הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר - האם מתערבים לאחרים

מישהו עושה תרגיל בצורה זוועתית ומסוכנת, אתם מתקנים אותו ?

• סה"כ מצביעים
    33

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
אני אישית אף פעם לא נדחף לאחרים לאימון כי אני שונא שעושים לי את זה, למרות שאם היה מישהו מבין רציני והיה אומר לי משהו כנראה הייתי פתוח להקשיב, רק לא "מאמן" מכון מסחרי בסיסי. מצד שני, לעשות טוב, זה כנראה דבר טוב בהגדרה ולהציל מישהו מפציע יכול להיות דבר טוב אני מניח...
לפעמים אני נתקל בדברים שאנשים עושים שגורמים לי צמרמורת ומשפטים שנזרקים במכון שאני שומע אפילו דרך האוזניות שעושים לי קרינג' של החיים
מה העמדה שלכם בנושא?

אגב, מהי טכניקה פוצעת
הוא לא שאל רק על טכניקה
משפטים שנזרקים במכון שאני שומע אפילו דרך האוזניות שעושים לי קרינג' של החיים
גם מיתוסים מפגרים
חוץ מזה שאני רואה הרבה פעמים אנשים שעושים טכניקה לא טובה לא כי הם יפצעו ממנה אלא כי הם לא יקבלו את מה שהם צריכים ממנה (כמו חתירה עם גב כמעט 90 מעלות לרצפה).

• פותח/ת השרשור
שילמדו בדרך הקשה - טכניקה + לא להקשיב לכל אחד.

אגב, מהי טכניקה פוצעת?
ראיתי מישהי שזזה המון מצד לצד כשהוציאה מוט לדדליפט רומני, היא לא תפסה אותו טוב וזה sheer על הגב במיוחד כשאתה לא יודע נניח להיות לחוץ ונושם תוך כדי. ראיתי מישהו גם עושה סקואט רבעים אבל הברכיים נושקות אחת לשניה, לא חסר

לא כל עוד זה לא מישהו שיש לי קשר אליו
שגורמים לי צמרמורת ומשפטים שנזרקים במכון שאני שומע אפילו דרך האוזניות שעושים לי קרינג' של החיים
מסתכל על זה כעל חלק מהצוות בידור של המכון

היום אם תעיר למישו,הוא יכול להוציא עליך כלי
עדיף לעבור ולהתעלם

ראיתי מישהי שזזה המון מצד לצד כשהוציאה מוט לדדליפט רומני, היא לא תפסה אותו טוב וזה sheer על הגב במיוחד כשאתה לא יודע נניח להיות לחוץ ונושם תוך כדי. ראיתי מישהו גם עושה סקואט רבעים אבל הברכיים נושקות אחת לשניה, לא חסר
אמלא נשמע סרט אימה.

יותר מצחיק אותי האלו שחושבים שלהרים משקלי ילדים עם טכניקה טובה זה מה שיגרום להם יותר חזקים, ואז מתפלאים כל פעם מחדש שבמשקל מאתגר יש שוני בטכניקה, אז הם חוזרים למשקלי ילדים וחוזרים על התהליך ומצפים לתוצאות שונות

לא כל עוד לא נשאלה דעתי
במקרה של מכרים בודק קודם אם הם במקום של הקשבה ואז ועם חברים תמיד עוזר

חוץ מזה שאני רואה הרבה פעמים אנשים שעושים טכניקה לא טובה לא כי הם יפצעו ממנה אלא כי הם לא יקבלו את מה שהם צריכים ממנה (כמו חתירה עם גב כמעט 90 מעלות לרצפה).
אתה מהאנשים שבגללם אי אפשר לעזור לאחרים במכון עם טיפים

תלוי בחשק שלי.

לפעמים כיף להתעלל באדיוט שעושה ס"מ תנועה בבנץ' ומעיז לבקש שאעשה דדליפט מעליו.

אבל איפה? לא דרכתי במכון עמוס כבר כמה שנים.

כשהייתי בחדרי כושר אף פעם לא הערתי לאנשים שלא שאלו אותי. כשמישהו ניסה להעיר לי או שהייתי רואה מהצד מישהו מעיר למישהו זה תמיד היה נראה "מה אתה דוחף את האף תתעסק בעניינים שלך" אז אף פעם לא רציתי להיות כזה.
כששאלו אז עזרתי בכיף (ברגע שמתחילים להרים משקלים גבוהים יחסית לרוב האנשים במכון אז יש נטיה לחשוב שהבנאדם מומחה) אבל תמיד הבהרתי שאני לא מומחה או מאמן או משהו.
חתירה עם גב מקביל לרצפה זה בסדר
זה נקרא פנלדיי ראו אחי
אתה צריך לחזור על גאומטריה תיכונית 😛😛😛
גב כמעט 90 מעלות לרצפה

אולי אם זה היה מישהו שאני בקשר טוב איתו,
שהלכתי איתו ביחד למכון,
ואז אולי יצא לי לעזור לו.

אבל סתם ככה להתקע לבנאדם מבלי שביקש,
אני לא חושב. אולי לא הייתי נוכח לסיטואציה כזו בשביל לדעת באמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית