נק' מוניטין:
1,978
- 1,838
- 634
הוכחה עדכנית ומוחצת מזאת לא תמצאו:
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעניין, אבא שלי התאשפז עם Afib בשבוע שאחרי החיסון, הרופאים אמרו שזה צירוף מקרים ולא קשור לחיסון.למה בעצם הסיפור הרע הזה נגמר אצל הרופאים ה"בעיתיים"? אם בטוחים שלא מדובר בצירוף מקרים אז בהחלט אפשר, אפילו צריך, לעלות בשרשרת הדיווח עד שנתקלים באוזן קשבת. מה עם לדבר עם הנהלת הקופה? משרד הבריאות? האם ידעת שאפשר לדווח ישירות למשרד הבריאות? ואפשר גם לדווח ישירות לפייזר.שבטוח ישמחו לשמוע על באגים במוצר שלהם.
והאמת היא, שגם אם כל האזניים ערלות עדיין יש נתון מנצח - מס' אבחונים חדשים של מחלת הלב הרלוונטית (או דיווח סימפטומים) - בהשוואה לתקופות מקבילות בשנים קודמות ובניכוי חולי הקורונה זה ייתן לנו בערך את כמות המקרים שגרם להם החיסון. כלומר, אתה יכול להיות בטוח שכל עוד הקרובים אליך קיבלו טיפול לתופעת הלוואי שסבלו ממנה, אז הם גם בפועל דיווחו על כך בצורה עקיפה.
זה בעצם הדיון, איזה אחד מהצדדים מעודדת שקרים, בורות וסיכון לחיי אדם.לא ענית לי כלום ושום דבר.
לגיטמציה לדעה שונה כן, לגיטמציה לדעה שמעודדת שקרים, בורות וסיכון חיים לא.
אין פה שום דיון זו הנקודה התשובה ברורה לכל אדם רציונליאיזה אחד מהצדדים מעודדת שקרים, בורות וסיכון לחיי אדם.
עם גישה כזאת אין דיון.אין פה שום דיון זו הנקודה התשובה ברורה לכל אדם רציונלי
זה שוב חוזר לזה שאני אגיד שיש דעות שאי אפשר להתייחס אליהן ברצינות ואתה תקרא לי יהירדעתך הרציונלית לא בהכרח הדעה הרציונלית של אחרים.
מעניין, אבא שלי התאשפז עם Afib בשבוע שאחרי החיסון, הרופאים אמרו שזה צירוף מקרים ולא קשור לחיסון.
אני אשמח לדעת שעצם האשפוז שלו היה דיווח.
עברה כבר שנה מאז, יש טעם לדעתך לדווח באתרים האלו?
חוץ מזה, אין בעצם פיצוי למה שהוא עבר, שזה הזוי אם תשאל אותי. כופים אותו להתחסן, מממנים את החיסון מכספי המיסים שלו, ואין שום פיצוי על מה שהוא עבר.