הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תשובה למשה

מצב
השרשור נעול

wheytropin

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
1) בדיקות מעבדה שלנו של היצור הראשון אתה פרסמת פה לפני כמה חודשים בעצמך. אז תקח כדור לשיפור הזיכרון שלך ותחשוב טוב לפני שאתה זורק משפט שקרי.

2) לסתום פה זה הכי פשות במיוחד כשאתה יושב מאחרי המסך ובצד שני של כדור ההארץ זה ממש קל ומעשה של בן אדם מקצועי ושקול.

בהצלחה בקידום של האתר שלך ודש לזה שקנה אותך !😉

ד"ש לבאן שקיבלת שקיבלת עכשיו, סע לשלום.
ברגע שתביא לי בדיקת מעבדה שהחלבון שלכם נפתח ע"י כימאי של המעבדה + התוקף של הדלי הטעם והשם המלא, אז יהיה על מה לדבר איתך, עד אז תמשיך למכור את החלבון שלך במחתרת ולגבות מחיר של חלבון שמגיע מחו"ל הרי ישראלים פרייארים (או שלא).
אין לך שום יעילות באתר הזה, אתה מגיע לכאן רק כדי לפרסם את עצמך ולהגיד מאיפה אפשר לקנות את החלבון הכל כך "מוצלח" שלך, אז תפרסם את עצמך במקום אחר, נשבר לי הזיין מכל המרגלים שמגיעים לכאן ועוד בחוצפתם מפרסמים את עצמם כאן בלי שום אישור כאילו זה שוק.
היום קיבלו באן עוד 3 אנשים שכביכול פירסמו את עצמם בדרך כזו או אחרת דרך האתר הזה, אם ימשיכו לבוא לפה אנשים שכאלו הם יעופו אחד אחד כמו חיילים, את האתר הזה לא תהפכו למזבלה כמו שהפכתם אתרים אחרים.
ובקשר למי שקנה אותי, אף אחד לא קנה אותי, וכנראה אתה לא תוכל לקנות אותי לעולם, אפילו מאסלהאוס לא רצו להכניס את החלבון שלכם או ישראלבאדי לחנויות שלהם מעניין למה? תמשיך לגבות 350 ש"ח לדלי חלבון שמיוצר בארץ ותגיע רחוק מאוד, אולי לשום מקום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית