הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו לא מובן לי

יש כמה דברים שיש לי בראש רציתי לשאול אם נכונים במידה ולא אם מישהו יכול לתקן אותי.
טרן לא נועד לעלייה במסה. טרן מעלה בכוח ושומר על מסת שריר בחיטוב ? עכשיו טרן הוא לא אנדרוגני בכלל אז יש ירידה בחשק המיני ואין המרה לאסטרוגן ובגלל זה אי אפשר לעלות במסת שריר בגלל שלאסטרוגן יש גם חלק חשוב בבניית מסת שריר.
שאלה נוספת: האם לוקחים proviron בסייקל של טרן ? פרווירון זה DHT טהור וזה בעצם כל תופעות הלוואי של DHT וזה בעצם מה שחסר לנו בטרן לא ?
שאלה נוספת: אם טסט הוא הסטרואיד הכי חזק אז למה לשלב עוד חומרים ? למה פשוט לא להעלות את המינון ל700-1000 ?
איציק..איך אתה במטבח?
נראה לי אתה אלוף בסלטים
מת לטעום סלט שלך

שאלה נוספת: אם טסט הוא הסטרואיד הכי חזק אז למה לשלב עוד חומרים ? למה פשוט לא להעלות את המינון ל700-1000 ?

שאלה: איך לקחת עוד ועוד טסט יעזור לך להיראות יבש יותר? הנה לך סיבה להכניס לסייקל חומר שעוזר קוסמטית כמו מסטרון. זו רק דוגמה אחת, אני בטוח שמפה תוכל לקחת את זה לעוד מקומות.

לגביי שאר השאלות שלך אחי 🙁
איציק..איך אתה במטבח?
נראה לי אתה אלוף בסלטים
מת לטעום סלט שלך

צחקתי בקול שתדע.

שאלה: איך לקחת עוד ועוד טסט יעזור לך להיראות יבש יותר? הנה לך סיבה להכניס לסייקל חומר שעוזר קוסמטית כמו מסטרון. זו רק דוגמה אחת, אני בטוח שמפה תוכל לקחת את זה לעוד מקומות.

לגביי שאר השאלות שלך אחי 🙁

צחקתי בקול שתדע.
מאסטרון הרבה יותר מסטרואיד קוסמטי אנשים חושבים שהם מקבלים ממנו רק פלוס קוסמטי אבל האמת שזה אחלה חומר לעלות
איתו נקי ללא המרה כמעט לאסטרוגן וגם מעלה לבידו בצורה רצינית כנל הכוח שמקבלים ממנו זה טעות לחשוב שהוא רק ״מקשיח״

מאסטרון הרבה יותר מסטרואיד קוסמטי אנשים חושבים שהם מקבלים ממנו רק פלוס קוסמטי אבל האמת שזה אחלה חומר לעלות
איתו נקי ללא המרה כמעט לאסטרוגן וגם מעלה לבידו בצורה רצינית כנל הכוח שמקבלים ממנו זה טעות לחשוב שהוא רק ״מקשיח״

הבאתי לו רק דוגמה אחת לשימוש בחומר שהוא לא טסט למטרה מסויימת. מסטרון אכן אחלה חומר ולא רק בגלל האפקט הקוסמטי (שגם ככה נראה לעין רק בא״ש נמוך מאוד).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית