הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דחוף-קלו, T3, גירעון גדול ופחמימה נמוכה (חיטוב)

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
התחלתי את שניהם (היום השלישי), בינתיים 40 קלן, 25 T3 בכל יום
אני חושב שאכן יורד לי שריר (יש לי מעט מאוד בכל מקרה, המטרה שלי זה "שטוח" על כמה שפחות אחוזי שומן), בלי קשר אני בגירעון די גבוה ועל 70 גרם פחמימה יומי
כדאי להפסיק את ה-T3 או להמשיך ב-25 מתון? או אולי להמשיך רגיל ולעלות גג ל-50?
עם קלן לבד יש לי ניסיון מעבר והוא עשה עבודה מעולה, השאלה לגבי ה-T3 הפעם

תעלה ל-100 פחמימה. תשמר יותר כוח ושריר. תשאיר מינונים נמוכים של שורפי שומן כל עוד אתה מתקדם בחיטוב שלך.

• פותח/ת השרשור
תעלה ל-100 פחמימה. תשמר יותר כוח ושריר. תשאיר מינונים נמוכים של שורפי שומן כל עוד אתה מתקדם בחיטוב שלך.
ועוד שאלה-נניח שאני מסיים את הסייקל ונתקל בעצירה בירידה/תקיעה וברמת העיקרון התפריט תקין (1700 קלוריות יומי בזמן שה BMR 1800 כלומר 1800*1.2=2200 ומעבר לזה 10 ק"מ ריצה ביום וכמובן אימוני כוח, יש איזה עצה איך "לרענן" את הגוף?

• פותח/ת השרשור
לרענן זה לאכל פחמימות
תעלה ל-100 פחמימה. תשמר יותר כוח ושריר. תשאיר מינונים נמוכים של שורפי שומן כל עוד אתה מתקדם בחיטוב
אני מתחיל את השבוע השלישי שלי-כרגע על 120 קלן, 50 T, נשאר עוד שבוע לסייקל, מתלבט אם לעלות על המימונים (לפחות את הT3, מעבר לזה בקלן זה יותר מידי בשבילי) או להשאיר על 50.
בנוסף-כמה ימים לפני הסיום לרדת ל25 T כדי לסיים איתו? לא מתכוון להמשיך איתו ללא הקלן, הוא שורף גם שריר בלי ספק ללא הקלן

אני מתחיל את השבוע השלישי שלי-כרגע על 120 קלן, 50 T, נשאר עוד שבוע לסייקל, מתלבט אם לעלות על המימונים (לפחות את הT3, מעבר לזה בקלן זה יותר מידי בשבילי) או להשאיר על 50.
בנוסף-כמה ימים לפני הסיום לרדת ל25 T כדי לסיים איתו? לא מתכוון להמשיך איתו ללא הקלן, הוא שורף גם שריר בלי ספק ללא הקלן

תשמע אתה הזוי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית