הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
ממש לא.
אני בעד לתת צ׳אנס לאדם !
מי שכן רוצה לעבוד ולעזור לעצמו,אז וואלה המדינה יכולה לבוא לקראתו,לתת לו ״פוש״ לקום מהקרשים.
לתת לו להחזיר למדינה,אפילו בתשלומים קטנים וכו.
לפני שהמדינה תיתן לך ״פוש״ קטן כפי שהגדרת היא קודם צריכה להפסיק להיות אנטי קפיטליסטית AKA להפסיק עם עודף הרגולציה וחסמי הייבוא, שלב ראשון בהורדת יוקר המחייה שייטב בראש ובראשונה עם מעמד הביניים ומטה.
באשר למעמד הביניים,עד שאנשים לא יפנימו שעם משכורת של 8000₪ אי אפשר לחיות עם הוצאות של 20 אלף שח,המעמד הזה יסתבוב סביב הזנב של עצמו
כאן אתה כבר מדבר על התנהלות פיננסית. מושג שמערכת החינוך שכחה, ומצב בו לאף אחד אין ממש אינטרס ללמד אותך את זה.

ני בעד לתת צ׳אנס לאדם !
מי שכן רוצה לעבוד ולעזור לעצמו,אז וואלה המדינה יכולה לבוא לקראתו,לתת לו ״פוש״ לקום מהקרשים.
לתת לו להחזיר למדינה,אפילו בתשלומים קטנים וכו.
למה מה המדינה מפריעה למישהו לצאת לעבוד לא הבנתי?
כי מה שאני רואה זה המון אנשים שישבו בחל"ת/אבטלה ונהנו מכסף מהמדינה עד שזה נגמר ועכשיו מתבכיינים שהמדינה דפקה אותם ויושבים בבית בלי עבודה ובלי כסף. מה עוד אני רואה? המון מודעות דרושים של משרות שהן וואלה לא הכי אטרקטיביות בוא נגיד, אבל זה עבודה שמשלמים בה משכורת, והמשרות האלה נשארות ונשארות שם באתרים כי אף אחד לא רוצה כנראה לעבוד בהן ומעדיפים לשבת בבית ולהגיד שהמדינה דפקה אותם.
באשר למעמד הביניים,עד שאנשים לא יפנימו שעם משכורת של 8000₪ אי אפשר לחיות עם הוצאות של 20 אלף שח,המעמד הזה יסתבוב סביב הזנב של עצמו
8000 למשפחה זה באמת כלום אבל זה כבר לא מעמד הביניים אלא נמוך מזה. אבל נגיד משפחה עם 2 ילדים שכל אחד מההורים מביא 8000 נטו, אפשר להסתדר עם זה יופי עם התנהלות נכונה. אבל ברגע שאנשים "קופצים מעל הפופיק" ומפזרים כספים הרבה מעבר ליכולת שלהם בשביל השופוני - נוסעים ברכבים חדשים שעולים להם אלפי שקלים בחודש, לובשים מותגים, אוכלים בחוץ/מזמינים אוכל כל יום או כמעט כל יום וכו' - אז כן הם יסתובבו סביב הזנב של עצמם במקרה הטוב וישקעו למינוסים וחובות במקרה הפחות טוב.

המצב במדינה שיוקר מחייה כאן מוגזם ויקר ברמה אחרת. בלי קשר שיש אנשים שלצערי לא יודעים להתנהל עם הכסף כמו שצריך(אני צעיר ולפעמים זה קורה לי למרות שאני לומד לאט לאט)
ברגע שיוקר המחיה ירד, יתחיל להיות יותר טוב במדינה המחורבנת הזאת.

לגבי אבא שלך (שיאריך ימים מתוך בריאות איתנה) האם היה לו מיוקרדיטיס ? אם קראת כל כך על החיסון היית אמור לדעת שבבדיקת דם פשוטה לבדיקת רמות טרופונין ניתן לאתר מיידית ולטפל באמצעות כדורים וזהו, הרי כמה בני משפחה לטענתך היה להם משהו דומה אז מן הסתם שאפשר היה בבדיקה פשוטה לאתר זאת ולטפל לפני שנהיה בעיה, בדיוק כמו כל דלקת.
לשני בני משפחה יש בעיות לב שאני לא יודע בדיוק מה הבעיות, אחת מהחיסון, והשניה מקורונה. שניהם לא קשורים בקשר דם לאבא שלי, כך שזה לא קשור.
לאבא שלי היה AFIB כתוצאה מהחיסון.

הוא ברוך ה' כבר החלים מהקורונה שהיה לו, ואפילו תקע בשופר בשני הימים של ראש השנה (לא פשוט לריאות לתקוע 300 תקיעות), אז נראה שהוא די חזר לעצמו, אבל מאז הAFIB יש לא עייפות תמידית והוא לא חזר לעצמו.

אני גם החלמתי מהקורונה ותקעתי גם אני בשופר, וגם אישתי כמעט החלימה.

שני אחים שלי, אימא שלי וגיסתי עכשיו עם קורונה, ותכלס, נראה לי שמי שלא מחוסן במשפחה שלי הולך לקבל את זה, אבל הם לא חוששים מזה. זה שבוע או שבועיים של חולי ובידוד.

נראה מה יהיה המצב למחוסנים שבינינו. אצלנו יותר חוששים מהחיסון, ומעדיפים להתחסן עם קורונה אפילו שזה כנראה רק לחצי שנה או משהו כזה, אם בכלל.

כמו שאמרתי מהתחלה, אולי אתחסן בעתיד, אבל בנתיים החיסונים מדאיגים אותי והקורונה לא.

יש לי הרבה בני משפחה מחוסנים ובריאים, אני לא חושב שהחיסון מסוכן לי, אבל אני מעדיף להמתין עד שאהיה בטוח לגמרי בבטיחות שלו, עד אז, אני מוכן להתמודד עם הקורונה.

יהיה, לצערי יהיה. המדינה הזו על מסלול התרסקות כבר ממזמן. חיל האוויר חזק והייטק איכותי רק מטשטש את פני העתיד. 30-40 שנים ונהיה עוד אחת ממדינות ערב ההרוסות.
איננשלה שאני טועה.
לאנשים יש זיכרון קצר
עברו פה שנים במדינה בפער יותר גרועות מעכשיו בטחונים כלכלית ומה לא, וצפו דברים יותר גרועים ממה שכתבת
הדבר המפחיד באמת שבטווח הרחוק יהיו פחות ופחות חילונים ויותר ויותר חרדים וערבים

לאנשים יש זיכרון קצר
עברו פה שנים במדינה בפער יותר גרועות מעכשיו בטחונים כלכלית ומה לא, וצפו דברים יותר גרועים ממה שכתבת
הדבר המפחיד באמת שבטווח הרחוק יהיו פחות ופחות חילונים ויותר ויותר חרדים וערבים
יפה. וזו בדיוק הבעיה המרכזית.

אני עדין אוהב את המדינה המחורבנת הזו, למרות שהיא מתייחסת אליי כאילו אני היזיז שלה כי היא לא מפסיקה לזיין אותי.

תתכוננו לחיסון מס 4
עכשיו ימציאו שהגיע זן חדש מהחוזרים מאומן...

אתה מתכוון להגר מכאן? ואם כן, לאן ולמה דווקא המדינה הזו.
אני אסיים את התואר ואעשה חושבים
אי אפשר לדעת מה יהיה את מי נפגוש אבל בגדול זה הכיוון
קנדה. הרבה סיבות מכדי לפרט כאן אולי מאוחר יותר

אני אסיים את התואר ואעשה חושבים
אי אפשר לדעת מה יהיה את מי נפגוש אבל בגדול זה הכיוון
קנדה. הרבה סיבות מכדי לפרט כאן אולי מאוחר יותר
אז הדתיים בכלל ישתלטו על המדינה:79nb:

האמת שבא לי לטייל בקנדה, אבל לא לגור שם, אנשים ממש מרובעים.

אני מצטער אבל זה הדבר הכי מפגר שאפשר להגיד
להידבק זה סיכון נכון.
אבל מחלים פלוס חיסון אחד שווה ערך ל3 מנות חיסון.

והאם ידעת שיש ברחבי הארץ מסיבות הדבקה,בכוונה!
במיוחד ילדים ונערים

להידבק זה סיכון נכון.

במיוחד ילדים ונערים
אז עדיף לחלות ולהחזיק אצבעות שלא תמות?
אחלה של דבר

אחלה של דבר
עזוב לא נכנס לזה 😃
גם מחוסנים פעמיים עזבו את העולם
מי שמחליט בסוף זה הבורא(כל אחד על פי אמונותיו)
ואיך אומרים הכל מכתוב

להידבק זה סיכון נכון.

במיוחד ילדים ונערים
כן, זה דווקא נשמע לי מאוד הגיוני, הייתי הולך לכאלו מסיבות אם אישתי לא הייתה פוחדת מהקורונה. עכשיו שעברנו את זה, אני שמח שקיבלנו את זה.
אחלה של דבר
לדעתי כדאי להכניס את הווירוסים המפחידים האלו לפרופורציה. חלק מהמשפחה שלי לא מחוסנים בחיסוני תינוקות, וחלק כן. עברנו עבעבועות רוח, חצבת ועכשיו גם קורונה.
לדעתי הסיבה להתחסן זה למנוע מאנשים בקבוצת סיכון שלא יכולים להתחסן מלהידבק על ידי חסינות העדר, והסיבה השניה שהמחלות האלו לא נעימות ולפעמים מסוכנות. המחלות הבאמת מסוכנות כמו פוליו וטטנוס, אני חושב שהם הרבה מעבר לאי נעימות.

למי שמאמין שהחיסונים לא לגמרי תמימים, השיקול לא פשוט. אני אישית שמח לעבור קורונה ולא להתחסן, גם אם פחות אנשים סבלו מהחיסון מאשר מהווירוס, החומרים שבחיסון לא בטוחים, ועם תופעות לוואי פשוטות ותמימות שכמעט כל מתחסן עובר, מעידים שלא מדובר בזריקה תמימה.

מעבר לכך, אין מחקרים ארוכים על כמעט אף חיסון, וכמו שמחקר שירצה להוכיח נזקים של עישון או חומר הידוע כמסרטן יצטרך להיערך כמה שנים טובות, הייתי רוצה לראות מחקרים כאלו על החיסונים כדי להרגיש שהם יותר בטוחים מהווירוסים שהם מגינים מפניהם.

אני לא אומר לא להתחסן, אני פשוט לא מוכן עדיין לזה, ולא חושש מהקורונה.

לדעתי כדאי להכניס את הווירוסים המפחידים האלו לפרופורציה. חלק מהמשפחה שלי לא מחוסנים בחיסוני תינוקות, וחלק כן. עברנו עבעבועות רוח, חצבת ועכשיו גם קורונה.
לדעתי הסיבה להתחסן זה למנוע מאנשים בקבוצת סיכון שלא יכולים להתחסן מלהידבק על ידי חסינות העדר, והסיבה השניה שהמחלות האלו לא נעימות ולפעמים מסוכנות. המחלות הבאמת מסוכנות כמו פוליו וטטנוס, אני חושב שהם הרבה מעבר לאי נעימות.
אתה מבין שיש אנשים שהם מקבלים את בצורה מאוד מאוד קשה, בצורה שהם חייבים להיות בבית חולים מונשמים?
זה כמעט קרה לאמא שלי כי אין לה טחול ובקבוצת סיכון
מי שלא במצב קשה זכה אבל מה עם אותם אנשים? ומה עם אותם אנשים שמתים בגלל המחלה?
זה לא סתם איזה מחלה שנתעלם, נגיד "מקסימום נחטוף את זה, הכל בסדר". גם אם יש מצב שמשקרים במספר המתים באמת מקורונה אני עדיין בטוח שהמספר גבוהה כמו המגפות המסוכנות שהיו פעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית