הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mk677

JjwdmDl

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
8
6
1
היי רציתי לשאול לגבי mk677 הבנתי שאפשר לקחת את זה לתקופה של 4-6 שבועות השאלה שלי האם צריך לעשות בדיקות דם לפני ואחרי או רק אחרי ?
והאם צריך pct ?

@IV
@JewTRT
אתה מבין מה הולך פה ???
עכשיו לך תתחיל לרשום ולהסביר הכל
חחחחח וואי אחי נשבע לך שרציתי לתייג אותך ומשום מה זה לא מצא אותך כשניסיתי דרך הטלפון.

מבין אותך חחח וואלה אין לי כוח אפילו להתחיל להסביר.

היי רציתי לשאול לגבי mk677 הבנתי שאפשר לקחת את זה לתקופה של 4-6 שבועות השאלה שלי האם צריך לעשות בדיקות דם לפני ואחרי או רק אחרי ?
והאם צריך pct ?
אם תעשה בדיקה בפורום אתה תמצא את כל התשובות לשאלות שלך.
אם יש לך MK מקורי ואתה תשתמש רק בוא בלי חומר בסיס טסט' בזריקות אתה לא צריך שום PCT .
אם אין לך MK מקורי (חברה בעלת שם שיש לה אמא ואבא) זה יכול להיות גם דיבול בפנים ואז אתה כן צריך PCT 😉
דפוק אותו 6 שבועות באהבה

והאם צריך pct ?

בדיקות דם עושים ביום ה 17 לשימוש, אחריי שהשמש שוקעת. בנוסף מומלץ לתסף את ה mk עם חלב ללא לקטוז וקורנפלקס טריקס להגברת האפקט.

וברצינות, תריץ חיפוש בפורום פתחו איזה 10 נושאים על זה בחודש האחרון.

לא צריך להריץ לתקופה כדי לקבל ממנו תועלת רצינית בדומה לgh
קשקוש אחי. ה-GH בשבוע 6+ אתה מתחיל לראות תוצאות. ה-MK העבודה שלו יותר דומה ל IGF שעובד מיידי. בחודש הראשון רעב בלתי נשלט הרבה אוכל הרבה גדילה ואז רגיעה....

קשקוש אחי. ה-GH בשבוע 6+ אתה מתחיל לראות תוצאות. ה-MK העבודה שלו יותר דומה ל IGF שעובד מיידי. בחודש הראשון רעב בלתי נשלט הרבה אוכל הרבה גדילה ואז רגיעה....
אמרת שב6+ רואים תוצאות ובמקביל אמרת שאחרי חודש רגיעה
רגיעה = מפסיק להיות תוצאות או מפסיק בתחושת רעב ועדיין יש אפקט סטייל igf?

• פותח/ת השרשור
@JewTRT
אתה מבין מה הולך פה ???
עכשיו לך תתחיל לרשום ולהסביר הכל
וואלה אהבתי איך שאתה עונה יש את הפורום הזה בשביל כנראה אתה חסר הבנה הפורום נבנה בשביל אנשים כמונים שלא מבינים…
אני עברתי על סרטונים מחקרים
סהכ שאלתי כדי להיות בטוח ואולי לקבל עצה מאנשים עם ניסיון עצוב שככה התשובה שלך …

וואלה אהבתי איך שאתה עונה יש את הפורום הזה בשביל כנראה אתה חסר הבנה הפורום נבנה בשביל אנשים כמונים שלא מבינים…
הוא ענה לך בצורה כזו מכיוון שכול מה שצריך לעשות כדי למצוא תשובה לשאלה שלך זה סך הכול להריץ חיפוש פשוט בפורום ויקפצו לך המון תוצאות של אשכולות דומים לשלך .
בכול מקרה, עזוב אותך מmk באמת חבל על כספך מה גם שרוב הסיכויים שלא תיפול על mk אמיתי ורוב הסיכויים זיוף עם משהו אחר בפנים..במקרה הטוב בשבילך אבקת סוכר,במקרה הפחות טוב דיבול..

אתה כבר שאלת פה את השאלה הזאת לפני שבוע ולפני שבוע מישהו אחר שאל את אותה השאלה ולפניו עוד מישהו.
פאק... כל אשכול שלישי פה זה על mk677

ובכולם אותה שאלה ואותה התשובה.

בא...
תוך 35 יום לא תהפוך להיות גורילה ולא יקרה לך כלום.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית