עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הדרך הקלה לאהוב את מה שאתה עושהלמה כולם שונאים קרוספיט ? שאלה אמיתית לא רואה בעיה בזה..
אולי יש משהו שאני לא רואה
מי זה כולם?למה כולם שונאים קרוספיט ? שאלה אמיתית לא רואה בעיה בזה..
אולי יש משהו שאני לא רואה
בגלל שיש להם גאוות יחידה לגבי המקום בו הם מתאמנים.
סוג של צנחנים של עולם הכושר.
לא תראה אנשים מתגאים בזה שהם מתאמנים בהולמס פלייס נתיבות.
אבל לצנחנים יש במה להתגאות....🤣בגלל שיש להם גאוות יחידה לגבי המקום בו הם מתאמנים.
סוג של צנחנים של עולם הכושר.
לא תראה אנשים מתגאים בזה שהם מתאמנים בהולמס פלייס נתיבות.
אבל לצנחנים יש במה להתגאות....🤣
לא בטוחאבל לצנחנים יש במה להתגאות....🤣
למה היית שם שאתה יודע?לא בטוח
לא ואין מה לקחת ללב אם אתה כן, לכל הצבא הירוק הגדול אין במה להתגאות בשלב זהלמה היית שם שאתה יודע?
גם בפווארליםטינג יש את הקטע של היעילות המגוכחת..אני רק אומרקרוספיט סופגים המון ביקורת, חלק גדול בצדק וחלק גדול מחוסר ידיעה. עם כל הביקורת, צריך לתת קצת כבוד לכמה דברים טובים שהם קידמו: החייאה של תחומים שכבר איבדו מהתהילה שלהם כמו הנפת משקולות אולימפית, והסרת המחסומים של בנות מלהרים משקלים.
חלק מהביקורת שהם סופגים זה בגלל אופי השיטה.
הגיוון הגדול לא מאפשר ניהול התקדמות איכותי.
האיזון בין הכוח לאירובי מקשה על פיתוח כוח יעיל. וכשהם מתגאים שהם מרימים משקלים כבדים, המשקלים שלהם נראים מגוחכים למי שבאמת עובד עם תוכנית כוח מסודרת.
יש לא מעט תרגילים (וויטלפיטינג לדוגמה) שלא מתאימים לתרגול קונדישנינג והם פוטנציאל טוב לפציעה בדרך הזאת.
השיטה פיתחה תחרותיות כדי למנף את עצמה. אבל מה לעשות, יש תרגילים שהמטרה שלהם היא לחזק אותך והם לאו דווקא מתאימים לתחרות. זה יצר מראות מגוחכים של שיטות חדשות לעשות מתח או ברפיז שבשם היעילות שלהן לטובת התחרות עיקרו את העוקץ מהתרגיל.
עוד דבר רע שהתחרותיות (וגם הדחיפה בקבוצתיות) עשתה היא לדחוף מתאמנים מעבר ליכולת שלהם וזה גורר פציעות.
בקיצור, קרוספיט נראה מגוחך מהצד. וגם מקינאה של כל מי שלא סובל לעשות משהו אירובי (כולל אותי).
הייתי קצת מעל, ולהתגאות בשלב זה ? איזה שלב?לא ואין מה לקחת ללב אם אתה כן, לכל הצבא הירוק הגדול אין במה להתגאות בשלב זה
אבל מוכנות צה"ל ללחימה הבאה זה כבר דיון אחר קצת
תיתן לבנאדם דג והוא יהיה שבע ליום אחד,הדרך הקלה לאהוב את מה שאתה עושה
היא לעשות את מה שאתה אוהב.