נתונים
על אותו משקל של: "ביל גייטס, עבריין, חיסון ניסיוני, דילול אוכלוסיה"כל שאר ה "תשובות" שלך זה: "קונספירטור", קבוצות של "קונספירטרים".
ולא, סרטון בפייסבוק או משפטים שאתה כותב שאין לי מושג מאיפה אתה לוקח זה לא "נתונים"
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נתונים
על אותו משקל של: "ביל גייטס, עבריין, חיסון ניסיוני, דילול אוכלוסיה"כל שאר ה "תשובות" שלך זה: "קונספירטור", קבוצות של "קונספירטרים".
אתה טועה.לא הצליחו לשכנע כמעט אף אחד שזה יעיל
סליחה, שכנעו אותך.אתה טועה.
זה שאתה ואנשים שאתה מכיר לא חושבים שהחיסון יעיל לא אומר שכולם או כמעט כולם חושבים ככה, צא קצת מהבועה שלך.סליחה, שכנעו אותך.
אולי אתה צודק, אבל לא כתבתי שום קללה או עלבון חוץ מתיאור מדוייק (לדעתי) של מצב מנטלי שצריך להגיע אליו כדי להאמין בדברים כאלה - שטיפת מוח ביחד עם נטיות פסיכולוגיות מולדות או נרכשות להאמין בבולשיט מלהיב ביחד עם חוסר יכולת להבדיל בין אמת לשקר בדברים הבסיסים ביותראתה מתבטא בצורה מגעילה לאנשים, וזה לא מצדיק את ההתבטאויות שלך @Biggg
זה לא נכון, הבחור פה החליט לא להתחסן בגלל סרטון מצוץ מהאצבע שמורכב ממשפטים חתוכים ונערך על ידי דביל משועמם רנדומלי אחראף אחד לא מחליט לא להתחסן בקלות.
זה לא נכוןעצוב שאחרי כל כך הרבה זמן עם החיסונים לא הצליחו לשכנע כמעט אף אחד שזה יעיל ובטוח
זה נכון רק בגלל הנסיבות.חיסון יעיל לא צריך לאיים.
לא רק מתנגדי החיסון, רוב המתחסנים מבואסים שלוקחים מהם את התו הירוק עכשיו ומתחסנים בפעם השלישית למרות הסבל שבתופעות לוואי של רבים. לא בגלל שהם לא רוצים קורונה, אלא בשביל התו.זה שאתה ואנשים שאתה מכיר לא חושבים שהחיסון יעיל לא אומר שכולם או כמעט כולם חושבים ככה, צא קצת מהבועה שלך.
* ולא, ממש לא רק אותי
הצגת גם תמונה מעליבה, בוא נהיה כנים.אולי אתה צודק, אבל לא כתבתי שום קללה או עלבון חוץ מתיאור מדוייק (לדעתי)
אתה לא יודע מה הביא אותו להחלטות שלו.זה לא נכון, הבחור פה החליט לא להתחסן בגלל סרטון מצוץ מהאצבע שמורכב ממשפטים חתוכים ונערך על ידי דביל משועמם רנדומלי אחר
שורה תחתונה מחוסן יכול להידבק ולהדביק ולא מחויב בבדיקההוא כן, פשוט באחוז נמוך יותר מאשר מחלה קשה, אני בטוח שאתה ראית/קראת/שמעת את זה גם.
אני שמעתי בהתחלה שמי שמחוסן חסין מהדבקה והידבקות ואז גיליתי שפשוט שיקרו לכולם כדי לדחוף אותם להחתסןהוא כן, פשוט באחוז נמוך יותר מאשר מחלה קשה, אני בטוח שאתה ראית/קראת/שמעת את זה גם.
אתה שוב מדבר על "רוב", מה שאתה רואה לא משקף את המציאות, אני חוזר שוב:לא רק מתנגדי החיסון, רוב המתחסנים מבואסים שלוקחים מהם את התו הירוק עכשיו ומתחסנים בפעם השלישית למרות הסבל שבתופעות לוואי של רבים. לא בגלל שהם לא רוצים קורונה, אלא בשביל התו.
צא קצת מהבועה שלך.
יבין=חסין?אני שמעתי בהתחלה שמי שמחוסן יבין מהדבקה והידבקות ואז גיליתי שפשוט שיקרו לכולם כדי לדחוף אותם להחתסן
אדם שמזריק חומרים בוחר בעצמו להזריק ומתמודד עם ההשלכות בעצמו ומודע למה הוא נכנס כולל פסילה מתחרויות וכיוצא בזהאיך נראה לך שהחיסון גרוע יותר.
מהתחלה אמרו שהתו הירוק הוא לחצי שנה בלבד כי כנראה יעילות החיסון יורדת אז זה לא משהו שבא בהפתעהרוב המתחסנים מבואסים שלוקחים מהם את התו הירוק עכשיו
זה לא מדויק, מחוסן נדבק פחות ממי שאינו מחוסן, וממילא מדביק פחות.שורה תחתונה מחוסן יכול להידבק ולהדביק ולא מחויב בבדיקה
היינו לא מעניין אף אחד לעצור הדבקה אלא רק שכולם יתחסנו == כפיית חיסונים
אני שמעתי בהתחלה שמי שמחוסן יבין מהדבקה והידבקות ואז גיליתי שפשוט שיקרו לכולם כדי לדחוף אותם להחתסן
כן אתה טועה. תעשה בדיקת קורונה ותראה אותן בכל מקום שאתה נכנס ולא יישלל ממך כלום.יש מניעת זכויות בסיסיות במידה ולא התחסנת, אני טועה?
לא יןדע אם אתה מעודכן יש איזה בנדוד שהוא ראש הממשלה בפועל ודה םקטו כל הנבחרי ציבור הוחלפו... והחיסון? תתחסן או שאתה לא בא לעבודה.. אני לא מבין את ההגיון של לדרוש בדיקת קורונה מלא מחוסן ומחוסן לתת לו להיכנס חופשי, לא עשית בזה כלוםאחרת נחליף את כל נציגי הציבור שלנו.
זה הסבר מדוע פסיכולוגית אדם שמוזרק בחומרים מסוגל עדיין לחשוש מחיסון קורונה, אבל תסכים שזה די מצחיק וסותר.אדם שמזריק חומרים בוחר בעצמו להזריק ומתמודד עם ההשלכות בעצמו ומודע למה הוא נכנס כולל פסילה מתחרויות וכיוצא בזה
לגבי החיסון... אין לך כל כך בחירה, בוחרים בשבילך שתזריק, כמה פעמים תזריק ומתי תזריק ןיש מניעת זכויות בסיסיות במידה ולא התחסנת, אני טועה?
החומרים שאנשים מזריקים לעצמם נחקרו עשרות שנים וידוע איזה סיידס וסיכונים יש ואיך להתמודד
לגבי החיסון.. לא ידוע יותר מדי ואם אכלת סיידס או קיבלת בעיות מהחיסון לך תחפש
יזריקו לך גם חומר פג תוקף ויגידו לך זה בסדר אל תדאג
אני באמת לא מבין מדוע אנשים מתעצבנים, מהתחלה ידענו שזאת המציאות החדשה, חיסון כל כמה חודשים.מהתחלה אמרו שהתו הירוק הוא לחצי שנה בלבד כי כנראה יעילות החיסון יורדת אז זה לא משהו שבא בהפתעה
המציאות לא מראה את זה.אבל המציאות מראה לנו שהעם לא רוצה חיסונים, ובעיקר מתחסנת לא בגלל היעילות, אלא בגלל האיומים.
זה שאתה ואנשים שאתה מכיר לא חושבים שהחיסון יעיל לא אומר שכולם או כמעט כולם חושבים ככה, צא קצת מהבועה שלך.
סתם מעניין, למה עד עכשיו לא עיניין אותך מניעת זכות חופש התנועה כשאתה בכביש ברכב שלא עומד בתקנים?יש מניעת זכויות בסיסיות במידה ולא התחסנת
אם לא ביטול התו הירוק של המתחסנים רק במנה השניה, כמה לדעתך היו מתחסנים חיסון שלישי?המציאות לא מראה את זה.
פעם שלישית:
אז איפה זה נגמר?סתם מעניין, למה עד עכשיו לא עיניין אותך מניעת זכות חופש התנועה כשאתה בכביש ברכב שלא עומד בתקנים?
שוב אתה משתין מהגובה על כל מי שלא מסכים איתך, האגו שלך מעוורת אותך.זה שנזכרת להתפס עכשיו על זכויות בגלל גישה לפייסבוק ועודף משועממים, כשכל החיים שלנו הם מניעת זכויות אחת גדולה זה משעשע
הרבה. זה ממה וממי שאני מכיר רואה ושומעאם לא ביטול התו הירוק של המתחסנים רק במנה השניה, כמה לדעתך היו מתחסנים חיסון שלישי?
גם אנשים שמאמנים שהעולם שטוח ומחזיקים אותו מלמטה פילים על הראש, שארה''ב פיצצה את מגדלי התאומים, אנשי קבלה\רבנים מסויימים או סתם אורן זריפים שבטוחים שיש להם כוחות על טבעיים "חקרו" נו אז מה?"משועממים" הם לא, הם אנשים שחקרו וחושבים אחרת ממך.