הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תספורת מומלצת למשהו עם בעייתיות בשיער?

עוז

משתמש פעיל
301
42
נק' מוניטין:
52
301
42
אהלן,

איזה תספורת לדעתכם כדאי לעשות אם בחלק העליון של השיער צומח יותר? אני מתכוון שבצדדים ומאחורה השיער גודל רגיל, ומקדימה(בחלק העליון) השיער גודל הרבה יותר מהר. אחרי חודשיים שאני לא מסתפר, אני נראה כמו "עוגה תופחת". כן, נשמע מצחיק, כינוי שאח שלי הביא לי אבל זה דיי נכון 😆
אם למשל אני עושה מארינס, בהתחלה הכל טוב ויפה אבל אחרי שבועיים זה יראה מצחיק כי מקדימה יגדל לי יותר שיער(ומלכתחילה נשאר שם יותר שיער..)
מה אתם ממליצים לעשות? נמאס סתם להרים את השיער בפוני וזהו
תודה 😛

תעשה ככה, ואז אחרי כמה זמו השיער למעלה יגדל וזה יראה סבבה
9117574cf445883712d7d88379ff602e_30e077552704f639cbcfb3054357ae5c.jpg

• פותח/ת השרשור
חברה, בואו בבקשה לא נעבור את גבול הטעם הטוב בהטרלות..
עזרה? משהו?

מציע לך להסתפר לעיתים קרובות יותר. חבל לעשות תספורת פחות יפה רק בגלל שאין כוח ללכת להסתפר כל 3 שבועות.

אז תסתפר כל שבועיים תספורת מארינס. (תקצץ קצת מלמעלה ומקדימה ובצדדים ואחורה אותו מספר נמוך(

חוץ מזה, לא מבין מה הבעיה שמקדימה יש יותר שיער? זה יותר יפה.

אני גם מסתפר כל שבועיים תספורת מארינס, יש לי אורך מקדימה של 7-8 ובצדדים ומאחורה אני עושה מספר 1-2..

משהו כזה רק טיפה יותר קצר -
img-thing

מה הבעיה?
תקנה מכונת תספורת הכי זולה.
תספר את כל הראש הכי קצר שאפשר
אחרי שבועיים תקבל מארינס שיחזיק לך עוד שבועיים
וסגרת עניין

• פותח/ת השרשור
מציע לך להסתפר לעיתים קרובות יותר. חבל לעשות תספורת פחות יפה רק בגלל שאין כוח ללכת להסתפר כל 3 שבועות.
חשבתי על להסתפר לעיתים קרובות יותר, השאלה היא איזה תספורת? לא באלי לעשות סתם תספורת ולהרים את השיער בפוני וזהו(שגם זה מחזיק רק שבועיים בקושי כי עד שגודל+כשהשיער כבר גדל זה נראה מצחיק שמקדימה יש הרבה שיער ופוני מורם ביחס לצדדים ומאחורה)..
אז תסתפר כל שבועיים תספורת מארינס. (תקצץ קצת מלמעלה ומקדימה ובצדדים ואחורה אותו מספר נמוך(

חוץ מזה, לא מבין מה הבעיה שמקדימה יש יותר שיער? זה יותר יפה.

אני גם מסתפר כל שבועיים תספורת מארינס, יש לי אורך מקדימה של 7-8 ובצדדים ומאחורה אני עושה מספר 1-2..

משהו כזה רק טיפה יותר קצר -
img-thing
קודם כל תודה לך על התגובה שהיא לא טרול..
תאמין לי שאחרי חודשיים שאני לא מסתפר זה נראה ממש מצחיק. כאילו יש לי "בלוטת שיער" על הראש.
הייתי מת לעשות תספורת כמו בתמונה, אבל הבעיה היא שמקדימה אחרי התספורת נשאר הרבה יותר שיער ביחס לצדדים, ואז אחרי שבועיים-שלושה שהשיער גם ככה גדל, זה יראה פשוט מצחיק כי ההפרש מקדימה לצדדים יגדל הרבה יותר וזאת הבעיה שלי..
מה וואו? די עם הטרלות בבקשה
מה הבעיה?
תקנה מכונת תספורת הכי זולה.
תספר את כל הראש הכי קצר שאפשר
אחרי שבועיים תקבל מארינס שיחזיק לך עוד שבועיים
וסגרת עניין
הבאת רעיון טוב, אבל אני צריך לעשות בשביל זה גלח, ואני נראה זוועת עולם עם גלח(כבר ניסיתי, טעות חיי).

תקשיב הפתרון היחיד זה שפשוט תסתפר כל שבועיים, זה לא כזה בעייתי.
אין לך פתרונות קסם, אתה פשוט צריך למצוא תספורת שאתה אוהב ולתחזק אותה לעיתים קרובות יותר.

אז יפה, בגלל שזה יראה לא מצחיק פשוט תסתפר כל שבועיים - שלושה ותתחזק את התספורת.

אין מה לעשות, גם אני אם אני לא מסתפר חודש התספורת "הולכת".. גם שיער צריך לתחזק. (כנ"ל הזקן, אני עושה אותו מספר כמו השיער בצדדים ומאחורה, ואז זה נראה טוב)

הכי טוב? תתייעץ עם הספר שלך, הוא כבר יכווין אותך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית