הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Low T

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן חברים
אני לא מתרץ,שהכלב אכל לי והחתול שתה לי.
הרגשתי בתקופה האחרונה שוב בשפל,זה התנקז לזה שכשלתי בתוכנית האימון,גם שעשיתי הכל לפי הספר.
*אני לא רופא* אבל למוד נסיון
שימו לב למספרים,חזרתי אחורה אחורה כמעט לפני כל סוגי הטיפולים שניסיתי. האחרון פרגניל...

חשוב לי האם באמת האם המרקרים האלה,פוגעים לי בהתקדמות? סקס,חשק מיני ושאר ירקות לא מעניין אותי!
מעניין אותי רק האימונים

קבצים מצורפים

• 74DEDA65-0287-4B8A-AFB0-701F3A2B2725.jpeg
    74DEDA65-0287-4B8A-AFB0-701F3A2B2725.jpeg
    KB 86.9 · צפיות: 159
  • 11D00FAC-76F4-4796-8CDC-09E62E93AAAD.jpeg
    11D00FAC-76F4-4796-8CDC-09E62E93AAAD.jpeg
    KB 86.8 · צפיות: 142
אחי חאלס כבר, לך תתחיל טיפול TRT נורמלי, תראה איזה רמות אתה נמצא לבחורה יש רמות כאלה.

אל תנסה להמציא טיפול הורמונים מחדש , כמוך יש מיליונים ואני אחד מהם, הגוף שלך לא מייצר, עקב סיבה כזאת או אחרת פשוט לא מייצר.

יש לך שתי אפשרויות:
1. TRT
2. Clomid

האפשרות השניה על הפנים.
בחירה שלך.
בהצלחה.

אחי … אם המרקרים האלה זה לא מוצא אחרון אני לא יודע מה להגיד לך
מה הבעיה בקלומיד שזה על הפנים ?

מה הבעיה בקלומיד שזה על הפנים ?
לא יעיל, מלא תופעות לוואי ושאני אומר מלא זה מלא כמו דיכאון, חרדות, מצבי רוח.
על הפנים.

אחד הרופאים המומחים שהלכתי אליהם רצה להוריד אותי מטסטסטרון ולתת לי כלומיד, צחקתי לו בפרצוף.
מבחינתי זה גזר דין מוות עם כל הסיפורים ששמעתי.

צחקתי לו בפרצוף
מה הבעיה, תעשה פרוטוקול pct מסודר
יחזור לך הטסט
מפחד מלהיות עצוב? תריץ במקביל שמן וויד או/ו חלק מה פפטידים שאתה במילא לוקח שישמרו עליך elevated אפילו Ipamorelin יעשה את העבודה

ומה לעשות, לחזור לT טבעי אחרי חיצוני זה אף פעם לא משהו קל

Trt זה תמיד בחירה, או שאתה נלחם על לייצר טסט משלך או שאתה מכניס טסט חיצוני
Trt = לבחור טסט חיצוני על פני ייצור טבעי
ואין כזה דבר "אין לו טסט בגוף" לא לפני שהוא ניסה פרוטוקול של power pct, בעצמו הוא אמר שרופא מומחה רצה להחזיר לו את הטסט טבעי, וכן trt זה יותר כיף, לעשות pct זה קשוח מה לעשות
אגב סתם לסבר את האוזן
יש פפטידים שמצטיינים בלעלות את הlh וfsh, במקרה נתקלתי בזה בעלון מידע של פפטיד שחקרתי עליו בזמנו

לא יעיל, מלא תופעות לוואי ושאני אומר מלא זה מלא כמו דיכאון, חרדות, מצבי רוח.
על הפנים.

אחד הרופאים המומחים שהלכתי אליהם רצה להוריד אותי מטסטסטרון ולתת לי כלומיד, צחקתי לו בפרצוף.
מבחינתי זה גזר דין מוות עם כל הסיפורים ששמעתי.

לגמרי לדעתי פרגניל הכי חשוב . טמוקסיפן בסוף רק אם יש עקצוצים בפטמות . זו דעתי. כמה שפחות תרופות יותר טוב .

איזה סייקלים עשית שאתה אומר את זה??
טמוקסיפן זה הדבר הכי רלוונטי כדי להחזיר את הציר ואפקטיבי הרבה הרבה יותר מכלומיד
זה בדיוק מה שאמרתי ...
לא עשיתי עדיין שום סייקל .אבל אל תתנשא עלי יש פה אנשים שעשו סייקלים של טרן דקה ונראים כמו הביצה שלי .

מה הבעיה, תעשה פרוטוקול pct מסודר
יחזור לך הטסט
מפחד מלהיות עצוב? תריץ במקביל שמן וויד או/ו חלק מה פפטידים שאתה במילא לוקח שישמרו עליך elevated אפילו Ipamorelin יעשה את העבודה

ומה לעשות, לחזור לT טבעי אחרי חיצוני זה אף פעם לא משהו קל
למה שאני אעשה פרוטוקול PCT אם כבר התחילו איתי trt… הבעיה היא לא בראש (FSH LH ) הבעיה אצלי באשכים, שום PCT לא יעזור ותאחלס ? אחרי שהתחלתי כבר טיפול בטסט חיצוני, והכל טוב ואני מרגיש מעולה אני לא מוכן לקחת את הסיכון שPCT אולי יעבוד.

שידחפו PCT לאנשים אחרים לא לי.
Trt זה תמיד בחירה, או שאתה נלחם על לייצר טסט משלך או שאתה מכניס טסט חיצוני
Trt = לבחור טסט חיצוני על פני ייצור טבעי
ואין כזה דבר "אין לו טסט בגוף" לא לפני שהוא ניסה פרוטוקול של power pct, בעצמו הוא אמר שרופא מומחה רצה להחזיר לו את הטסט טבעי, וכן trt זה יותר כיף, לעשות pct זה קשוח מה לעשות
אגב סתם לסבר את האוזן
יש פפטידים שמצטיינים בלעלות את הlh וfsh, במקרה נתקלתי בזה בעלון מידע של פפטיד שחקרתי עליו בזמנו
מה יש להלחם על מה שלא נמצא שם ? זה הפתרון היחיד שלי, הלכתי אחרי המומחה הזה לרופאה אחרת שאמרה שהוא מדבר שטויות, זה כמו לנסות להניע מנוע מת, הבלוטה אצלי עובדת סביר, האשכים לא מתפקדים לכן PCT זה סיכוי מאוד נמוך שיעבוד

אין פה עניין של להתנשאות אבל לעשות סייקל ולצפות להחזיר את הציר עם hcg בלי שום טמוקסי או כלומיד בסוף.. אם תעשה ככה אתה תסיים בtrt
האשכים לא מתפקדים לכן PCT זה סיכוי מאוד נמוך שיעבוד
תמיד יש סיכוי וכל עוד לא ניסית אתה לא יכול לדעת..
לtrt תוכל לחזור בכל רגע הוא לא יברח לשום מקום..
אם טוב לך ב trt וpct זה ממך והלאה זה בחירה שלך והיא לגמרי מובנת אח, לא שופט, מבין לגמרי אותך

אין פה עניין של להתנשאות אבל לעשות סייקל ולצפות להחזיר את הציר עם hcg בלי שום טמוקסי או כלומיד בסוף.. אם תעשה ככה אתה תסיים בtrt

תמיד יש סיכוי וכל עוד לא ניסית אתה לא יכול לדעת..
לtrt תוכל לחזור בכל רגע הוא לא יברח לשום מקום..
אם טוב לך ב trt וpct זה ממך והלאה זה בחירה שלך והיא לגמרי מובנת אח, לא שופט, מבין לגמרי אותך
ברור , הכל בסופו של דבר בחירה אישית שלי, ובטח שלא שופטים, מנהלים דיון 😃

לא יודע אם יצא לך לקרוא אבל הייתי סובל
מחרדות מאוד קשות לפני הטיפול, התקפי חרדה, פאניקה לא מוסברת, חרדה חברתית, והטיפול באמת שינה לי את החיים לטובה 180 מעלות.
אז מבחינתי לקחת ריזיקה שאולי כן יעבוד אולי לא יעבוד זה סיכון שאני לא מוכן לקחת.
אבל לך תדע , ימים עוד יגידו 👑

ברור , הכל בסופו של דבר בחירה אישית שלי, ובטח שלא שופטים, מנהלים דיון 😃

לא יודע אם יצא לך לקרוא אבל הייתי סובל
מחרדות מאוד קשות לפני הטיפול, התקפי חרדה, פאניקה לא מוסברת, חרדה חברתית, והטיפול באמת שינה לי את החיים לטובה 180 מעלות.
אז מבחינתי לקחת ריזיקה שאולי כן יעבוד אולי לא יעבוד זה סיכון שאני לא מוכן לקחת.
אבל לך תדע , ימים עוד יגידו 👑

תשמע כמו שזה נשמע כרגע אם היה יותר קל להתארגן על טסט אמיתי הייתי עולה על TRT אני סובל מכל מה שציינת הרופא רשם לי ציפרלקס כמובן שעם המרשם ניגבתי את הצואה שלי .
אולע אחרי הסייקל הדעה שלי תשתנה אני לא יודע איך הטסט ישפיע אם ישפיע

תשמע כמו שזה נשמע כרגע אם היה יותר קל להתארגן על טסט אמיתי הייתי עולה על TRT אני סובל מכל מה שציינת הרופא רשם לי ציפרלקס כמובן שעם המרשם ניגבתי את הצואה שלי .
אולע אחרי הסייקל הדעה שלי תשתנה אני לא יודע איך הטסט ישפיע אם ישפיע
אני כרגע על ציפרלקס ומתכנן להתחיל גמילה בקרוב עם הרופא משפחה.

תשמע להשיג מרשם זה לא קל בכלל , לקח לי חצי שנה של בדיקות וMRI ובדיקות מיוחדות שבהם נתנו לי כדורים ועשו לי בדיקות דם אחרי זה בשביל לבדוק כל מיני דברים ו2 רופאים מומחים וכמובן שלא מגיעים למצב הזה אם הרמות שלך בדם בנורמה את הרופא לא מעניין אם יש לך חרדות או מרגיש חרא אם הרמות שלך בטווח מבחינתו הכל בסדר , אצלי המצב היה על הפנים אז התהליך היה יותר קל כיוון שמלכתחילה הרופא משפחה אמר אם הבעיה תיהיה בייצור של הגוף לא יהיו לך יותר מידי אפשרויות ואחת מהם זה טסט חיצוני.

זה ממש לא בעיה להשיג טסט, ואין כזה דבר שטסט לא ישפיע עליך
במרשם זה סיפור אחר, אם אתה בחור צעיר הסיכוי שלך להצליח יורד דרסטית
אתה תיארת שאתה 8 אחוז שומן עם מסת שריר מכובדת, לא נראה לי שחסר לך טסט לפי התיאורים שלך מר בחור
כמה סשנים אצל הפסיכולוג לא שאני מנסה לאבחן אותך דרך אינטרנט חס וחלילה אבל על בסיס האינטראקציה שלך עם אנשים וכדומה, קצת פסיכולוג יעשו יותר אפקט גם לבריאות הפיזית והנפשית שלך מלהשבית ציר שעובד כהלכה אצלך..
לגבי SSRI זה רעל, כמובן לחלק מהאנשים זה משנה חיים אבל אם אפשר בלי אז עדיף

אתה תיארת שאתה 8 אחוז שומן עם מסת שריר מכובדת, לא נראה לי שחסר לך טסט לפי התיאורים שלך מר בחור
כמה סשנים אצל הפסיכולוג לא שאני מנסה לאבחן אותך דרך אינטרנט חס וחלילה אבל על בסיס האינטראקציה שלך עם אנשים וכדומה, קצת פסיכולוג יעשו יותר אפקט גם לבריאות הפיזית והנפשית שלך מלהשבית ציר שעובד כהלכה אצלך..
מסכים איתך לחלוטין

הרוקח בבית מרקחת אומר שאין לו איך להשיג .
כל השאר זה UG לך תדע זה בכלל זרע של סודוני בתוך אמפולה עם מדבקה של bayer

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית