הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

T3

• פותח/ת השרשור gymguy
  • פורסם בתאריך

gymguy

משתמש פעיל
483
384
נק' מוניטין:
11,540
483
384
*כבר חשוב לי לציין כי שם לב שיש את החברה ששופטים ומנסים להטיף מוסר ויש את החברה שבאמת חשוב להם לעזור ולשתף מהניסיון שלהם*

אז אחרי תקופה ארוכה של הכנה ותחרויות והגעה לשייפ הכי טוב שהייתי בו אני רוצה לרדת לקרוז ארוך ולתת לגוף מנוחה כרגע נשארה עוד תחרות אחת אחרונה ואחריה אני רוצה לרדת לקרוז ולחזור ללימודים באוניברסיטה משתף שהסייקל שלי כלל אנדרול שלקראת הסוף ירד והוחלף לויני מאסטרון כמובן טסט לכל הדרך ותקופה של חודשיים-חודשיים וחצי טי3 במינון שהתחיל מכדור 25 מג ועלה לאחר תקופה ל2 כדורים ביום מפוצל בוקר וערב השאלה שלי האם אפסיק הבלוטה תחזור לעבוד תקין (קראתי שברוב המקרים היא חוזרת לפעולה תקינה) כמובן שלא אעלה את הקלוריות עד שתחזור לפעילות נורמלית השאלה מה דעתכם ומניסיונכם כמה זמן לאחר שימוש כזה ממושך הבלוטת תריס אמורה לחזור לפעילות התקינה שלה ? המון תודה לכל מי שמשתף ומנסה לעזור בהחלט מצפה לסיים עם התחרות האחרונה לרדת לקרוז ולהשאר על זה למשך תקופה ארוכה ❤️

בלוטת התריס מתאוששת די מהר ביחס למערכות אחרות בגוף
תזונה שיש בה יוד, וכן אשוואגנדה וכמובן גם פעילות גופנית ומדיטציה להסרת סטרס ידועים כיכולים לעזור
צפה ל'האטה' מסויימת בתפקוד עד שמערכת התירואיד תחזור לתפקוד רגיל, הקפד על סדר יום ומוטיבציה גבוהה למרות הנפילה הקטנה, שבועיים ההורמונים קצת בתסביך ומאז זה מאחוריך כבר וכל יום שעובר תרגיש יותר טוב, בהצלחה

אם אתה לא יודע איפה אתה עומד תמיד תוכל לעשות בדיקה שכל רופא מוכן לתת tsh t3 t4 כדי לראות מה מצב התפקוד
ובנימה אישית, 50 זה מגניב אבל 25 זה די והותר אפילו עבור חברה מפותחים, 50 יכול להיות נחמד לזמן של הפיק אבל לשאר הזמן אין איזה יתרון מיוחד בכך

• פותח/ת השרשור
בלוטת התריס מתאוששת די מהר ביחס למערכות אחרות בגוף
תזונה שיש בה יוד, וכן אשוואגנדה וכמובן גם פעילות גופנית ומדיטציה להסרת סטרס ידועים כיכולים לעזור
צפה ל'האטה' מסויימת בתפקוד עד שמערכת התירואיד תחזור לתפקוד רגיל, הקפד על סדר יום ומוטיבציה גבוהה למרות הנפילה הקטנה, שבועיים ההורמונים קצת בתסביך ומאז זה מאחוריך כבר וכל יום שעובר תרגיש יותר טוב, בהצלחה

אם אתה לא יודע איפה אתה עומד תמיד תוכל לעשות בדיקה שכל רופא מוכן לתת tsh t3 t4 כדי לראות מה מצב התפקוד
ובנימה אישית, 50 זה מגניב אבל 25 זה די והותר אפילו עבור חברה מפותחים, 50 יכול להיות נחמד לזמן של הפיק אבל לשאר הזמן אין איזה יתרון מיוחד בכך
תשובה מפורטת בהחלט מעריך על המענה המהיר ❤️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית