הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mk677

JjwdmDl

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
8
6
1
אשמח לדעת אם מישהו מכיר אחת מן החברות
והאם זה מקורי או לא

קבצים מצורפים

• 47D90B36-5588-400A-B514-BAFD106702A1.png
    47D90B36-5588-400A-B514-BAFD106702A1.png
    KB 342.8 · צפיות: 447
  • 704D244A-B8B3-48A6-BA32-506A4E303FDE.jpeg
    704D244A-B8B3-48A6-BA32-506A4E303FDE.jpeg
    KB 104.6 · צפיות: 249
בת הזוג שלי הריצה קלן של פרפל פלטינום ועבד.
החברה הראשונה לא מכיר ולא סומך על מוצרים שרצים בטיק טוק.

נערך לאחרונה:
Spider sarms חח איזה שמות הם דופקים למוצרים ..הראשון זיוף קליל..השני יש מצב טוב, אני אישית על טסט של פיור ועובד פצצה

בת הזוג שלי הריצה קלן של פרפל פלטינום ועבד.
החברה הראשונה לא מכיר ולא סומך על מוצרים שרצים בטיק טוק.

איך השפיע עליה אחי?
פשוט יש לי בת זוג שמנסה לרדת במשקל והולך לה קשה וכל הזמן שואלת אותי מה אפשר כדי לזרז את התהליך.

איך השפיע עליה אחי?
פשוט יש לי בת זוג שמנסה לרדת במשקל והולך לה קשה וכל הזמן שואלת אותי מה אפשר כדי לזרז את התהליך.

עבד סבבה לגמריי, אבל בכנות אחי זה מיותר. אם הבת זוג שלך לא מצליחה לרדת במשקל אז סביר להניח שקלן לא הפתרון כי יש שם בעיה עמוקה יותר. הפתרון הכי טוב יהיה להוסיף אירובי או לצמצם קלוריות. קלן לא יעזור אם היא לא בגרעון ואם היא כן בגרעון אז היא צריכה לרדת במשקל.

נ.ב
אם אתה צריך מקור נורמלי שתהיה בטוח שזה אמיתי
Science.bio

משם הייתי מזמין הכל.
כרגע על הGHK-Cu שלהם.

אם תרצה קופון תגיד לי יש לי אחד שאני משתמש כל פעם שאני מזמין

נ.ב
אם אתה צריך מקור נורמלי שתהיה בטוח שזה אמיתי
Science.bio

משם הייתי מזמין הכל.
כרגע על הGHK-Cu שלהם.

אם תרצה קופון תגיד לי יש לי אחד שאני משתמש כל פעם שאני מזמין
אשמח לקופון יש לי מתאמנים שמזמינים משם קבוע הם ישמחו ממש
אשמח לדעת אם מישהו מכיר אחת מן החברות
והאם זה מקורי או לא
מהכרות אישית עם ״החברה״ לא הייתי מתקרב לפיור גם אם ישלמו לי על זה.

אשמח לקופון
תרשם לניוזלטר שלהם יש להם לפעמים מבצעים
קופון שיש כל הזמן של 10 אחוז זה dc10
בחגים כמו xmas וכאלה יש להם 25 אחוז הם שולחים קוד קופון בניוזלטר למייל או שתחפש, לפעמים יש בלק פריידי וכאלה ואז ייתכן מחירים אף יותר טובים וכמובן תעשה קנייה משותפת במידת האפשר כדי לעבור את הרף הנדרש עבור משלוח חינם, בהצלחה, וכמובן יש את הסיכון שייתפס או שיבקשו קבלה במכס, לא כדי להחרים לך את החומר אלא כדי לקחת לך 'מס' מנסיון של חבר, לא כיף אבל שחררו לו את החבילה אחרי 'קנס' מסוים לאחר שראו שמחיר החבילה מעל 75 דולר, וייתכן שזה יגיע בלי לעבור במכס, כמו כן יש אתרים וחברות אחרים אבל זה לא המקום לדון במקורות
יש לראות תגובה זו כאנקדוטה עבור הזמנה מחו"ל של כל מוצר המותר בייבוא, ט.ל.ח

אשמח לקופון יש לי מתאמנים שמזמינים משם קבוע הם ישמחו ממש

מהכרות אישית עם ״החברה״ לא הייתי מתקרב לפיור גם אם ישלמו לי על זה.
Nabet2410

קופון שעובד לי כל הזמן אני תמיד משתמש בו.

ותרשם לניוזרלטר שלהם כמו שאמרו מעלי, יש להם כל חג מבצעים או מבצעים רנדומליים כאלה שהם שולחים קופונים של 25/30% הנחה

Nabet2410

קופון שעובד לי כל הזמן אני תמיד משתמש בו.

ותרשם לניוזרלטר שלהם כמו שאמרו מעלי, יש להם כל חג מבצעים או מבצעים רנדומליים כאלה שהם שולחים קופונים של 25/30% הנחה
לא בשבילי לא מתחבר לכל הסארמס אבל אעביר את זה הלאה תודה 🙌

למה, מה רע בפיור?
זה מה ששאלתי אותו גם אבל הוא לא מעוניין להרחיב על הנושא..סבבה מכבד אותו. בכול מקרה פיור זה לא הטופ של האנדרגראונד בוא נגיד זאת ככה..אישית אני על טסט שלהם ועובד..אבל סיימתי את הויאל וככל הנראה לא אקנה שוב פיור בגלל דעות שליליות עליהם אעדיף להימנע

זה מה ששאלתי אותו גם אבל הוא לא מעוניין להרחיב על הנושא..סבבה מכבד אותו. בכול מקרה פיור זה לא הטופ של האנדרגראונד בוא נגיד זאת ככה..אישית אני על טסט שלהם ועובד..אבל סיימתי את הויאל וככל הנראה לא אקנה שוב פיור בגלל דעות שליליות עליהם אעדיף להימנע

דווקא יש לי חבר שהשתמש בmk שלהם וסיפר שחווה נפילת סוכר עצבנית.. מעניין אם לג'יט או לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית