נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
בטווח הקצר.החלמתי הרגע מקורונה, אז אני כבר אחד ממכם, מחוסן/מחלים זה היינו הך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטווח הקצר.החלמתי הרגע מקורונה, אז אני כבר אחד ממכם, מחוסן/מחלים זה היינו הך.
אין מצב שאנרכיסט מהולל שמקדש את זכויות הפרט יטיף לאנשים להתחסן.חרדים
חילוניים
מנגדי חיסוניים
ומקבלי חיסונים
לפני שנים רבות כול ארבע הקבוצות האלו חי בהרמנויה אחת עם השנייה ,מפחד זעמו של אלכס דובון האכפתי האכזרי
ואז הכול השתנה כאשר הקורונה הגיעה
וכאשר הפורום היה זקוק לו ביותר אלכס נעלם.
אבל אני עדיין מלא תקווה שאלכס יחזור ויטריל את כולם למוות עם שאלות כמו ''למה אתה חושב שאכפת לי?''
תאמין לי אם זה בשביל הטרלה ואנשים שלא יודעים לקרוא מחקרים אלכס אפילו יטיף לבן אדם לחזור בתשובהאין מצב שאנרכיסט מהולל שמקדש את זכויות הפרט יטיף לאנשים להתחסן.
לגבי אבא שלך (שיאריך ימים מתוך בריאות איתנה) האם היה לו מיוקרדיטיס ? אם קראת כל כך על החיסון היית אמור לדעת שבבדיקת דם פשוטה לבדיקת רמות טרופונין ניתן לאתר מיידית ולטפל באמצעות כדורים וזהו, הרי כמה בני משפחה לטענתך היה להם משהו דומה אז מן הסתם שאפשר היה בבדיקה פשוטה לאתר זאת ולטפל לפני שנהיה בעיה, בדיוק כמו כל דלקת.אני זוכר היטב את הזמן הזה שאמרתי שהיה לי שפעת, וקוצר אמר שזה כנראה צינון, ובגלל שלעולם לא נדע, הסכמתי שזה כנראה רק צינון.
התנגדתי גם לחיסון הזה, זה היה נראה לי מיותר, לא מגן מספיק, ומחלה שלא איכפת לי לקבל.
ובאמת כל צינון ושפעת שהיה לי, היה יותר מעצבן מהקורונה שעברתי. לי מציק הנזלת, הכאב ראש שמגיע עם זה, והגרון שמציק. עם הקורנה לא היה לי את זה.
היה לי כאב ראש, אבל פחות משהיה לי עם צינון ושפעת. וקושי נשימה לא משמעותי, ועייפות נוראה שבגללה רק ישנתי הרבה, וחום.
זה היה ארוך יותר מצינון ושפעת, אבל פחות מציק, לפחות לי.
לגבי אבא שלי, אני מקווה שאתה לא חושד שהמצאתי את זה. לא הייתי ממציא דבר כזה על אבא שלי.
שמענו על קרובת משפחה שעברה סיבוכים בלב אחרי החיסון, ועל קרובת משפחה אחרת שעברה סיבוכים בלב אחרי קורונה. אבא שלי מאוד חשש מהקורונה בגלל הגיל שלו והאסתמה שלו, לכן הוא החליט לקחת את החיסון, אבל בגלל הסיבוך בלב, הוא קיבל רק חיסון אחד ולא יותר. והאמת שלמרות שלא ראיתי אותו ואת המשפחה שלי כמה שבועות, הם קיבלו קורונה קצת אחריי. אני כבר החלמתי, אז אני הולך לבקר אותם עוד מעט.
לפי מה שהם אמרו לי, הם גם כמעט החלימו, אדבר איתם בהרחבה אם לדעתם היה שווה לא להתחסן. אני בטוח שאבא שלי היה מעדיף את הקורונה על פני מה שעבר מהחיסון, אבל אני מקווה שאתה יכול להבין אותו.
אתה יכול לחשוב שאני משקר, אין לי איך לשכנע אותך. אולי תרצה לקפוץ לבית של ההורים שלי ולשמוע מהם? תחליט אתה כמה חשוב לך לאמת את מה שכתבתי.
קמת בבוקר והמסגרות של הילדים לא נכנסו לבידוד?אני מרגיש שהבאתי את הלוטו!
אמרתי לעצמי אל תשלח למסגרות,עד אשר יסתימו חגי תשרי ו..בום
כל המסגרות לבידוד
תשמע,עברתי רק וראיתי את המסה של התלמידים ואנשי הצוות ללא מסכות,הבנתי למה אסור!!! לי לשלוח לאף מסגרת.קמת בבוקר והמסגרות של הילדים לא נכנסו לבידוד?
כל השאר זה בונוס.
אני מרגיש שהבאתי את הלוטו!
אמרתי לעצמי אל תשלח למסגרות,עד אשר יסתימו חגי תשרי ו..בום
כל המסגרות לבידוד
בדיוקמה אתה חושב שיהיה שונה אחרי החגים?
אחרי החגים אתה עדיין לא מתכוון לשלוח אותם?תשמע,עברתי רק וראיתי את המסה של התלמידים ואנשי הצוות ללא מסכות,הבנתי למה אסור!!! לי לשלוח לאף מסגרת.
ויצא שהימרתי נכון
עוד שבוע מרווח לפחות.בדיוק
אני שלחתי לגנים ישר, אחרת אפשר להשאיר אותם בבית שבועות/חודשים/שנים מחשש לבידוד
אחרי החגים אתה עדיין לא מתכוון לשלוח אותם?
אבל כמו שנשאל כאן, מה ישתנה אחרי זה? מי שלא מקפיד על ההנחיות לא יתחיל פתאום, וגם מי שכן מקפיד, רגע שיש מישהו מאומת בכיתה הילדים ייכנסו לבידוד בין אם הם מקפידים על ההנחיות או לאעוד שבוע מרווח לפחות.
יש אופציה לצאת מבידוד על ידי בדיקת pcrאבל כמו שנשאל כאן, מה ישתנה אחרי זה? מי שלא מקפיד על ההנחיות לא יתחיל פתאום, וגם מי שכן מקפיד, רגע שיש מישהו מאומת בכיתה הילדים ייכנסו לבידוד בין אם הם מקפידים על ההנחיות או לא
יותר גרוע ממה שיש כבר לא יהיההמדינה הזאת בדרך לאבדון....
יהיה, לצערי יהיה. המדינה הזו על מסלול התרסקות כבר ממזמן. חיל האוויר חזק והייטק איכותי רק מטשטש את פני העתיד. 30-40 שנים ונהיה עוד אחת ממדינות ערב ההרוסות.יותר גרוע ממה שיש כבר לא יהיה
והיה יותר גרוע
אחי אפילו אם ביבי היה בממשלה, המדינה הייתה עדיין באותה דרך..יותר גרוע ממה שיש כבר לא יהיה
והיה יותר גרוע
אז מה אתה מציע? לחלק את הממון בין כולם באופן שווה?העשיר מתעשר
מעמד הביינים הופך להיות ״שורד״
והכי עצוב העני,הופך להיות שקוף
ממש לא.אז מה אתה מציע? לחלק את הממון בין כולם באופן שווה?