הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
ברבש לדבריו:
" צריך להבין דבר אחד שבעיני הוא חשוב בתפיסה של כולנו ,מה שהיה נסבל בהתחלה לסבול את המיליון איש שלא מתחסנים הפך לבלתי נסבל עם הדלתא. אלו אנשים שבוחרים לא לקבל את הזריקה כי אנחנו מקבלים את הזריקה במקומם, והדבר הזה לא יכול להימשך.אנחנו לא יכולים להמשיך להסתכל על הדבר הזה ולא לעשות מה שאפשר לעשות. גם בארצות הברית ערש הדמוקרטיה וזכות האדם על גופו יש מוסדות שנכנסים עם כפיה ממש של או חיסון או בדיקות אז אני חושב שאנחנו גם צריכים לשנות מנגינה ולהביא את האנשים להתחסן. אנחנו לא יכולים לחייב אנשים להתחסן אבל אנחנו יכולים להביא אותו למצב שאם הוא לא מתחסן הוא לא יכול ליסוע לחו"ל לא הולך לאולמות , לא הולך לחתונות, לא הולך לשום מקום. אם אחרי כל זה אנשים לא מתחסנים צריך להטיל עליהם סנקציות גם כלכליות גם תעבורתיות. הוא צריך להיות בסגר תעבורתי , חברתי, הוא לא יכול להסתובב כמו שאנחנו מבתובבים כי כשאני נוסע בתחבורה ציבורית ליד אדם שלא חוסן אני בסכנה להידבק וזה לא הוגן "
6112c16c614e9e1f.png

https://twitter.com/lonvemeland/status/1425151468429053957

וידאו ^

• פותח/ת השרשור
נו . צודק ב100%
כשאני נוסע בתחבורה ציבורית ליד אדם שלא חוסן אני בסכנה להידבק וזה לא הוגן

אתה מבין את האבסורד במשפט הזה
אם אתה מחוסן אז אתה גם יכול להדביק וגם יכול להידבק, אנחנו מדינת ניסוי בכל הנוגע לחיסונים, והניסוי איך לומר בעדינות... נכשל.

יש 99 חיסונים בבדיקה וחלק מהם באמת עובדים, ואנחנו עדיין משתמשים בחיסון שגם אחרי 3 הזרקות ממנו אתה יכול להידבק ועדיין דוחפים אנשים בכח להתחסן

במקום מישהו עם ראש על הכתפיים שיעצור הכל ויגיד פייזר זה קקה ויחפש משהו שכן עובד ולעצור את הניסוי הזה שכשל..

אבל כנראה שיש דברים שאנחנו לא יודעים ורק עוד 29 שנה שייגמר החיסיון על הנושא נדע מה בוער לחברה בממשלה לפעול דווקא ככה

היה חיסון של המכון הביולוגי הישראלי לגומא, אתם זוכרים מה קרה איתו? לא.. נכון? כי זה לא פייזר..

אם אתה מחוסן אז אתה גם יכול להדביק וגם יכול להידבק
1.בן אדם מחוסן מדביק פחות מלא מחוסן
2.כמו כול מתנגדי החיסונים שאוהבים לזרוק המון טענות לאוויר, אני מאוד בספק אם יש לך הוכחה למה שאתה אומר.

כל מה שהוא אומר זה שיש סדר גודל של מיליון ישראלים שלא מעניין אותם כלום חוץ מהתחת של עצמם ,שאנחנו ביצענו מה שצריך והלכנו לפי הספר ובגללם אנחנו תקועים במצב הזה (מעבר לנתבג שזאת פרסה בפני עצמה). המצב לאחר החיסון השני היה מעולה אחי , היו ימים שהיינו על 10 חולים ביום . נקודה למחשבה , כבר יש תוצאות לגבי חיסון 3 שיש עלייה בכמות הנוגדנים ויכולות טובות יותר לגבי התמודדות גם עם זן דלתא . אני בעד סנקציות חמורות כלפי מתנגדי חיסונים , במקומות עבודה , בילוי , הסעדה , ציבורי וכל מה שלא תדמיין . שישבו בבית מבחינתי 300 שנה .

• פותח/ת השרשור
אמרו לכולם שעוד מעט מגיע החיסון המיוחל ונסיים עם הקורונה והנה החיסון כבר יותר משנה בחוץ, מי שהתחסן נדבר גם אחרי חיסון שלישי, ובכלל צריך לתת את החיסון בפעם ה3??
יש 99 חיסונים בחוץ מוזמן לבדוק את זה וכולם נתקעים על פייזר, בטוח במיליון אחוז שיש חיסונים יותר טובים של זבנג וגמרנו בחוץ פשוט שפייזר יש עליו הכי הרבה מידע... ולמה? כי יש להם את הלובי הכי חזק בעולם.. אנחנו מדינת ניסוי, וזה מידע שהסתירו מאיתנו וגילינו במקרה את זה רק אחרי שהתחילו פה החיסונים, כמה הפחדות כבר אפשר, מתישהו זה כבר לא תופס

ואם נזרום רגע עם החיסון אז יהיה צריך לתת גם מנה רביעית וחמישית ואין לדבר סוף ואם אנשים לא יתנו מנה רביעית בבו העת אז פתאום תגיע לנקודת מוצא שיש מליוני אנשים לא מחוסנים ושוב צריך לעשות סגר, נשמע כמו הגזמה?
אבל האם אתם העלתם את האפשרות שיהיה חיסון שלישי מתי שהכריזו על החיסון הראשון?

כי אני כן.. ואתה יודע למה? בגלל שיום אחרי ששחררו את החיסון לציבור הרחב התחילו להוציא כל מיני פרסומים על וריאנטים למינהם ושם כבר הבנתי לאן הדברים הולכים

בנט הוא ראש הממשלה וזה wtf רציני אבל עזוב את זה רגע, שים לב לסמנטיקה שלו, הוא לא אומר קורונה יותר הוא אומר "מגיפת הדלתא" ויש לזה סיבה טובה
טענות לאוויר
לא זרקתי שום טענה לאוויר ואני לא קונספירטור ולא כלום כל מה שאמרתי מופיע בפרסומים ובחדשות, שום דבר ממה שכתבתי הוא לא בדייה, מוזמן לבדוק
ויש לא אחד ולא שניים בחוץ שהתחסנו ב2 מנות ומעלה שגם מתחילים לחשוב את זה

אני חושב שאתה קצת בור, סלח לי על המילה
אתה לא מצליח להבין שאם כולם היו מחוסנים היינו במצב הרבה יותר טוב ? (מי שמחוסן מדבק פחות וזה מוכח)

מי שלא מתחסן אגואיסט שמסכן אנשים אחרים.

הדעה הנאורה שלי שהחיסון בטוח חרף הדלקות בלב אצל חלק מהמחוסנים, מוות מחיסון קורה פחות מאשר מוות מקורונה, לפחות ככה נראה לי.

מי שלא מתחסן כמעט בוודאות יחטוף קרונה ויסבול מסימפטומים של long covid.

או לפחות זה מה שאתם רוצים לשמוע.

אני לא אקח חיסון שיכול לסכן אותי, אני מעדיף להיות פסיבי ולראות מה קורה. הייתי בקרבת עשרות חולי קרונה מאומתים בחו"ל ולצערי אין לי עדיין נוגדנים, אשמח להידבק ברצון אם רק אצליח (די מוזר לנגיף כל כך מדבק).

חיסון זה כמו הצבא, מוכרים את זה כדבר הנכון והערכי (והצבא כן כזה, ואולי החיסון גם) אבל למעשה רוב משתפי הפעולה חפצים בהטבות ופחות סנקציות שהפעולות האלו מקנות. והקטע שהכי אוכל מחוסנים מבפנים, זה שאין הבדל בין מחוסן למי שאינו מחוסן מבחינת סנקציות. זה נשמע שהקהל רוצים שנתחסן כדי שנתמרמר יחד איתם על חוסר הצדק.

טסתי לחו"ל, אין הבדל ביני למחוסן חוץ מהבידוד ששמרתי בארץ גם שאף אחד לא בדק עלי, והיום גם זה משתנה.

מי שלא רוצה את ההגנה של החיסון, שלא יתחסן.

חיסונים לא יעצרו כלום, כי הם לא עצרו כלום.

מה צריך לעשות?
סגירת שדה התעופה למקומות אדומים, ולעקוב כמו שצריך אחרי מבודדים, זה קריטי. וכן, מצידי להקל על מחוסנים בבחינה הזאת, אי אפשר להתכחש שהם פחות נדבקים.

תפתחו עסקים, במיוחד חדרי הכושר, כבר נראה ששעה אימון כל יום כמעט אפקטיבי כמו חיסון (נראה לי שהאימונים שלי זה כמו 5 חיסונים), אין עידוד לבריאות. מדהים, דווקא כשהבריאות תחת איום, פוגעים בבריאות יותר. תפתחו את החופים והפארקים, ואת חדרי הכושר.

תגיבו לנפגעי החיסון ברצינות, זה רק מרחיק אותי מנחיסון עוד יותר ההתעלמות הבוטה. אבא שלי עבר ניתוח בלב בגלל החיסון, זה מפחיד, איפה היחס? ואני מכיר עוד שהתעלמו מזה לגמרי. יודעים לנתח גופות מתים כדי לבדוק האם קרונה היה שותף למוות, אבל לא האם החיסון היה שותף.

בקיצור, החיסון לא יעזור למרות האפקטיביות שלו. סגירת עסקים רק תפגע עוד, צריך להיות עיקבי עם הבידודים, כי אם מעל 50% לא שומרים על ההנחיות, והם אכן בסיכוי חזק להיות חולים, הם הבעיה האמיתית.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה קצת בור, סלח לי על המילה
אתה לא מצליח להבין שאם כולם היו מחוסנים היינו במצב הרבה יותר טוב ? (מי שמחוסן מדבק פחות וזה מוכח)
בוא נזרום איתך רגע 100% מהאוכלוסייה התחסנה
נניח וזה עצר את הקורונה לגמרי..
עברו 5 חודשים.. ואז מה...? מההתחלה.. כי יש אופוריה שניצחנו את הקורונה ואז הנה שוב פעם אותו סיפור
כי אנשים כנראה לא יסכימו לחיסון שלישי או לרביעי, יש גבול

אני לא מוכן לסכן את עצמי כל חצי שנה עם ניסוי חדש בשביל ההתנהלות הזאת של המדינה בעניין

אני לא נגד החיסונים והתחסנתי בעצמי כולל כל הגרעין המשפחתי, אבל אין ספק שישראל נמכרה לשטן עם החוזה המושחר של פייזר. תו ירוק, סגרים וסנקציות הן רק טריגר לעידוד חיסונים לכלל האוכלוסיה בלופ שלא ברור מתי הוא ייגמר.
כבר שנה וחצי שמגפת ה״זה תלוי בכם״ איננה כזאת.

אמרו לכולם שעוד מעט מגיע החיסון המיוחל ונסיים עם הקורונה והנה החיסון כבר יותר משנה בחוץ, מי שהתחסן נדבר גם אחרי חיסון שלישי, ובכלל צריך לתת את החיסון בפעם ה3??
יש 99 חיסונים בחוץ מוזמן לבדוק את זה וכולם נתקעים על פייזר, בטוח במיליון אחוז שיש חיסונים יותר טובים של זבנג וגמרנו בחוץ פשוט שפייזר יש עליו הכי הרבה מידע... ולמה? כי יש להם את הלובי הכי חזק בעולם.. אנחנו מדינת ניסוי, וזה מידע שהסתירו מאיתנו וגילינו במקרה את זה רק אחרי שהתחילו פה החיסונים, כמה הפחדות כבר אפשר, מתישהו זה כבר לא תופס

ואם נזרום רגע עם החיסון אז יהיה צריך לתת גם מנה רביעית וחמישית ואין לדבר סוף ואם אנשים לא יתנו מנה רביעית בבו העת אז פתאום תגיע לנקודת מוצא שיש מליוני אנשים לא מחוסנים ושוב צריך לעשות סגר, נשמע כמו הגזמה?
אבל האם אתם העלתם את האפשרות שיהיה חיסון שלישי מתי שהכריזו על החיסון הראשון?

כי אני כן.. ואתה יודע למה? בגלל שיום אחרי ששחררו את החיסון לציבור הרחב התחילו להוציא כל מיני פרסומים על וריאנטים למינהם ושם כבר הבנתי לאן הדברים הולכים

בנט הוא ראש הממשלה וזה wtf רציני אבל עזוב את זה רגע, שים לב לסמנטיקה שלו, הוא לא אומר קורונה יותר הוא אומר "מגיפת הדלתא" ויש לזה סיבה טובה

לא זרקתי שום טענה לאוויר ואני לא קונספירטור ולא כלום כל מה שאמרתי מופיע בפרסומים ובחדשות, שום דבר ממה שכתבתי הוא לא בדייה, מוזמן לבדוק
ויש לא אחד ולא שניים בחוץ שהתחסנו ב2 מנות ומעלה שגם מתחילים לחשוב את זה

1.זה ממש לא הוכחה
לא הבאת אפילו עובדה אחת.

אבל בוא נתייחס באמת לעובדות:
מבצע החיסונים החל באזור חודש 1 - 2. אפשר לראות איך מספר המאומתים יורד מ-8,400 חולים בתאריך ה-04.01
ל-2,100 חולים ב-15.03 (אפשר לראות איך הגרף יורד בין החודש ה-1 ל-2.) ואחרי התאריך הזה הגרף נשאר כמעט שטוח לגמרי עד חודש 6.
בסוף חודש 6 הגרף מתחיל כבר לעלות למעלה, הסיבה לכך היא שבוטלו ההגבלות בוטל בתחילת חודש 6. והלא מחוסנים שמדביקים יותר (מקדם הדבקה סביב 5, אל מול 0.8 של אדם מחוסן) החלו להסתובב חופשי.

אני לא רואה שום בעיה בדברים של ברבש, לא מחוסנים מדביקים יותר.
ואני מקווה שהפעם לא יבטלו את התו הירוק. כי אין שום סיבה שאני (וכול בן אדם שהתחסן) נידפק בגלל מי שלא רוצה.

עשיתי את שתי החיסונים הקודמים
את השלישי...הם יכולים לחפש אותי בסיבוב

תסגרו קודם את נתבג
תאכפו מסכות
תאכפו את התו הירוק

אבל לא,הם רוצים לעשות שופוני,אנחנו לא נסגור
אנחנו נחייה עם הקורונה,אבל נחסל אותכם עם חיסונים כל חצי שנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית