הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרימו באופן קבוע

ד״ר יהושוע

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
היי חברים,

יש לי 2 שאלות -

1. האם ניתן ליטול פרימו באופן קבוע ובמינון נמוך? (נניח כמו trt, משהו כמו 200 בשבוע).
״ניתן״ מבחינת השלכות לטווח הארוך. מכיון שהוא אנבולי יחסית קל, וללא תופעות לוואי. בכל מקרה אשמח לשמוע דעות.

2. כאבים/בלוטה באיזור המוזרק.

מדי פעם לאחר הזריקה (אני מזריק בטוסיק ובכתף - שני הצדדים), יש לי איזור שמתנפח או תופעה אחרת כאבים מאוד חזקים ביום שלאחרי הזריקה ולפעמים למשך כמה ימים.
מה אני עושה לא נכון? אם תגידו שזו איכות החומר אז אני שולל את זה כי גם כשלקחתי טסט בלבד (ואני לוקח באייר בלבד) עדיין זה קרה.
אם תגידו שאני לא מזריק באיזור נכון - אז איך בהמון זריקות הכל עובר חלק ואין כאבים?

ממה שאני חושב, שמדובר באיזור שעבר המון הזרקות ולכן המקום רגיש ויש כאבים מדי פעם. אבל שוב, גם פה אשמח לשמוע את דעכתם.

תודה רבה.

זה אפשרי. לא הייתי אומר שזה נטול תופעות לוואי אלא פשוט הסטרואיד עם הכי פחות תופאות לוואי ביחס לאחרים מה שהופך אותו גם לבטוח יותר. מקווה שאתה לוקח אותו עם trt כי זה מרסק e2.
תעשה בדיקות דם ותראה איך זה משפיע

• פותח/ת השרשור
זה אפשרי. לא הייתי אומר שזה נטול תופעות לוואי אלא פשוט הסטרואיד עם הכי פחות תופאות לוואי ביחס לאחרים מה שהופך אותו גם לבטוח יותר. מקווה שאתה לוקח אותו עם trt כי זה מרסק e2.
תעשה בדיקות דם ותראה איך זה משפיע

כרגע לא מגדיר את זה כ-trt. אני פשוט לוקח טסט 500 בשבוע של באייר.

כרגע לא מגדיר את זה כ-trt. אני פשוט לוקח טסט 500 בשבוע של באייר.
תדאג שהe2 לא יהיה מרוסק עם הפרימו כי אז יהיו בעיות. קשה להגיד מה יקרה בטווח הרחוק כי אין מחקרים בעניין אבל יש לא מעט שעושים זאת בחול.

לגבי הpip, פשוט תזריק סמ וחצי מהאזור ולא איפה שבדיוק הזרקת פעם אחרונה.

• פותח/ת השרשור
תדאג שהe2 לא יהיה מרוסק עם הפרימו כי אז יהיו בעיות. קשה להגיד מה יקרה בטווח הרחוק כי אין מחקרים בעניין אבל יש לא מעט שעושים זאת בחול.

לגבי הpip, פשוט תזריק סמ וחצי מהאזור ולא איפה שבדיוק הזרקת פעם אחרונה.
לפי הפצעים שיוצאים לי באיזור הכתפיים והחזה בשבועיים האחרונים - ה-e2 שלי בטח בשמיים..
מדי פעם עושה בדיקות דם ומתקן עם ארומזין לפי הצורך. אבל כן פרימו אמור להוריד e2. בוא נראה בהמשך

מציע שתעשה בדיקת דם ותראה.. אסור שהe2 יהיה מרוסק.
דבר נוסף, פרופיל לפידים, כליות וכבד... מעקב תכוף אחריהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית