הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Low T

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן חברים
אני לא מתרץ,שהכלב אכל לי והחתול שתה לי.
הרגשתי בתקופה האחרונה שוב בשפל,זה התנקז לזה שכשלתי בתוכנית האימון,גם שעשיתי הכל לפי הספר.
*אני לא רופא* אבל למוד נסיון
שימו לב למספרים,חזרתי אחורה אחורה כמעט לפני כל סוגי הטיפולים שניסיתי. האחרון פרגניל...

חשוב לי האם באמת האם המרקרים האלה,פוגעים לי בהתקדמות? סקס,חשק מיני ושאר ירקות לא מעניין אותי!
מעניין אותי רק האימונים

קבצים מצורפים

• 74DEDA65-0287-4B8A-AFB0-701F3A2B2725.jpeg
    74DEDA65-0287-4B8A-AFB0-701F3A2B2725.jpeg
    KB 86.9 · צפיות: 159
  • 11D00FAC-76F4-4796-8CDC-09E62E93AAAD.jpeg
    11D00FAC-76F4-4796-8CDC-09E62E93AAAD.jpeg
    KB 86.8 · צפיות: 142
עברתי רופאים מהקהילה עברתי פרופסורים בפרטי
(עלות פגישה 1800-2000₪)קיבלתי : DHEA,טסטווירון,טסטומקס,לוטרזול,ופרגניל.

כולם הניבו הצלחה כזו או אחרת,אבל כאשר הפסקתי הכל חזר לקדמותו.

אז אני מודע לתהליך,פשוט רציתי לקבל גושפנקה,שהאימונים שלי ״נחלשו״ לאחרונה.
כי אף אחד מהטיפולים האלה זה לא אנטיביוטיקה שאתה מסיים קורס ואז הכל טוס, זה לכל החיים.

@BeN35 היקר
כבר אמרתי ואמור שוב.
לא מכיר אותך אישית אבל מנסה לעשות טוב לזולת בכל זאת :
תתחיל כבר trt כמו בנאדם וכן זה לנצח ואין בזה שום דבר רע ופסול ובעייתי כי כל מה שטוב לנו אנחנו עושים לנצח.

אתה תתחיל ישר אבל ישר לעלות בכוח באימונים!!! וואו איזה כיף זה !!!!

דבר שני תתחיל לעלות מסת שריר, השומן שלך ירד לאט לאט וזה כל זה יקרה בלי שום שינויי בהרגלי בחיים.
ואם אתה בכלל תהיה חכם ותשנה הרגליי חיים - תתחיל לאכול כמו בנאדם ובמקום וויסקי תשתה זירו עם ג'וינט אתה אשכרה תוכל להיות סביב ה 15-20 אחוז שומן בלי בעיה עם מסת שריר מכובדת.
משקלי עבודה יעלו בעשרות אחוזים.
מה עוד ???
אה.. מצב רוח יותר טוב
פחות עייפות
יותר אנרגיה....
רגע שכחתי משהו... אומנם אתה טוען שזה פחות מעניין אבל סוף סוף תתחיל לזיין כמו בנאדם ותתחיל לאהוב את זה.

מפחיד אותך לחץ דם גבוה וכל מיני תופעות לוואי - מבטיח לך שזה פחות נוראה מלאכול אוכל מזיק,לשתות אלכוהול כל יום עד סוף חייך ולעשן 2 קופסאות ביום

ואם אתה נותן עכשיו תשובה פלצנית למה אצה מעדיף לא לעשות trt וכו' אז אין לי מה
לומר

מתפלא עלייך מכל התשובות שרשמת עד היום החזקתי מבן אדם בוגר שמבין סיטואציות איך למה כמה זה לא משנה אתה רוצה להיות
יותר פרודוקטיבי במהלך
היום בין אם זה באימון ובין אם בעוד רבדים נוספים אתה אמנם לא הרבה מתחת לנורמה אבל אתה מתחת לנורמה תתבגר תבין שזה המצב ויכל להיות גרוע יותר תתחיל טיפול מסודר אצל רופא אנדוקרינולוג תסדר את המאזן ההורמונלי שלך.

• פותח/ת השרשור
@BeN35 היקר
כבר אמרתי ואמור שוב.
לא מכיר אותך אישית אבל מנסה לעשות טוב לזולת בכל זאת :
תתחיל כבר trt כמו בנאדם וכן זה לנצח ואין בזה שום דבר רע ופסול ובעייתי כי כל מה שטוב לנו אנחנו עושים לנצח.

אתה תתחיל ישר אבל ישר לעלות בכוח באימונים!!! וואו איזה כיף זה !!!!

דבר שני תתחיל לעלות מסת שריר, השומן שלך ירד לאט לאט וזה כל זה יקרה בלי שום שינויי בהרגלי בחיים.
ואם אתה בכלל תהיה חכם ותשנה הרגליי חיים - תתחיל לאכול כמו בנאדם ובמקום וויסקי תשתה זירו עם ג'וינט אתה אשכרה תוכל להיות סביב ה 15-20 אחוז שומן בלי בעיה עם מסת שריר מכובדת.
משקלי עבודה יעלו בעשרות אחוזים.
מה עוד ???
אה.. מצב רוח יותר טוב
פחות עייפות
יותר אנרגיה....
רגע שכחתי משהו... אומנם אתה טוען שזה פחות מעניין אבל סוף סוף תתחיל לזיין כמו בנאדם ותתחיל לאהוב את זה.

מפחיד אותך לחץ דם גבוה וכל מיני תופעות לוואי - מבטיח לך שזה פחות נוראה מלאכול אוכל מזיק,לשתות אלכוהול כל יום עד סוף חייך ולעשן 2 קופסאות ביום

ואם אתה נותן עכשיו תשובה פלצנית למה אצה מעדיף לא לעשות trt וכו' אז אין לי מה
לומר
קיבלתי.
לא מתחכם
מתפלא עלייך מכל התשובות שרשמת עד היום החזקתי מבן אדם בוגר שמבין סיטואציות איך למה כמה זה לא משנה אתה רוצה להיות
יותר פרודוקטיבי במהלך
היום בין אם זה באימון ובין אם בעוד רבדים נוספים אתה אמנם לא הרבה מתחת לנורמה אבל אתה מתחת לנורמה תתבגר תבין שזה המצב ויכל להיות גרוע יותר תתחיל טיפול מסודר אצל רופא אנדוקרינולוג תסדר את המאזן ההורמונלי שלך.
קיבלתי
אתקדם מכאן

פעם שעברה נכנסתי לחרדה מזה 😃
הגעתי לגודל של אפונים אני לא צוחק
אין על אשכים קטנים , לא מבין מה כולם מתלהבים מביצים גדולות. כמה שיותר קטן ככה המוט נראה גדול יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית