הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
הבנתי שמהיום כולם מעל גיל 3 חייבים בבדיקת קורונה בשביל להיכנס לכל מקום. אשמח אם מישהו יעדכן אם בודקים ת.ז באמת, יש לי ילד בן 3.3 ואני לא רוצה לדחוף לו מטוש לאף, מעדיף להגיד שהוא בן 2.9 השאלה אם בודקים את זה.
תכננתי על הטכנומדע(עם הדינוזאורים)
מבקשים בדיקה והצגת ת.ז
של כל ילד
יקחו ממך הכל חוץ ממנה.
מעניין את זה הם לא רוצים 😉
אף ואריינט לא ידבק אליה

הקטע שהרבה חיים בסרט שאם לא היה להם את הסנדוויץ' מהבית אז הם היו אוכלים לשובע מכל דבר שיש בבופה, אבל בפועל הרוב היו פשוט מסתכלים על הבופה, לא נוגעים בכלום והולכים הביתה לחלום על "אכול כפי יכולתך"

דבר בשם עצמך ;)

לא אמרתי כולם אמרתי הרוב 😉 אני אין לי תלונות על חיי הנישואים ולא יכול להגיד שאני מתגעגע לימי הרווקות, כל דבר טוב בתקופה שלו...

גם אני כבר לא רווק וחצי נשוי בתכלס. אבל הבופה אוי הבופה... למרות שבסופו של יום לכל המאכלים יש טעם של עוף.. עד שמוצאים את הסטייק (או קייל בשביל הטבעונים)

תכננתי על הטכנומדע(עם הדינוזאורים)
מבקשים בדיקה והצגת ת.ז
של כל ילד
ת.ז שלך עם ספח של הילדים הכוונה?
איזה שיט מהיום אין גן/קייטנה ואי אפשר ללכת לשום מקום 🙁 כלומר אפשר אבל אני מעדיף לחסוך את ההיסטריה של ילד בן 3 שדוחפים לו מטוש לאף ולפה
למרות שבסופו של יום לכל המאכלים יש טעם של עוף
🤣

נערך לאחרונה:
תתחסנו לא הבנתי מה אתם רוצים ומה הבעיה.
במידה והחיסון יהרוג אותנו כולנו נמות ביחד מה תעשו פה לבד?

לא בקטע רע כן ? אבל מצחיק אותי אנשים פה שמתנגדים לחיסון אבל דופקים פה סייקלים כאילו אין מחר כאילו זה יותר טוב חחחחחחחחח
לכו תעשו חיסון תעשו טובה

נערך לאחרונה:
תתחסנו לא הבנצי מה אתם רוצים ומה הבעיה

לא בקטע רע כן ? אבל מצחיק אותי אנשים פה שמתנגדים לחיסון אבל דופקים פה סייקלים כאילו אין מחר כאילו זה יותר טוב חחחחחחחחח
לכו תעשו חיסון תעשו טובה
איך אפשר להשוות בין טסטוסטרון זך כשלג
לזבל של החיסון של פאייזר???

שיעבירו את החיסון לבאייר!

תתחסנו לא הבנתי מה אתם רוצים ומה הבעיה.

לכו תעשו חיסון תעשו טובה
שים לב שלפני שהתחיל התו הירוק והחיסונים התחלואה הייתה קטנה יותר, אחרי החיסונים וההגבלות שניכנסו בפעמים הראשונות זה אומנם ירד בצורה יפה, אבל כיום נראה שאין יעילות בצורה משמעותית, משמע שזה כנראה מוצר לא יעיל באמת, אז קצת קשה לסמוך על זה כמו שאתה מתאר.
מעבר לזה שסטרואידים זה מסוכן, זה נושא שנחקר מאז ומתמיד, וידוע מה התופעות שלו במידה ולא צורכים נכון.
כאן אתה מתחסן על מנת לשמור על הבריאות, בסטרואידים אתה נכנס לזה במודע שיכול להיות שבמקרה הגרוע יקרה לך משהו בלתי הפיך.

כאן אתה מתחסן על מנת לשמור על הבריאות
גם כאן יש סיכונים! זה בתחפושת ״חיסון״
דלקת שריר הלב,שיכולה ואף הובילה למכמה מקרי מוות,ושאר ״מטעמים״
עכשיו שלא תטעה,גם אני התחסנתי פעמיים.
אבל כמו שאמרת אין כל כך השפעה חיובית על המגפה.
אזי הרבה אנשים לא רצים לחיסון

שים לב שלפני שהתחיל התו הירוק והחיסונים התחלואה הייתה קטנה יותר, אחרי החיסונים וההגבלות שניכנסו בפעמים הראשונות זה אומנם ירד בצורה יפה, אבל כיום נראה שאין יעילות בצורה משמעותית, משמע שזה כנראה מוצר לא יעיל באמת, אז קצת קשה לסמוך על זה כמו שאתה מתאר.
מעבר לזה שסטרואידים זה מסוכן, זה נושא שנחקר מאז ומתמיד, וידוע מה התופעות שלו במידה ולא צורכים נכון.
כאן אתה מתחסן על מנת לשמור על הבריאות, בסטרואידים אתה נכנס לזה במודע שיכול להיות שבמקרה הגרוע יקרה לך משהו בלתי הפיך.

אם לא שמת לב כל שנה צריך לעשות חיסוןצלשפעת כי אין מה לעשות חיסון השפעת לא מחזיק עד.. ואני חא אדבר על עוד חיסונים למיניהם.

דבר שני התקשורת מתה אבל מתה על לנפח דברים אז תנסה לחקור מעבר...
כל מי שמחוסן יכול להידבק ולהיות נגוע במחלה כלומר כל מה שאתה רואה בחדשות "מאומתים" הם לא בהכרח חולים עם סימפטומים מכיוון שהם מחוסנים. ואם הם לא היו מחוסנים כנראה המצב היה שונה.
החיסון כן עוסר אבל מסתבר שאחרי חצי שנה טיפה פחות אפקטיבי ולכן צריך מנת חיסון שלישית.

תגיד לי אתה לא הייתה מוכן ללכת לקבל עוד מנת חיסון כדי להבטיח את הבטחון של הקרובים שלך?

ואם אתם מפחדים פשוט אין ממה אלפי מדענים בדקו את החיסונים הללו מיליוני רופאים נראה לך שהיה משהו בחיסון הזה שהוא לא תקים והוא היה משוחרר ככה לציבור בלי איזה בהלה כלשהי?
גם כאן יש סיכונים! זה בתחפושת ״חיסון״
דלקת שריר הלב,שיכולה ואף הובילה למכמה מקרי מוות,ושאר ״מטעמים״
עכשיו שלא תטעה,גם אני התחסנתי פעמיים.
אבל כמו שאמרת אין כל כך השפעה חיובית על המגפה.
אזי הרבה אנשים לא רצים לחיסון
אם כבר מדברים על שריר הלב.. אתה בטוח שחקרת היטב את הסימפטומים של סטרואידים או שאצטרך לפרט? חחחחחחח

ידוע אח בסטרואידים הכל! ידוע מראש
כולל המוות!
עם החיסון הזה! הכל אפשרי
כמות תופעות הלוואי שאנשים מדווחים היא ענקית
פשוט מאוד זאב בתחפושת כבש
אם כבר מדברים על שריר הלב.. אתה בטוח שחקרת היטב את הסימפטומים של סטרואידים או שאצטרך לפרט? חחחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית