הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
הוכחה עדכנית ומוחצת מזאת לא תמצאו:
C234AB3F-9C5A-413A-BA47-1CAACF046EAE.jpeg

נערך לאחרונה:
למה בעצם הסיפור הרע הזה נגמר אצל הרופאים ה"בעיתיים"? אם בטוחים שלא מדובר בצירוף מקרים אז בהחלט אפשר, אפילו צריך, לעלות בשרשרת הדיווח עד שנתקלים באוזן קשבת. מה עם לדבר עם הנהלת הקופה? משרד הבריאות? האם ידעת שאפשר לדווח ישירות למשרד הבריאות? ואפשר גם לדווח ישירות לפייזר.שבטוח ישמחו לשמוע על באגים במוצר שלהם.
והאמת היא, שגם אם כל האזניים ערלות עדיין יש נתון מנצח - מס' אבחונים חדשים של מחלת הלב הרלוונטית (או דיווח סימפטומים) - בהשוואה לתקופות מקבילות בשנים קודמות ובניכוי חולי הקורונה זה ייתן לנו בערך את כמות המקרים שגרם להם החיסון. כלומר, אתה יכול להיות בטוח שכל עוד הקרובים אליך קיבלו טיפול לתופעת הלוואי שסבלו ממנה, אז הם גם בפועל דיווחו על כך בצורה עקיפה.
מעניין, אבא שלי התאשפז עם Afib בשבוע שאחרי החיסון, הרופאים אמרו שזה צירוף מקרים ולא קשור לחיסון.
אני אשמח לדעת שעצם האשפוז שלו היה דיווח.

עברה כבר שנה מאז, יש טעם לדעתך לדווח באתרים האלו?

חוץ מזה, אין בעצם פיצוי למה שהוא עבר, שזה הזוי אם תשאל אותי. כופים אותו להתחסן, מממנים את החיסון מכספי המיסים שלו, ואין שום פיצוי על מה שהוא עבר.
לא ענית לי כלום ושום דבר.
לגיטמציה לדעה שונה כן, לגיטמציה לדעה שמעודדת שקרים, בורות וסיכון חיים לא.
זה בעצם הדיון, איזה אחד מהצדדים מעודדת שקרים, בורות וסיכון לחיי אדם.

אני לא יודע מה כישורי הקריאה שלך, אבל @PowerLlfter כתב כאן מדוע הוא סבור שהחיסון בנוי על שקרים וסכנה לחיי אדם. אני אמנם לא מסכים איתו, אבל דיון על זה צריך להתקיים בצורה מכובדת.

אחרים פה סבורים שלא להתחסן זה סכנה לחיי אדם, צריך לדון מה רמת הסכנה לחיי הסביבה מאדם שלא מתחסן, ומה רמת הסכנה לאדם עצמו שמתחסן לדעת סוגדי החיסון כדי לנסות להבין רווח ונזק לכל החלטה.

בסופו של דבר כל אחד אחראי על הבריאות שלו, וישא בתוצאות של מעשיו, אף אחד אחר לא סבל מהחיסון שאבא שלי לקח, רק הוא לבד, לכן להתחסן חייב להיות החלטה של כל אדם בנפרד, ואין לך או לאף אחד זכות לכפות אף אחד אחר לעשות משהו נגד דעתו, רק דיון מכבד יכול לעזור לאנשים להבין את דעתך.

אני חושב שכולם צריכים לקחת אנטיביוטיקה כל יום על הצד שיש להם חיידק מדבק בגוף, אבל אין לי יכולת כפיה של זה על אף אחד, רק על עצמי. ככה זה בריאות.

יש לך רק גוף אחד, ועליו אתה אחראי.

אין פה שום דיון זו הנקודה התשובה ברורה לכל אדם רציונלי
עם גישה כזאת אין דיון.
תחכה כשתהיה נשוי או עם ילדים, או שיהיה לך חבר טוב, אתה תלמד שדעתך הרציונלית לא בהכרח הדעה הרציונלית של אחרים.

דעתך הרציונלית לא בהכרח הדעה הרציונלית של אחרים.
זה שוב חוזר לזה שאני אגיד שיש דעות שאי אפשר להתייחס אליהן ברצינות ואתה תקרא לי יהיר
ולא צריך להיות נשוי עם ילדים או להגיע לגילך כדי לדעת שיש אנשים שהרציונל שלהם פגום

מעניין, אבא שלי התאשפז עם Afib בשבוע שאחרי החיסון, הרופאים אמרו שזה צירוף מקרים ולא קשור לחיסון.
אני אשמח לדעת שעצם האשפוז שלו היה דיווח.

עברה כבר שנה מאז, יש טעם לדעתך לדווח באתרים האלו?

חוץ מזה, אין בעצם פיצוי למה שהוא עבר, שזה הזוי אם תשאל אותי. כופים אותו להתחסן, מממנים את החיסון מכספי המיסים שלו, ואין שום פיצוי על מה שהוא עבר.

שנה זה לא הרבה זמן, הם הולכים לאסוף דיווחים כאלה 20 שנה עכשיו. לדעתי כדאי לדווח. אבל לא הייתי מהמר על פיצוי בקרוב, האוירה לוחמנית מדי כרגע. מאמין שעוד נראה איזה בג"ץ על זה מתישהו בעתיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית