הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיסון במהלך סייקל

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
חושב לעשות חיסון שלישי בקרוב, את השתיים הראושנים עשיתי כשלא הייתי בסייקל. מישהו פה התחסן במהלך סייקל ויכול לשתף

כן אני היתחסנתי במהלך הסייקל לפי מה שאומרים אין קשר אחד לשני אבל אף אחד לא יודע באמת מה יכול להיווצר מיחסי גומלין של שניהם ביחס לגוף שלך ,אל תשכח שהחיסון עצמו הוא עדיין באי ודאות ועדיין לא ברור לנו על התופעות שהגוף יכול להיווצר ממנו , אם יש בינהם קשר או אין זה הכול יכול להיות השערות מה שבטוח ההשערה הכי נכונה שאין בינהם שום קשר אבל ברגע שתגיע באמת מה החיסון יכול לגרום לגוף שלך אז אפשר להבין אם יש קשר או אין בקיצור חפרתי אבל זה המחשבה שלי
זה תורת המשחקים אחי ופה יש אי ודאות גדולה אי אפשר עדיין לסלק אותו בקיצור זה סוג של הימור אבל זה דעתי אחי יש כאלו שיגידו לך אין פה אי ודאות והתמונה ברורה להם ויחליטו שכן כי אין קשר
וזה לא הימור
אני אומר שזה הימור
יכול להיות גם שאני פרנואיד ואיך לך מה לקחת אותי ברצינות

אין מידע בנושא.
רק ידוע על כמה כוכבים גדולים בתחום של הבילדינג שאכלו דום לב אחרי החיסון וביניהם ג'ון מיידוס ממש לאחרונה

הבעיה היא שאין דרך לקשר את זה לחיסון ואפשר להגיד שהיה להם בעיות בלב מלפני זה וכו וכו

מסכים עם מה שהבחור למעלה אמר, אין פה ודאות וזה סוג של הימור לא משנה איך תנסח את זה, פשוט אין לנו דרך לענות על זה

וכן, אפשר להגיד בצורה זהירה שרוב האנשים שיעשו את החיסון וגם סייקל יעברו את זה חלק אבל זה עדיין סיכון מסוים

אני על TRT והרופאה שלי אמרה שאין שום קשר בין השניים וללכת לעשות את החיסון.
Trt לפי ההגדרה זה כמו להיות אדם רגיל פשוט הטסט הוא חיצוני כי הגוף לא יכול לייצר כיאות משלו ואין להשוות בינו לבין סייקל שבו הרמות סופר פיזיולוגית

אם הסברה הרווחת היא שלאדם רגיל אין בעיה עם החיסון אזי הגיוני שהרופאה תגיד שאדם על trt לא צריך לחשוש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית