נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
לא יותר טוב מהמבורגר אל תגזים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יותר טוב מהמבורגר אל תגזים
חפש מי ינענע אותךלא יותר טוב מהמבורגר אל תגזים
מי אוכל שווארמה עוף??? רק עגל, במקרה הכי הכי קיצוני אם אין עגל אז הודו ולא עוף אבל אם אין עגל כנראה אחפש משהו אחר לאכולשלא כמו אצלנו בארץ שזה נטו עוף
בארץ- המבורגר
באיטליה-פיצהההההההההההה
מקווה שלא הלכת למלכודות תיירים..כי דווקא המקומות הלא מוכרים,הם הכי טוביםהפיצות באיטליה עשו עליי רושם רע. לא יצא לי לאכול כאלה טובות, ואכלתי גם כמה מזעזעות.
הפיצות באיטליה עשו עליי רושם רע. לא יצא לי לאכול כאלה טובות, ואכלתי גם כמה מזעזעות.
מקווה שלא הלכת למלכודות תיירים..כי דווקא המקומות הלא מוכרים,הם הכי טובים
איזה קטע שבכל מדינה זה אותו עיקרון 😡אם אכלת במקומות תיירותיים אז ברור שהיה מגעיל (ויקר)
הייתי ברומא אז אולי, אבל אכלתי גם בכאלו שנראו די מקומיים.השאלה איפה אכלת. אם אכלת במקומות תיירותיים אז ברור שהיה מגעיל (ויקר)
עם 5 תוספות וצ'יזי קראסט 😍😍😍🤯🤯🤯דומינוס
הייתי ברומא אז אולי, אבל אכלתי גם בכאלו שנראו די מקומיים.
בכל מקרה דומינוס טעים לי אז זה בסדר
יש ויש חביביאיזה קטע שבכל מדינה זה אותו עיקרון 😡
מילא יקר אבל לפחות תעשו אוכל טעים לפחות 🤬
לא אוכל בחוץ
שמעתי גם שאולי בחדרה זה טוב
יש קבוצה בפייס לאוהבי שווארמה "שווארמה מפה לאוזן - קהילת השווארמה של ישראל"שווארמה
ראיתי לא מעט פוסטים עליהם בקבוצה הנ"ל, בגדול הבנתי שזה טעים אבל השירות ממש גרוע, לא ניסיתי...שמעתי גם שאולי בחדרה זה טוב
אם תהיו בצפון תקפצו לדליית אל כרמל, "שווארמה 11", לוקחת כל שווארמה בחיפה מבחינתי.במרכז
כנראה אני אנסה ביום רביעיראיתי לא מעט פוסטים עליהם בקבוצה הנ"ל, בגדול הבנתי שזה טעים אבל השירות ממש גרוע, לא ניסיתי...
אם לא טעים,לך לסמי בכיכר ה צ ג ה!!כנראה אני אנסה ביום רביעי
נעדכן איך היה