הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
אני מכיר מישהו שעושה בקושי רבע סקאווט , ויש לו רגליים של פיל לפי חלק מהודעות פה כולנו צריכים לעשות בקושי רבע סקאווט אמיתי כדיי לקבל רגליים גדולות
מכיר הרבה כאלה גם יוסי יד 50 מהחדר כושר עושה ככה וצוחק עליי, לכן?

נכון לעכשיו המדע הוכיח את עצמו בנוגע לטוב שעשו החיסונים לעולם גם לטווח הארוך (לא מדבר על חיסוני קורונה) ולכן אין מקום לכל הטענות שנגדם.

לגבי חיסוני קורונה יש גרף עולמי מעניין שמוכיח עד כמה גובה הסיכון של מי שלא מתחסן על מי שכן בחיסון mRNA:
6D8B0BBC-A3FC-4602-A8D8-64E52A2FF4B4.jpeg

נערך לאחרונה:
ליוסי יד 50 יש יש גם 50 אייקו.
אני כבר שנים לא מסתכל על האחד ורואה אותו בתור התוצאה אלא פשוט רואה את התמונה הגדולה ומכניס אותו למשוואה כדיי להבין מה התוצאה האמתית

תדגים בבקשה
להדגים מה? איך אני עושה את זה ? קל
90 אחוז מימה שעובר את מעבר החצייה בירוק ולא באדום חי לעומת זאת אחד אחוז שעובר את מעבר החצייה באדום ולא בירוק גם חי
נחבר את זה לכך 99 אחוז מימה שעובר במעבר החצייה באדום ולא בירוק מת לעומת אחוז אחד שעובר את מעבר החצייה בירוק ומת
מסקנה אל תעבור את מעבר החצייה באדום

אתה מבין שיש אנשים שהם מקבלים את בצורה מאוד מאוד קשה, בצורה שהם חייבים להיות בבית חולים מונשמים?
זה כמעט קרה לאמא שלי כי אין לה טחול ובקבוצת סיכון
מי שלא במצב קשה זכה אבל מה עם אותם אנשים? ומה עם אותם אנשים שמתים בגלל המחלה?
זה לא סתם איזה מחלה שנתעלם, נגיד "מקסימום נחטוף את זה, הכל בסדר". גם אם יש מצב שמשקרים במספר המתים באמת מקורונה אני עדיין בטוח שהמספר גבוהה כמו המגפות המסוכנות שהיו פעם
אני מבין שדעותינו מורכבת מחוויות אישיות, ואני ממש מצטער על מה שאימא שלך עברה, שיהיה לה רק בריאות וחיים ארוכים.

נכון לעכשיו המדע הוכיח את עצמו בנוגע לטוב שעשו החיסונים לעולם גם לטווח הארוך (לא מדבר על חיסוני קורונה) ולכן אין מקום לכל הטענות שנגדם.

לגבי חיסוני קורונה יש גרף עולמי מעניין שמוכיח עד כמה גובה הסיכון של מי שלא מתחסן על מי שכן בחיסון mRNA:
צפה בקובץ המצורף 70680
יש לך מחקר ארוך על חיסונים(לא קורונה)? אשמח לראות.

הגרף הזה מראה שהחיסון מגן מפני מחלות כליות? לא הגזמנו? מאיפה הוא שואב את המידע? יש מחקרים על זה?

זה מזכיר לי את השיקויים ההומיאופתים שמרפאים הכל.

ולבסוף, אחד הדברים המעניינים שפגשתי Your Health Care May Kill You: Medical Errors - PubMed
משוער שאנחנו יודעים פחות מ10% ממקרי המוות של רשלנות רפואית. אם ככה זה מכניס את זה כמעט למקום הראשון של סיבות מוות בעולם. זה רק שופך קצת אור איך מידע מסוים יכול להיות מוסתר כשמידע אחר מופץ.
כמה אנשים באמת חולים מהחיסון או נפגעו מזה? זה לא נבדק ומדווח מספיק, או לא ידוע עדיין לציבור שחלק מבדיקה שלא הסתיימה. אם פחות מ10% מהנפגעים מהחיסון מגיעים לאוזניים שלנו, יש סיבה לחשוש שהחיסון יותר מזיק אפילו מהווירוס שלמה היא יוצרה.

אני לא יודע כמה שקיפות יש עם החיסונים, וכמה המחקרים והמעקבים מדויקים. אבל יש רצון חזק לחסן, והתעלמות רפואית מנפגעי החיסון שאני מכיר.

אשכרה מנתחים מתים לראות אם לקורונה יש קשר למוות שלהם, אבל לא עושים את זה למחוסנים.

אני מבין שדעותינו מורכבת מחוויות אישיות, ואני ממש מצטער על מה שאימא שלך עברה, שיהיה לה רק בריאות וחיים ארוכים.
תודה רבה וברור.. בסה"כ כתבתי את מה שאמא שלי חוותה כי האנשים שלא מתחסנים מתייחסים לנגיף הזה בכ"כ קלות וזה הדבר הכי מפגר שאפשר לעשות..
סתם עוד דוגמה למשל, סבא של חברה שלי בבולגריה נפטר אחרי שחלה בקורונה..הוא החלים אבל נשאר עדיין על הפנים ופשוט נפטר
המחלה הזאת קשה ונכון שאי אפשר לדעת מה יהיה עם החיסון בעתיד אבל זה מה שיש כרגע עם נגיף קטלני..

הגרף הזה מראה שהחיסון מגן מפני מחלות כליות? לא הגזמנו? מאיפה הוא שואב את המידע? יש מחקרים על זה?

ולבסוף, אחד הדברים המעניינים שפגשתי Your Health Care May Kill You: Medical Errors - PubMed
משוער שאנחנו יודעים פחות מ10% ממקרי המוות של רשלנות רפואית. אם ככה זה מכניס את זה כמעט למקום הראשון של סיבות מוות בעולם. זה רק שופך קצת אור איך מידע מסוים יכול להיות מוסתר כשמידע אחר מופץ.
כמה אנשים באמת חולים מהחיסון או נפגעו מזה? זה לא נבדק ומדווח מספיק, או לא ידוע עדיין לציבור שחלק מבדיקה שלא הסתיימה. אם פחות מ10% מהנפגעים מהחיסון מגיעים לאוזניים שלנו, יש סיבה לחשוש שהחיסון יותר מזיק אפילו מהווירוס שלמה היא יוצרה.

אני לא יודע כמה שקיפות יש עם החיסונים, וכמה המחקרים והמעקבים מדויקים. אבל יש רצון חזק לחסן, והתעלמות רפואית מנפגעי החיסון שאני מכיר.

אשכרה מנתחים מתים לראות אם לקורונה יש קשר למוות שלהם, אבל לא עושים את זה למחוסנים.
בבקשה יש במאמר כמה מחקרים על תופעות לוואי של החיסונים המוכרים:
מה אנחנו יודעים על תופעות ארוכות טווח לאחר תחלואה או חיסונים? – מדעת

ועל יעילות החיסונים הללו אין עוררין שתודות להן מחלות כמו פוליו כמעט ונעלמו מחיינו (כמה זנים מסוכנים נכחדו לחלוטין!).

וממה שאני רואה לא תשכנע גם עוד 50 שנה שגם אז כבר יהיה מחקר בנושא אז באמת אם אתה נהנה סתם להתווכח באמת שזה מיותר.

מצחיק שאם חלילה מישהו מהקרובים שלך יצטרך ניתוח לב או מוח אתה תלך לרופא הכי מומחה בארץ ותעשה בדיוק מה שהוא אומר לך לעשות. אבל בנושא של מגיפה שזה לא רק לקרובים שלך אלא של רבים ואחרים מעמך ושצריך להיזהר פי כמה וכמה מאחר וזה מדבק אתה בוחר לשים פס ענק על דעת המומחים ביותר בתחום ועושה ככל העולה על רוחך.

נערך לאחרונה:

הגרף לא מראה על מה החיסון מגן, הוא מראה סטטיסטיקה. סביר להניח שהמס' השלילי הקטן במחלת כליה אצל מתחסנים נמצא בטווח הפיזור הנורמלי, שהרי מדובר במס' קטן. דהיינו, זו "שגיאה אקראית", דבר שיש כמעט בכל מדידה סטטיסטית. לעומת זאת, אצל חולים, מס' הסובלים ממחלת כליה הוא גבוה מאוד, כך שלא סביר שמדובר בתוצאה מקרית.
במדע אמפירי אי אפשר לצפות לדיכוטומיה מוחלטת, תמיד יהיו את אלו שמעשנים וחיים עד גיל 120 ואת אלו שלא מעשנים ונפטרו מסרטן ריאות בגיל 40. לכן נזהרים ומסיקים מסקנות מסטטיסטיקה על פני הרבה מקרים ולא ממקרים בודדים וגם את זה צריך לעשות בזהירות.

אתה ממשיך אגב לפספס את הנקודה המאוד טריוויאלית שאם חיסון, כל חיסון, היה אפילו טיפה קרוב ללהיות מזיק כמו המחלה שהוא מגן ממנה, זה היה ניכר בנתוני תמותה וחולי. זה לא משנה בכלל על כמה אחוז רשלנות רפואית אנחנו יודעים, יש נתונים שלא תלויים בידע שלנו על גורמי הנזק, למשל - מס' המתים הכללי. ראינו במגיפה הנוכחית שהוא עלה ביחס לשנים קודמות (קישור) במדינות שחטפו קשה מהקורונה ואז חזר לנורמה כשהתחילו לחסן (ארה"ב למשל). כך גם יש עוד הרבה נתונים סטטיסטיים אחרים שאפשר לבחון במנותק מהידיעה שלנו את מקור הנזק - תמותת ילדים, תמותה עודפת, תוחלת חיים, סוג הפניות למע' הבריאות וכו'. כל אלה השתנו והשתפרו בצורה משמעותית מאז שהפכנו לחברה מחוסנת באופן שלא מותיר מקום לספק. אלא אם כן אתה חובב תיאוריות קונספירציה חובקות עולם כמובן.

בבקשה יש במאמר כמה מחקרים על תופעות לוואי של החיסונים המוכרים:
מה אנחנו יודעים על תופעות ארוכות טווח לאחר תחלואה או חיסונים? – מדעת
מאוד מחכים, תודה.
מצחיק שאם חלילה מישהו מהקרובים שלך יצטרך ניתוח לב או מוח אתה תלך לרופא הכי מומחה בארץ ותעשה בדיוק מה שהוא אומר לך לעשות. אבל בנושא של מגיפה שזה לא רק לקרובים שלך אלא של רבים ואחרים מעמך ושצריך להיזהר פי כמה וכמה מאחר וזה מדבק אתה בוחר לשים פס ענק על דעת המומחים ביותר בתחום ועושה ככל העולה על רוחך
רק אם נשתכנע שהניתוח חיוני.
אני גם שמתי "פס" על המומחים הכי גדולים בארץ בנוגע לקרוהן שלי, אחרי שהשתכנעתי שעם כל הכוונות הטובות, הפיתרון שלו לא איתם.

זה לא בקטע רע, אני רוצה להבין מאדם שמצליח להסביר היטב את דעתו אחרי ששמע היטב את החששות שלי.
הגרף לא מראה על מה החיסון מגן, הוא מראה סטטיסטיקה. סביר להניח שהמס' השלילי הקטן במחלת כליה אצל מתחסנים נמצא בטווח הפיזור הנורמלי, שהרי מדובר במס' קטן. דהיינו, זו "שגיאה אקראית", דבר שיש כמעט בכל מדידה סטטיסטית. לעומת זאת, אצל חולים, מס' הסובלים ממחלת כליה הוא גבוה מאוד, כך שלא סביר שמדובר בתוצאה מקרית.
במדע אמפירי אי אפשר לצפות לדיכוטומיה מוחלטת, תמיד יהיו את אלו שמעשנים וחיים עד גיל 120 ואת אלו שלא מעשנים ונפטרו מסרטן ריאות בגיל 40. לכן נזהרים ומסיקים מסקנות מסטטיסטיקה על פני הרבה מקרים ולא ממקרים בודדים וגם את זה צריך לעשות בזהירות.

אתה ממשיך אגב לפספס את הנקודה המאוד טריוויאלית שאם חיסון, כל חיסון, היה אפילו טיפה קרוב ללהיות מזיק כמו המחלה שהוא מגן ממנה, זה היה ניכר בנתוני תמותה וחולי. זה לא משנה בכלל על כמה אחוז רשלנות רפואית אנחנו יודעים, יש נתונים שלא תלויים בידע שלנו על גורמי הנזק, למשל - מס' המתים הכללי. ראינו במגיפה הנוכחית שהוא עלה ביחס לשנים קודמות (קישור) במדינות שחטפו קשה מהקורונה ואז חזר לנורמה כשהתחילו לחסן (ארה"ב למשל). כך גם יש עוד הרבה נתונים סטטיסטיים אחרים שאפשר לבחון במנותק מהידיעה שלנו את מקור הנזק - תמותת ילדים, תמותה עודפת, תוחלת חיים, סוג הפניות למע' הבריאות וכו'. כל אלה השתנו והשתפרו בצורה משמעותית מאז שהפכנו לחברה מחוסנת באופן שלא מותיר מקום לספק. אלא אם כן אתה חובב תיאוריות קונספירציה חובקות עולם כמובן.
אני באמת לא מבין מספיק בסטטיסטיקות, תודה על ההסבר.

אני לא חושב שאני אפגע מהחיסון או מקורונה, אני פשוט לא רוצה לנקוט בצעד של חיסון עד שאהיה בטוח בה. ומכיוון שאבא שלי נפגע מהחיסון, זה קצת מדאיג. אני מעדיף לא לפעול כרגע כי יש לי את הפריווילגיה הזאת. אם הייתי בקבוצת סיכון, יש מצב גדול שהייתי מתחסן.

יהיה, לצערי יהיה. המדינה הזו על מסלול התרסקות כבר ממזמן. חיל האוויר חזק והייטק איכותי רק מטשטש את פני העתיד. 30-40 שנים ונהיה עוד אחת ממדינות ערב ההרוסות.
איננשלה שאני טועה.
לא צריך אינשאללה חבר, אתה בטוח טועה

לא בעד לא להתחסן אבל גם לא בעד מה שהחליטו עם החיסון השלישי - קיצרו את התו הירוק למי שעשה 2 חיסונים בכמה חודשים וכדי לחדש חייב עוד חיסון\להידבק ולהחלים.
הסיבה העיקרית שכנראה אעשה את השלישי במועד מוקדם יותר משציפיתי תהיה שאם לא אעשה לא אוכל להכנס למוסד הלימודים בתחילת השנה אחרי החגים... לא כל כך אכפת לי לעשות אותו אבל הדרך שלא עומדים ב"הסכמים" ממש מחליאה אותי.

יש לי הרבה בני משפחה מחוסנים ובריאים, אני לא חושב שהחיסון מסוכן לי, אבל אני מעדיף להמתין עד שאהיה בטוח לגמרי בבטיחות שלו, עד אז, אני מוכן להתמודד עם הקורונה.
זה מעניין, כי מה אתה יודע על הקורונה?
אולי היא תפגע לך בזרע עשור מהיום?

ובמעבר חד למטרת הומור,
דיברתי עם בחור לפני כמה ימים שאמר לי שהקורונה נוצרה במטרה לדלל את האוכלוסייה, וגם החיסון, כי הוא פוגע בזרע.
ושכמובן העלימו את האנשים שיודעים על כך, ונגד.
הסיבה שהתחילו לחסן דווקא מבוגרים, היא כדי להראות שאין עם זה שום בעיה, כי באמת אין, למעט הפגיעה בזרע, מה שידפוק דווקא את הצעירים, מה שטוב להם.
וסיים בכך, שצריך להיות "עוואר" רציני בשביל לא לראות את זה.

טוב, גאון הוא אדם שיודע לפגוע במטרה שאיש אחר לא רואה.

זה מעניין, כי מה אתה יודע על הקורונה?
אולי היא תפגע לך בזרע עשור מהיום?
הכל תלוי בהסתכלות שלנו על ווירוסים וחיסונים בכללי.
ההסתכלות שלי על חיסונים בכללי היא לא סומכת מידי, ואמנם החיסון של הקורונה נשמע בטוח בהרבה, (אם תקרא את הרכיבים שיש בה), אבל זה עדיין לא מספיק שאלך על זה.
לווירוסים בלי סיכון רציני, אני מעדיף לקבל ובכך להתחסן, כמו חצבת ואבעועות רוח.
הרי אפשר להתחסן על ידי קבלת הווירוס בהזרקת תא מגוף של בעל חי חולה מוקף בחומרים משמרים שונים. ואפשר להתחסן על ידי הדבקות בנגיף.
שניהם מונעים הדבקה חוזרת, אז לא איכפת לי.
ובמעבר חד למטרת הומור,
דיברתי עם בחור לפני כמה ימים שאמר לי שהקורונה נוצרה במטרה לדלל את האוכלוסייה, וגם החיסון, כי הוא פוגע בזרע.
ושכמובן העלימו את האנשים שיודעים על כך, ונגד.
הסיבה שהתחילו לחסן דווקא מבוגרים, היא כדי להראות שאין עם זה שום בעיה, כי באמת אין, למעט הפגיעה בזרע, מה שידפוק דווקא את הצעירים, מה שטוב להם.
וסיים בכך, שצריך להיות "עוואר" רציני בשביל לא לראות את זה.
אני לא יודע איזה קונספירציה נכונה ואיזה לא. כמו שאומרים, הקונספירציה הראשונה היה של נוח בנוגע למבול, עד שזה בעצם קרה.

מה שכן, יש לי 3 אחיינים שנולדו בתקופת הקרונוה, 2 מהם להורים מחוסנים, ושניהם התאשפזו עם בעיות נשימה. ואמרו להם שיש הרבה תינוקות עם בעיות נשימה בתקופה הזאת.
ברוך ה', הילד שלא התחסן מרגיש מצויין.

בסופו של דבר יהיו דעות גם מקצועיות לכאן ולכאן, עליך להחליט בשביל עצמך.

מתנגדי החיסונים לא קוראים מספיק לעומק את הספרות המקצועית שמראה תועלת גדולה בחיסון ומעט מאוד סיכון, הם טוענים שזה לא נבדק מספיק זמן, אבל זה נכון לגבי כמעט כל דבר, גם ניתוחי עיניים לא נבדקו מספיק זמן ואנשים עושים ניתוחי עיניים. ובהינתן המבנה של החומר , ההבנה המדעית שלו , הסיכון מהמחלה כל כל הרבה יותר גבוה מאשר מהחיסון שהפחד פשוט לא פרופורציונלי .
נאמר על ידי דוקטור קירה רדינסקי ואני לחלוטין מסכים איתה .

מתנגדי החיסונים לא קוראים מספיק לעומק את הספרות המקצועית שמראה תועלת גדולה בחיסון ומעט מאוד סיכון, הם טוענים שזה לא נבדק מספיק זמן, אבל זה נכון לגבי כמעט כל דבר, גם ניתוחי עיניים לא נבדקו מספיק זמן ואנשים עושים ניתוחי עיניים. ובהינתן המבנה של החומר , ההבנה המדעית שלו , הסיכון מהמחלה כל כל הרבה יותר גבוה מאשר מהחיסון שהפחד פשוט לא פרופורציונלי .
נאמר על ידי דוקטור קירה רדינסקי ואני לחלוטין מסכים איתה .
תומכי חיסונים לא בודקים מספיק לעומק את רמת הסיכון מהחיסון ומהנגיף.

יש מעט מאוד סיכונים מנגיף הקורונה, והרבה סיכונים מהחיסון. ורמת היעילות של החיסון היום נמוך מאוד.

כיף לכתוב את הדעה של ציבור בפורום בלי קשר סתם ככה:37mv:

ורמת היעילות של החיסון היום נמוך מאוד.
נמוך מאוד? יש פער רציני בפיתוח מחלה קשה בין אנשים לא מחוסנים לבין מחוסנים. הבעיה בחיסון שאין לו יעילות לטווח רחוק של חצי שנה ומעלה, אבל להגיד שהיעילות שלו נמוכה מאוד זה שקר.

נמוך מאוד? יש פער רציני בפיתוח מחלה קשה בין אנשים לא מחוסנים לבין מחוסנים. הבעיה בחיסון שאין לו יעילות לטווח רחוק של חצי שנה ומעלה, אבל להגיד שהיעילות שלו נמוכה מאוד זה שקר.
מילה אחת בשבילך, אומן.
והמבין יבין.

כן, חלק לא קטן מהם סטלנים שמזייפים תעודת חיסון/בדיקות שליליות.
אבל לגבי הכיוון שאתה חותר אליו - זה לא אומר כלום ולא משקף את כלל האוכלוסיה. חשבת אולי שרובם אוכלוסיה צעירה שיש מצב שכבר נדבקה? אני מבין שאתה לא חובב סטטיסטיקה, אבל יש נתונים שמגובים במספרים ויש השערות.
ואתה עדין בהשערות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית