עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל למהוואי שאוורמה עם קוטג!
😋🍴
המבורגר מתוך מה שכתבת אבל אם תוסיף שווארמה אני אשנה את הבחירה
פנקייק.
הסבר מושלם שפותר את הוויכוח בין פיצה להמבורגר 👏-פיצה, טובה ככל שתהיה, היא עדיין תהיה פיצה ותמצה את הפוטנציאל שלה די מהר מבחינת טעם. (נקרא לה מתאמן טבעי)
-בשר, או המבורגר לצורך העניין, אפשר להגיע לרמות טעם מפה ועד הודעה חדשה, הפוטנציאל עצום. (מתאמן על חומרים לצורך העניין)
תתפלא כמה פיצה יכולה להיות טעימה. אני אכלתי פיצות מוזרקות.פיצה, טובה ככל שתהיה, היא עדיין תהיה פיצה ותמצה את הפוטנציאל שלה די מהר מבחינת טעם. (נקרא לה מתאמן טבעי)
אתה כנראה אוהב פיצה והמבוגר באותה מידה אז הגיוני.בוא אגיד לך מה הבעיה הפילוסופית בויכוח עתיק היומין בין פיצה להמבורגר.
ככלל, לעשות השוואה בין פיצה לבשר זה לא חוקי.
-פיצה, טובה ככל שתהיה, היא עדיין תהיה פיצה ותמצה את הפוטנציאל שלה די מהר מבחינת טעם. (נקרא לה מתאמן טבעי)
-בשר, או המבורגר לצורך העניין, אפשר להגיע לרמות טעם מפה ועד הודעה חדשה, הפוטנציאל עצום. (מתאמן על חומרים לצורך העניין)
בקיצור, אם תאכל את ההמבורגר הכי טוב בעולם אל מול הפיצה הכי טובה בעולם ההמבורגר ינצח בהכרח.
לא כוחות.
בארץ- המבורגר
באיטליה-פיצהההההההההההה
בלי שום ספק הפיצה הכי טובה שאכלתי הייתה באיטליה. והגלידה שם זה חלום (וגם הגבינות, והפרשוטו והקפה.. הכל היה לי טעים שם)
תיקון לדונאר הטורקיאבל למה
אם כבר דיונר (אפשר להגיד שווארמה עם רוטב יוגורט פשוט:saliva:)
האמתי אני יותר התכוונתי לדיונר בבולגריה, אין מושג איך רושמים את זה בבולגרית אז רשמתי ככהתיקון לדונאר הטורקי
בתורכיה הם מוסיפים בשר טחון בין שכבות העוף/כבש/פרגית.
שלא כמו אצלנו בארץ שזה נטו עוף
עוד מעדן הוא הגירוס היווני