עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בני אדם תמיד ילכו בPath of least resistance ומנוף ומומנטום תמיד ינצחו כח ברוטאלי, וזו הסיבה כשאתה מנסה להפוך ספורט כמו פאוורליפטינג ל"ספורט תחרותי" אתה רואה דברים מכוערים מאד ובקרוספיט פציעות ואנשים שעושים מתח כמו דג מפרפר מחוץ למים.גם בפווארליםטינג יש את הקטע של היעילות המגוכחת..אני רק אומר
גם על זה צוחקיםגם בפווארליםטינג יש את הקטע של היעילות המגוכחת..אני רק אומר
רציתי להגיב, עשה את מה שאתה אוהב,תיתן לבנאדם דג והוא יהיה שבע ליום אחד,
תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים.
(אם אנחנו בקטע של להגיב בפתגמים לא קשורים...)
2021הייתי קצת מעל, ולהתגאות בשלב זה ? איזה שלב?
אני באמת לא מבין מה הבעיה במנופים ובמתח של המתחרים. זה לא שהם מנסים להתחזק, הם מנסים לנצח. אם מישהו מתאמן בשביל להתחזק אז באמת זה לא יעיל לעשות את הטכניקות המוגזמות האלה, והוא צריך חוקים קצת שונים מהתחרות, אבל אם מישהו בא להתחרות, אז הוא צריך לעשות הכל בשביל שיהיה לו יתרון.בני אדם תמיד ילכו בPath of least resistance ומנוף ומומנטום תמיד ינצחו כח ברוטאלי, וזו הסיבה כשאתה מנסה להפוך ספורט כמו פאוורליפטינג ל"ספורט תחרותי" אתה רואה דברים מכוערים מאד ובקרוספיט פציעות ואנשים שעושים מתח כמו דג מפרפר מחוץ למים.
+12021
חשוב לי להסביר את הטענה כדי לא לפגוע באף אחד,
אם היית ביחידה כלשהי אז פחות חווית וראית את זה ספציפית, הצבא הגדול נמצא במצב מוכנות גרוע בטירוף (מוזמן לעקוב אחרי יצחק בריק ולשאול חברים מהגדודים אם מעניין אותך להעמיק)
להתגאות בזה שהם לוחמים זה משהו אחר
כן זה דבר ידוע, מכיר מחברים שנמצאים בגדודים.2021
חשוב לי להסביר את הטענה כדי לא לפגוע באף אחד,
אם היית ביחידה כלשהי אז פחות חווית וראית את זה ספציפית, הצבא הגדול נמצא במצב מוכנות גרוע בטירוף (מוזמן לעקוב אחרי יצחק בריק ולשאול חברים מהגדודים אם מעניין אותך להעמיק)
להתגאות בזה שהם לוחמים זה משהו אחר