יש את הנושא של הגנטיקה.
ואופי פעיל או לא פעיל שגם משפיע

לא עדיף לבחור להתחיל ללכת ולעשות אימונים אנאירוביים שיתנו אפקט יותר מהר במקום אינסוף אירובי כל החיים?
אפשר גם ללכת 8 ק"מ בקצה טוב.
4 בבוקר 4 בערב
זה יוצא 60-75 דקות ביום
מאיפה לך שאין לי בלוטת תריס דפוקה
במקרה כזה עדיף לדעתי בכלל לא לגעת בטי 3
זה נראה כאילו אתם מפחדים שיעקפו אתכם בשייפ אז אתם בוייב של להמליץ לאנשים להתרחק מחומרים
אף אחד לא אמר להתרחק מחומרים. אמרו לך תבחר אותם בצורה נכונה.
מספיק טסט ועוד משהו באותו המזרק ונגמר הסיפור.

• פותח/ת השרשור
נכתב ע"י VI:
אפשר גם ללכת 8 ק"מ בקצה טוב.
4 בבוקר 4 בערב
זה יוצא 60-75 דקות ביום

במקרה כזה עדיף לדעתי בכלל לא לגעת בטי 3

אף אחד לא אמר להתרחק מחומרים. אמרו לך תבחר אותם בצורה נכונה.
מספיק טסט ועוד משהו באותו המזרק ונגמר הסיפור.

אתה מבין למה אין לי כבר אמונה בפורום הזה ועברתי לרדיט... פתאום טסט שורף שומן .
טסט עושה ניסים... ואז פתאום אותם אנשים באשכול אחר סוטרים את עצמם...
טסט לא שורף שומן הוא כן יכול לשנות את הרכב הגוף מעודד מסת גוף רזה, שומר על מסת שריר.. ברור לי שזה יעשה ניסים אבל אני רוצה לעלות לסייקל חטוב.. זה מה שקראתי למרות שזה נראה לי חרטא למה בנות אוהבות לצבור שומן ונוזלים ? (אסטרוגן ) למה גברים בדרך כלל רזים .. טסט
בכל מקרה חיפשתי ברדיט המליצו לקחת טבליות אלבוטרול שיש בבית מקרחת זה פשוט קלן עם מחצית חיים של 4 שעות. חסר בפורום הזה ים של מידע וחבל...
או למשל למה ממליצים פה פרגניל ? למה להסתבך שיש אוביטרל.. מגיע בעט מוכן להזרקה ...

העיקר שיהיה את החומר שהוא hcg בתוך הגוף, אם כבר הכינו לך אותו במזרק או לא זה התעסקות בטפל העיקר שיש את החומר פעיל הרצוי.

לגבי טסט, טסט מומר לאסטרוגן ובאחוז שומן גבוה יותר יש יותר המרה

חסרונות בטסט, מומר לאסטרוגן, צריך לשלוט בזה א.ש AI תזונה ואימונים יעשה את העבודה, חסרון נוסף זה ההשבתה של היצור טסט הטבעי שלך

יתרונות זה טסט..

קלן? T3? בשביל מה אתה צריך את זה? תטפל בבעיה מהשורש
אין לך בלוטת תריס דפוקה, אתה בסדר גמור, תתחיל להתאמן, ריצה כל החיים זה לא מספיק, תסדר את התזונה, ותתחיל להרים ברזלים להפעיל את הגוף לצאת מאיזור הנוחות

מציע לך פעם אחת לקחת איש מקצוע לקחת אותו לשיחת ייעוץ שיסביר לך מה כן מה לא איך וכמה שיסדר לך את הראש בכל הנושאים האלה

אני רוצה לעלות לסייקל חטוב.. זה מה שקראתי למרות שזה נראה לי חרטא
תשמע עדיף להיות חטוב לפני שמתחילים אבל אם אתה לא חטוב ובא להתחיל סייקל כדי להניע את תהליך החיטוב אז לך על זה

@VI
שמע זרקת פה פצצה,לגבי הקוט׳ג?
בגלל המלח הוא לא כזה מתאים לתפריט?
חשיבה מיושנת וכל כך לא נכונה אם אתה לא שבוע לפני תחרות ואין לך רגישות ללקטוז אין שום קשר בין נוזלים לבין קוטג/מוצרי גבינה ובטח לא לחשוב על לחתוך נתרן או להגביל צריכת נתרן במיוחד אצל אנשים מאומנים.

@VI
שמע זרקת פה פצצה,לגבי הקוט׳ג?
בגלל המלח הוא לא כזה מתאים לתפריט?
לא תזונאי ולא עוסק בתחום.
פשוט דוגל בגישה הסובייטית הנוקשה
חשיבה מיושנת
זרקתי לבחור עקיצה פואנטית כדי שיבין שדיאטה זה אמור להיות דבר טיפה קשה. קל זה לאכול גאנק

המון חברה בטוחים שאי אפשר לרדת במשקל בלי חומרים וראבק רק לסגור את הפה ואתם נהיים 3 אחוז שומן אנשים שאוכלים בלי הפסקה לא מוכנים להתאמן וחושבים שבלי חומרים אין מצב לתוצאות

המון חברה בטוחים שאי אפשר לרדת במשקל בלי חומרים וראבק רק לסגור את הפה ואתם נהיים 3 אחוז שומן אנשים שאוכלים בלי הפסקה לא מוכנים להתאמן וחושבים שבלי חומרים אין מצב לתוצאות
בגדול מה שקובע זה גרעון קלורי .
אבל ... אבל גדול .
לרדת מ40 אחוז שומן ל10 זה דרך ארוכה מאוד מאוד.
וכן טסט יכול לקצר את הדרך / להקל על התהליך עצמו / לשמור את מסת השריר ולעזור לעבור אימונים ואירובי בתקופה שאתה פשוט ללא כוחות נפשיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית