הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הקטע עם קרוספיט?

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
למה כולם שונאים קרוספיט ? שאלה אמיתית לא רואה בעיה בזה..
אולי יש משהו שאני לא רואה

גם בפווארליםטינג יש את הקטע של היעילות המגוכחת..אני רק אומר
בני אדם תמיד ילכו בPath of least resistance ומנוף ומומנטום תמיד ינצחו כח ברוטאלי, וזו הסיבה כשאתה מנסה להפוך ספורט כמו פאוורליפטינג ל"ספורט תחרותי" אתה רואה דברים מכוערים מאד ובקרוספיט פציעות ואנשים שעושים מתח כמו דג מפרפר מחוץ למים.

בכל מקרה אם תחרות זו לא המטרה שלך אלא שיפור עצמי אז גם קרוספיט וגם פאוורליפטינג זה אחלה תחביב

תיתן לבנאדם דג והוא יהיה שבע ליום אחד,
תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים.

(אם אנחנו בקטע של להגיב בפתגמים לא קשורים...)
רציתי להגיב, עשה את מה שאתה אוהב,
אבל המשפט הזה יפה, ואני שמח שיצא מראשי.

הייתי קצת מעל, ולהתגאות בשלב זה ? איזה שלב?
2021
חשוב לי להסביר את הטענה כדי לא לפגוע באף אחד,
אם היית ביחידה כלשהי אז פחות חווית וראית את זה ספציפית, הצבא הגדול נמצא במצב מוכנות גרוע בטירוף (מוזמן לעקוב אחרי יצחק בריק ולשאול חברים מהגדודים אם מעניין אותך להעמיק)
להתגאות בזה שהם לוחמים זה משהו אחר

נערך לאחרונה:
בני אדם תמיד ילכו בPath of least resistance ומנוף ומומנטום תמיד ינצחו כח ברוטאלי, וזו הסיבה כשאתה מנסה להפוך ספורט כמו פאוורליפטינג ל"ספורט תחרותי" אתה רואה דברים מכוערים מאד ובקרוספיט פציעות ואנשים שעושים מתח כמו דג מפרפר מחוץ למים.
אני באמת לא מבין מה הבעיה במנופים ובמתח של המתחרים. זה לא שהם מנסים להתחזק, הם מנסים לנצח. אם מישהו מתאמן בשביל להתחזק אז באמת זה לא יעיל לעשות את הטכניקות המוגזמות האלה, והוא צריך חוקים קצת שונים מהתחרות, אבל אם מישהו בא להתחרות, אז הוא צריך לעשות הכל בשביל שיהיה לו יתרון.
הדבר היחיד שאני יכול להסכים איתו מהדעות שלך לגביי תחרויות זה שאולי, אולי, כדאי לנסח טיפה שונה את החוקים כדי להגביל את הקשת בבנץ, הטווח תנועה בדדליפט וכו. וגם אז בקטנה.

2021
אם היית ביחידה כלשהי אז פחות חווית וראית את זה ספציפית, הצבא הגדול נמצא במצב מוכנות גרוע בטירוף (מוזמן לעקוב אחרי יצחק בריק ולשאול חברים מהגדודים אם מעניין אותך להעמיק)
+1

2021
כן זה דבר ידוע, מכיר מחברים שנמצאים בגדודים.
יש הרבה דברים שצריך לעבוד עליהם.
זה משהו מהשורש, כל ההתנהלות הצבאית שבורה מהיסוד וזה משפיע על הכלל.

שנאה לא שנאה העיקר זה מוציא אנשים מהבית להתאמן ולעשות ספורט במקום להתקע במחשב או בטלוויזיה זרוקים על ספה..
אני באופן אישי לא ככ אוהב את זה בגלל ה''לעשות הכל תוך כדי מאמץ בלי לנוח שניה'' זה גורם למלא פציעות ובעיות טכניות
אבל שוב כל אחד ומה שגורם לו להזיז תגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית