הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה קורה במידה ואני מזריק קבוע בכתפיים?

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
שאלה קטנה חברה, אני פשוט אוהב להזריק לכתפיים נוח לי מאוד, אני כבר 20 שבועות בסייקל ומזריק רק בכתפיים חומרים ארוכים פעמיים בשבוע..מתכנן למשוך עוד זמן את הסייקל...והכתפיים מרגישות "עייפות" קצת נקרא לזה ככה..אין לי בעיה להזריק בישבן פשוט מעדיף בכתפיים השאלה האם זה בסדר להזריק רק לכתפיים ..מה דעתכם? תודה

אם כבר פתחת כאן את הנושא הנל אז אשאל עוד שאלה, מאז תחילת דרכי עם חומרים ועד היום אני מזריק רק בכתפיים, נוח לי פשוט, התווכחתי עם כמה חברה במכון לגבי הנושא הזה של, ״רואים שאתה מזריק בכתפיים כי הן גדולות, בולטות, לא שגרתיות וכו״, אז בואו ניישב את זה אחת ולתמיד, האם באמת יש קשר או שאין קשר לגודל של הכתף

באמת יש קשר או שאין קשר לגודל של הכתף
ברמת העיקרון אתה מכניס שמן לתוך הכתפיים אז כן יש קשר כלשהו..
בכל מקרה כתפיים זה איזורים עם הרבה רצפטורים אנדרוגניים אז הם מגיבים חזק לאנבוליים גם אם היית נותן לישבן.. ץ

ברמת העיקרון אתה מכניס שמן לתוך הכתפיים אז כן יש קשר כלשהו..
בכל מקרה כתפיים זה איזורים עם הרבה רצפטורים אנדרוגניים אז הם מגיבים חזק לאנבוליים גם אם היית נותן לישבן.. ץ
יודע, שאלתי כי ראיתי בעבר שיש על זה חילוקי דעות, אז אמרתי נשאל, מעניין

אם יש ספק, אין ספק
תתחיל לעשות רוטציות ישבן 1,2 כתפיים 1,2
לא כדאי תמיד אותו מקום
יודע, שאלתי כי ראיתי בעבר שיש על זה חילוקי דעות, אז אמרתי נשאל, מעניין
יש אפקט כלשהו מקומי שמזריקים לשם ישירות שמן כמו שיש מסינתול.. אבל זה זניח הקצת שמן הזה, בסוף היום הטסט נכנס לדם ואז משפיע, ובכתפיים יש הרבה רצפטורים אנדרוגניים יותר ממקומות אחרים בגוף לכן מי שבסייקל ישר רואים על כתפיים וטרפזים

• פותח/ת השרשור
אם יש ספק, אין ספק
תתחיל לעשות רוטציות ישבן 1,2 כתפיים 1,2
לא כדאי תמיד אותו מקום

יש אפקט כלשהו מקומי שמזריקים לשם ישירות שמן כמו שיש מסינתול.. אבל זה זניח הקצת שמן הזה, בסוף היום הטסט נכנס לדם ואז משפיע, ובכתפיים יש הרבה רצפטורים אנדרוגניים יותר ממקומות אחרים בגוף לכן מי שבסייקל ישר רואים על כתפיים וטרפזים
כן נראלי אלך על פעם כתף פעם ישבן

והכתפיים מרגישות "עייפות"
תעבור לישבן- חייב לתת לנוח.

אני ככה מרגיש בישבן חייב לתת לו לנוח
מתכוון לעבור לכתפים אבל פוחד משום מה.
"זריקה אחת לא נכונה ואני לא אוכל לבצע אימון פלג גוף עליון" - פחד בראש לא יודע עם זה אמיתי
כי הן גדולות, בולטות, לא שגרתיות
לא ראיתי ולא בחנתי אותך אבל אני אומר רק מתוך הגיון בריאה .

סבירות גבוה שיש אחרי כל זריקה מעין אדומימית קלה ונפיחות בשריר - דבר שיוצר ויזואלית מראה יותר נפוח בשריר שהוא גם ככה די "רזה" הרי הכתף די יבשה יחסית לשאר הגוף לכן יראו כל שינוי מיידי.

זה לא שהשריר גדול יותר ממה שהוא הוא פשוט מעט דלקתי / נפוח / מגורה.
כתוצאה מכך נראה גדול יותר...

בלי שום קשר אתה בסייקל והכל נראה בפמפ טוב ומלבד זאת יש את נושא הגניטה יש אנשים עם כתפיים יותר בולטות ויש כאלו עם פחות

• פותח/ת השרשור
תעבור לישבן- חייב לתת לנוח.

אני ככה מרגיש בישבן חייב לתת לו לנוח
מתכוון לעבור לכתפים אבל פוחד משום מה.
"זריקה אחת לא נכונה ואני לא אוכל לבצע אימון פלג גוף עליון" - פחד בראש לא יודע עם זה אמיתי

לא ראיתי ולא בחנתי אותך אבל אני אומר רק מתוך הגיון בריאה .

סבירות גבוה שיש אחרי כל זריקה מעין אדומימית קלה ונפיחות בשריר - דבר שיוצר ויזואלית מראה יותר נפוח בשריר שהוא גם ככה די "רזה" הרי הכתף די יבשה יחסית לשאר הגוף לכן יראו כל שינוי מיידי.

זה לא שהשריר גדול יותר ממה שהוא הוא פשוט מעט דלקתי / נפוח / מגורה.
כתוצאה מכך נראה גדול יותר...

בלי שום קשר אתה בסייקל והכל נראה בפמפ טוב ומלבד זאת יש את נושא הגניטה יש אנשים עם כתפיים יותר בולטות ויש כאלו עם פחות
ראיתי אתמול מפתח גוף מוכר אצלנו בחדכ כול הכתף שלו אדומה כחולה ונפוחה חח לא יודע מה עשה שם

ראיתי אתמול מפתח גוף מוכר אצלנו בחדכ כול הכתף שלו אדומה כחולה ונפוחה חח לא יודע מה עשה שם
חיסון קורונה
חוץ מזה אני מתכן לתת בכתף 0.3 או 0.5 cc בגג .
במהלך הקרוז
מפחד לתת 2 או 3 cc בכתף

זה נשמע יותר נוח . פחות סיכון להזריק לתוך שומן או לתוך וריד. אתה ישר מזריק לכתף אמצעית .
שאלה על הדרך. אם יש לי דלקת בכתף אמצעית בעבר להזריק שם יכול למנוע אותה ? או לתקן במידה והיא עדיין שם?

1. אין שום קשר בין אזור ההזרקה לאימפקט של החומר!! הבדיחות האלה אפילו הפסיקו להצחיק. החומר חודר למחזור הדם ומשם מגיע לאותם היעדים ללא קשר לנקודות המוצא/הכניסה.
  2. ברור שלהזריק סייקל שלם רק בכתפיים זה מעמיס.

חיסון קורונה
חוץ מזה אני מתכן לתת בכתף 0.3 או 0.5 cc בגג .
במהלך הקרוז
מפחד לתת 2 או 3 cc בכתף
מניסיוני עד 0.5 זה סבבה, כשהתחלתי טיפול והתנסו איתי בכל מיני מינונים ועד שמצאתי את הSweet Spot שלי וגם עם החלוקה אז היה שלב שעשיתי פעם בשבוע 0.5 ומבחינת כאבים או אודם או נפיחות בכתף לא היה בכלל , היה אולי אולי PIP נקודתי ל24 שעות בלחץ.

האם באמת יש קשר או שאין קשר לגודל של הכתף
לא, פשוט מאוד כי לוקח לחומר כמה ימים להתפרק מהאסטר שהוצמד לו ולהתחיל לעבוד.
יש אנזימים שיושבים ומפרקים את האסטר ולאחר מכן את החומר עצמו, זה לוקח זמן (בהתאם לאסטר) וזה לא קורה בתוך הכתף זה כבר קורה בכבד ובזרם הדם

לא, פשוט מאוד כי לוקח לחומר כמה ימים להתפרק מהאסטר שהוצמד לו ולהתחיל לעבוד.
יש אנזימים שיושבים ומפרקים את האסטר ולאחר מכן את החומר עצמו, זה לוקח זמן (בהתאם לאסטר) וזה לא קורה בתוך הכתף זה כבר קורה בכבד ובזרם הדם
זכריה זביידי יצאת מהמסתור??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית