עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחח וואי אחי נשבע לך שרציתי לתייג אותך ומשום מה זה לא מצא אותך כשניסיתי דרך הטלפון.
אבל הוא נראה לי טרול. אם הוא שואל שאלות כאלו אחרי "מחקר" שעשה, אז באמת שהוא לא יודע כלום.
אם תעשה בדיקה בפורום אתה תמצא את כל התשובות לשאלות שלך.היי רציתי לשאול לגבי mk677 הבנתי שאפשר לקחת את זה לתקופה של 4-6 שבועות השאלה שלי האם צריך לעשות בדיקות דם לפני ואחרי או רק אחרי ?
והאם צריך pct ?
״מחקר: קראתי באיזה פורום וראיתי סרטון וחצי ביוטיוב״אבל הוא נראה לי טרול. אם הוא שואל שאלות כאלו אחרי "מחקר" שעשה, אז באמת שהוא לא יודע כלום.
לא צריך להריץ לתקופה כדי לקבל ממנו תועלת רצינית בדומה לghדפוק אותו 6 שבועות באהבה
היי רציתי לשאול לגבי mk677 הבנתי שאפשר לקחת את זה לתקופה של 4-6 שבועות השאלה שלי האם צריך לעשות בדיקות דם לפני ואחרי או רק אחרי ?
והאם צריך pct ?
קפטן קראנץ'-לאלה שמפחדים ממחטיםטריקס
קשקוש אחי. ה-GH בשבוע 6+ אתה מתחיל לראות תוצאות. ה-MK העבודה שלו יותר דומה ל IGF שעובד מיידי. בחודש הראשון רעב בלתי נשלט הרבה אוכל הרבה גדילה ואז רגיעה....לא צריך להריץ לתקופה כדי לקבל ממנו תועלת רצינית בדומה לgh
אמרת שב6+ רואים תוצאות ובמקביל אמרת שאחרי חודש רגיעהקשקוש אחי. ה-GH בשבוע 6+ אתה מתחיל לראות תוצאות. ה-MK העבודה שלו יותר דומה ל IGF שעובד מיידי. בחודש הראשון רעב בלתי נשלט הרבה אוכל הרבה גדילה ואז רגיעה....
וואלה אהבתי איך שאתה עונה יש את הפורום הזה בשביל כנראה אתה חסר הבנה הפורום נבנה בשביל אנשים כמונים שלא מבינים…
קפטן קראנץ'-לאלה שמפחדים ממחטים
בוא נהיה חבריםקפטן קראנץ׳ חמאת בוטנים זה חצי אורגזמה.
הוא ענה לך בצורה כזו מכיוון שכול מה שצריך לעשות כדי למצוא תשובה לשאלה שלך זה סך הכול להריץ חיפוש פשוט בפורום ויקפצו לך המון תוצאות של אשכולות דומים לשלך .וואלה אהבתי איך שאתה עונה יש את הפורום הזה בשביל כנראה אתה חסר הבנה הפורום נבנה בשביל אנשים כמונים שלא מבינים…
אני עברתי על סרטונים מחקרים
סהכ שאלתי כדי להיות בטוח ואולי לקבל עצה מאנשים עם ניסיון עצוב שככה התשובה שלך …
אתה כבר שאלת פה את השאלה הזאת לפני שבוע ולפני שבוע מישהו אחר שאל את אותה השאלה ולפניו עוד מישהו.וואלה אהבתי איך שאתה עונה יש את הפורום הזה בשביל כנראה אתה חסר הבנה הפורום נבנה בשביל אנשים כמונים שלא מבינים…
אני עברתי על סרטונים מחקרים
סהכ שאלתי כדי להיות בטוח ואולי לקבל עצה מאנשים עם ניסיון עצוב שככה התשובה שלך …
חשבתי שאנחנו כבר 😭בוא נהיה חברים
אז בואי נעלה שלב ביחסיםחשבתי שאנחנו כבר 😭
אז בואי נעלה שלב ביחסים
הינניחיכיתי שתציע