הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה קורה אחרי דיאטה של 186 ק”ג

יש עליו סרט שלם איך הוא יוצא לדייטים וכו' כי הוא בן 24 משהו כזה ועדיין היה בתול

הוא עשה ניתוח להסרת עור עודף, הסירו לו 25 ק"ג של עור עודף אבל עדיין יש לו מעט וכולו צלקות, הוא מאמן אישי

יכול להיות שאני מבלבל אותו עם מישהו אחר אבל אני זוכר שראיתי גם שינוי כזה ממש שמן לרזה ומרזה הוא
העלה מסת שריר נכבדה ונראה מעולה.

יכול להיות שאני מתכוון למישהו אחר ואני מבלבל.

יכול להיות שאני מבלבל אותו עם מישהו אחר אבל אני זוכר שראיתי גם שינוי כזה ממש שמן לרזה ומרזה הוא
העלה מסת שריר נכבדה ונראה מעולה.

יכול להיות שאני מתכוון למישהו אחר ואני מבלבל.
ניראה לי שאני יודע על מה אתה מדבר... שבהתחלה היה לו מלא עור עודף ואז הוא פיתח מסת שריר והשלים פערים...אבל זה באמת ניראה רע...נישאר לו עור עודף אחרי הניתוח?

אני זוכר שראיתי איזה סירטון עליו. הוא שלח בקשה לתחנת טלוויזיה שיעזרו לו לרדת במשקל והם שלחו אליו מדריך כושר שעבר לגור איתו גם.

ואני חשבתי שלי נשאר עור עודף מה24 קילו שהורדתי בגיל 16 :X

מכיר את זה מאיפה שהו

אותי קרעו התגובות שם חח...

אנונימי אמר/ה...
בטח שיהיו לו כל הכפלים האלה, הוא עשה ניתוח להסרת שומן..מה אתה מצפה??

ספיררררררררררררררררררר אמר/ה...
ואי חחחחחחחחחחחחחח איך רואים שזה תחפושת
אחח אחח .

אנונימי אמר/ה...
איזה מפגר!!
בטח רק עשה דיאטה באוכל ולא עשה ספורט ..
חעחעחחע 😃
אבל מפחיד \=

אנונימי אמר/ה...
1.זה לא אמיתי
2.שאיבת שומן לא עושה אנשים שמנים לרזים

אנונימי אמר/ה...
חח אל תקנו את זה.. [:
זה ניתוח להסרת שומן, אם הוא ירד נורמאלי במשקל זה יראה נורמאלי.
באמת עדיף שישאר שמן.

---------- התגובה התווספה ב 13:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:51 ----------

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה כמו אלה של לרדת בגדול - או משהו כזה שלוקחים אנשים של כמעט 200 קילו ומביאים אותם תוך חודשים ל80-90 - אחר כך כבר מפסיקים לצלם אותם בלי חולצות.

אני זוכר שאפילו ברגליים ובייחוד באיזור הבירכיים היו קפלים.

זה באמת מצב של להישאר עם הזין ביד

בגי שואו (WWE)גם שוקל ככה בערך אולי פחות 30-50 קילו אבל הוא נראה פי 10000 יותר טוב ממה שהבחור הזה היה!!

---------- התגובה התווספה ב 16:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:52 ----------

ויש גם אותו

בגלל שלביג שואו יש מסת שריר ענקית.. ולבחור הזה הייתה מסת שריר מאוד קטנה יחסית למשקל גוף שלו.

בכל מקרה, כל הכבוד לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית