הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר ניסיון

סקר ניסיון - הכי טעים לי:

• פיצה

הצבעות: 12 29.3%
  • המבורגר

הצבעות: 21 51.2%
  • חטיפים מלוחים זה החיים

הצבעות: 0 0.0%
  • סוכריות גומי

הצבעות: 2 4.9%
  • אני טבעונית ולוחמת צדק חברתי

הצבעות: 6 14.6%

• סה"כ מצביעים
    41
  • פותח/ת השרשור
בוא אגיד לך מה הבעיה הפילוסופית בויכוח עתיק היומין בין פיצה להמבורגר.

ככלל, לעשות השוואה בין פיצה לבשר זה לא חוקי.

-פיצה, טובה ככל שתהיה, היא עדיין תהיה פיצה ותמצה את הפוטנציאל שלה די מהר מבחינת טעם. (נקרא לה מתאמן טבעי)
-בשר, או המבורגר לצורך העניין, אפשר להגיע לרמות טעם מפה ועד הודעה חדשה, הפוטנציאל עצום. (מתאמן על חומרים לצורך העניין)

בקיצור, אם תאכל את ההמבורגר הכי טוב בעולם אל מול הפיצה הכי טובה בעולם ההמבורגר ינצח בהכרח.
לא כוחות.

-פיצה, טובה ככל שתהיה, היא עדיין תהיה פיצה ותמצה את הפוטנציאל שלה די מהר מבחינת טעם. (נקרא לה מתאמן טבעי)
-בשר, או המבורגר לצורך העניין, אפשר להגיע לרמות טעם מפה ועד הודעה חדשה, הפוטנציאל עצום. (מתאמן על חומרים לצורך העניין)
הסבר מושלם שפותר את הוויכוח בין פיצה להמבורגר 👏
אפשר לסגור את האינטרנט בעולם כי נראה לי מכאן אין לאן לעלות יותר

בוא אגיד לך מה הבעיה הפילוסופית בויכוח עתיק היומין בין פיצה להמבורגר.

ככלל, לעשות השוואה בין פיצה לבשר זה לא חוקי.

בקיצור, אם תאכל את ההמבורגר הכי טוב בעולם אל מול הפיצה הכי טובה בעולם ההמבורגר ינצח בהכרח.
לא כוחות.
אתה כנראה אוהב פיצה והמבוגר באותה מידה אז הגיוני.

בלי שום ספק הפיצה הכי טובה שאכלתי הייתה באיטליה. והגלידה שם זה חלום (וגם הגבינות, והפרשוטו והקפה.. הכל היה לי טעים שם)

אנשים לא יודעים פיצה טובה מה היא. זוכר שלקחו אותי לאכול את הפיצה של אייל שני כי "וואי אתה לא מבין" וזה היה פשוט מביך.
מצד שני, פה באיטליה אין להם מושג מה זה שווארמה טובה או פלאפל טוב

אבל למה
אם כבר דיונר (אפשר להגיד שווארמה עם רוטב יוגורט פשוט:saliva:)
תיקון לדונאר הטורקי
בתורכיה הם מוסיפים בשר טחון בין שכבות העוף/כבש/פרגית.

שלא כמו אצלנו בארץ שזה נטו עוף

עוד מעדן הוא הגירוס היווני

תיקון לדונאר הטורקי
בתורכיה הם מוסיפים בשר טחון בין שכבות העוף/כבש/פרגית.

שלא כמו אצלנו בארץ שזה נטו עוף

עוד מעדן הוא הגירוס היווני
האמתי אני יותר התכוונתי לדיונר בבולגריה, אין מושג איך רושמים את זה בבולגרית אז רשמתי ככה
ולצערי לא הייתי ביוון אז לא היה אפשרות לטעום גירוס אמיתי, חברה שלי מחזקת שזה מעדן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית